פינת התקשור של תמיר

רותי 11

New member
פינת התקשור של תמיר

ניתן לכתוב שאלה אחת בלבד ועל גבי
הפורום בלבד. תמיר יענה על שאלות
שנכתבו היום עד שעת חצות בלבד
אין צורך בהשארת פרטים
אישיים.
תשתדלו למקד את השאלה שלכם
ותמיר כהרגלו יענה מחר
תהנו

JustSharona

התחושה שלך כאילו את לא לבד - בהחלט נכונה
ישנו מישהו איתך כל הזמן
לא מדובר במישהו פיזי- מדובר בנשמה של נפטר שמלווה אותך בתקופה האחונה
ונותנת לך את תחושת השייכות והבייתיות שאת תמיד זקוקה לה ביחוד במצבי משבר

אין לך ממה לחשוש - מדובר בנשמה שאוהבת אותך מאוד
ודואגת לשלומך

ביחוד בתקופה האחרונה שהמצב הרגשי פחות נחמד מבדרך כלל

לכן עלייך להיות שמחה - ולקבל זאת באהבה

מכיוון שזה בסדר גמור להרגיש כך
ביחוד אם קיבלת אישוש לתחושתייך ולדעת שאת לא לבד ולא עזבו אותך

הכל טוב וימשיך להיות טוב

טיפ קטן - תשני טוב, כמה שיותר - זה יאזן אותך בצורה מופלאה מבחינה רגשית

שבוע טוב

JustSharona

New member
ווואווו

אני חייבת לספר, שהבוקר כשהלכתי לעבודה ברגל משהו כמו 20 דקות.
ליווה אותי פרפר קטן בצבע לבן,
בהתחלתי חשבתי לעצמי שזה מקרי,
אבל היא ליוותה אותי עד למקום חפצי....
ואז אמרתי לעצמי שבטח זו נשמה אוהבת שדואגת לי...

ממש באותן המילים גם אני השתמשתי..

ואני באמת צריכה לישון...

תודה!

btazilerio

אתה מרגיש כאילו אתה צריך לקחת אחריות על כל מה שנעשה - בין אם מדובר לגביי עבודות בית או אפילו דברים אחרים "פשוטים יותר"

ומפה ונובעת תחושת התסכול - כאילו "הכל נופל על הכתפיים שלך"

אך זה לא בדיוק נכון - הסיבה שנותנים לך כ"כ הרבה אחריות - היא מכיוון שסומכים עליך
ומכיוון שיודעים שאתה היחיד שיכולים לסמוך עליו בעיניים עצומות

אם אתה מרגיש שיש עליך מעמסה כבדה מדיי (בין אם מבחינת אחיות ובין אם מדובר על מעמסה פיזית) - אל תחשוש לשוחח על זה

מכיוון שהתחושה שלהם היא שאם אתה לא אמרת משהו - סימן שזה לא מפריע לך

וחשוב מאוד שתעשה זאת לפני שתשבר - כי אז זה עלול לצאת בצורה של תוקפנות ויגרום נזק מיותר ליחסים העדינים ממילא

משהו נוסף - הרצון שלך ללמוד דברים חדשים לא צריך לבוא על חשבון דברים אחרים - מכיוון שהתפזרות יוצרת מצב שאתה לא תצליח לסיים אף אחת מהמשימות

אתה מוכשר הרבה יותר ממה שאתה משער - ואתה תראה עד כמה זה יפתיע אותך

שבוע טוב

noush29

ההרגשה הנפלאה שחווית בתקופה האחרונה לא הולכת לחלוף ובטח שלא כל כך מהר
מה שאת חווה כעת זאת הפוגה זמנית - לתת לך להסתגל למצב החדש )והטוב( ולהציף אותך שוב
בתוחושת טובות )שכל כך רצויות(

אין לך ממה לפחד מהפוגה זו - המצב שאת נמצאת בו כעט יכול לתת לך זמן לבחון ולהשבות את
המצב הנוכחי למה שהיה בעבר ולגרום לך בסופו של דבר להבין גם שאת אכן נמצאת בתקופה טובה
יותר ואין לך ממה לחשוש

מעבר לכך - גם מבחינה זוגית את תרגישי שיפור אם תתמידי בחשיבה החיובית ולהעריך את מה שיש לך

ולסיכום את בתקופה טובה - ושיהיה לך שבוע טוב

כיף3

את חייבת להפסיק לדאוג כל הזמן - מכיוון שישנן דברים שאת לא יכולה לשלוט עליהם , בפרט את לא יכולה לשלוט על דיעות והחלטות של אנשים אחרים
מכיוון שכל אחד עושה את ההחלטות שלו בהתאם למה שהו מרגיש באותו רגע

וויכוחים לא יעזרו
צריך לדבר בנועם וברוגע

ולהבין מה המקור לאותם מתחים - ולפתור אותם
מכיוון שלרוב מה שרואים הוא הסימפטום - ולא המקור לבעיה

זכרי - כל דבר אפשר לפתור עם רצון משותף , הבנה ויכולת לגעת בעומק הדברים מבלי להפוך זאת לעוד ריב

לכן שמרי על אופטימיות

לילה טוב

כיף3

New member
,תודה ולילה טוב. האם ניתן לפתור את אותם

מתחים?
או שעלי לשאול זאת בפעם הבאה?

תודה

BeProud3

New member
מסר

טוב אז, לפני יותר משבוע הכרתי את הבחור המושלם- מבחינתי זאת הייתה אהבה ממבט ראשון, איך שראיתי אותו התאהבתי.
כשדיברנו היה לי חיוך מפגר על הפנים, וזה בחיים לא קרה לי כשדיברתי עם מישהו, ובמיוחד לא בפעם הראשונה.
וזהו הבנתי שהתאהבתי.. הבעיה היא שהבחור הוא הבן של חברה של אמא שלי שבא לביקור מארץ אחרת, הוא צעיר, והוא לומד ועם כמה שאמא שלו מקווה ורוצה וגם אני בתוך תוכי, אין הרבה סיכויים שהוא יעבור לגור פה למרות שזה גרם לו לחשוב..
הוא הבחור המושלם בעיניי, מבחינה חיצונית, ומבחינה פנימית שלא לדבר בכלל.. הוא מצחיק, עדין חכם וג'נטלמן אמיתי..
במשך השבוע ומשהו הזה יצא לנו לבלות עוד 5 פעמים- לבד ועם האמהות שלנו. אתמול בילינו לבד, בפעם האחרונה לגמרי.
וזהו, אני יכולה להגיד שאני ממש מבואסת. מצד אחד-הוא גרם לי לשכוח את האקס, מצד שני- אני ממש אתגעגע אליו, אני יודעת שבארץ יהיה לי קשה למצוא מישהו כמוהו, הוא פשוט הבחור המושלם בשבילי..
עכשיו לגבי רגשות הדדיים, זה היה נראה ממש שגם הוא מרגיש משהו אליי, אלא אם הוא בן אדם ממש חייכן , חברותי לכל אחת.
אז כן, זה לא לנצח שאני לא אראה אותו. אבל בשבילי בשנה ומשהו- שנתיים הכל יכול לקרות, הוא אפילו יכול להתחתן.

אז רציתי לקבל מסר עלינו, וזה שאני צריכה לשכוח ממנו אני יודעת.. אבל אולי משהו כמו אם באמת זה היה הדדי ? או משהו לגבי העתיד?
אלו שתי אלות, אז תחליט אתה על מה לענות לי, לא ממש אכפת לי.

תודה

BeProud3

את צריכה לדעת שמה שחשוב מבחינתך - הוא לא להסתמך על כך שמישהו "ישכיח ממך את האקס" מכיוון שאחירי זמן מסויים בזוגיות החדשה (לא משנה איזו) את תמצאי את עצמך שוב חושבהת עליו , משווה אותו או אפילו מנסה לשחזר את הקשר המיתולוגי - מה שיגרום בסופו של דבר להרס של הזוגיות

נצלי את התקופה הקרובה בלשחרר את עצמך מאותם זכרונות שתוקעים אותך במקום ולא נותנים לך להמשיך בחייך מכיוון שאת צריכה לצאת ממצב של תלות (באהבה) ושאותו בן זוג יהיה חלק מחייך אבל לא כל חייך (קלישאה אבל נכון)

לילה טוב

אורנה136

הרצון שלך ללמוד ולהבין דברים ואנשים אחרים נתקל בקשיים מכיוון שככול שאת מנסה להבין את אותו אחד את מרגישה שאת יותר מבולבלת

עליך לדעת שהדברים לא תמיד כפי שהם וכמו כל דבר הרבה יותר מורכבים
את מודעת לזה אך עדיין הסקרנות לא נותנת לך מנוח

ישנם דברים שלא צריך לבדוק ולדעת , לא כל דבר צריך לדעת מכיוון ש:
קודם כל כמו שלך ישנם סודות ודברים שאת לא תגידי אפילו לאנשים הקרובים אלייך

כך גם אחרים לא יחלקו איתך מידע שהם לא מעוניינים לחלוק

חוץ מזה - יש דברים שעדיף לא לדעת מכיוון שעצם הגילוי עלול לערער את היחסים עם אותם אנשים מכיוון שהם יפגעו מכך
אל תשכחי - כאשר מישהו נכנס ל"מרחב האישי שלך" ועושה בו כאילו הוא שלו - את תרגישי שפלשו אלייך ופגעו ב"קודש הקודשים" ואת תפגעי מעצם הפעולה (מוצדקת כמה שתהיה)

זכרי - כל עוד לא מדובר בחיים ומוות אלא רק בסקרנות נטו - כבדי את האחר ורצונותיו

ושיהיה לך לילה טוב

lana24

New member
היי D:

אשמח למסר לגבי זוגיות
אני במערכת יחסים עם בחור כבר 3 שנים עוד מעט
הוא קצין ואני אזרחית
המרחק אמנם קשה אבל אני מרגישה שיש אהבה
אך מצד שני יש גם המון חילוקי דעות- אנחנו שונים לגמרי. בו זמנית זה מעניין וגם קצת מעצבן
אז רציתי מסר כללי כי אין לי ממש שאלה מכוונת
תודה

אשלח פרטים שלו בפרטי

lana24

עליך קודם כל להבין מהיכן נובעים החילוקיי דעות
הםא מדובר באמת בדיעות שונות? או שפה בעצם האגו משחק תפקיד ולכן "חייבים להראות מי צודק" (גם אם יודעים בבירור שטועים)

עליך לדעת שלא צריך "לריב" בגלל כל דבר - מכיוון שלרוב מדובר בביקורת עצמית שלך כלפי עצמך (והויכוח הוא מראה של אותה ביקורת)

כלומך עליך לדעת לפעמים לשחרר, ולא לנסות כל הזמן לשלוט בכל מה שקורה בקשר

את תראי שהרבה מהחששות שלך יפוגו ואיתם גם חילוקיי הדעות

טיפ: זה שיש דעות שונות - לא אומר שאוטומטית יהיו גם חילוקיי דעות

לילה טוב

snoopytush

אני מרגיש שאת מאושרת - ובצדק
הרבה זמן לא הרגשת כל כך טוב , כל כך הרבה זמן

אבל משום מה אני מקבל שאת מפחדת לחלוק את החוויה - שכאילו יקרה משהו רע אם תדברי על זה

אך זה ממש לא נכון - טוב לך וימשיך להיות לך טוב ואפילו ישתפר בין אם תחלקי את החוויה או לא

שיהיה לך לילה טוב

למעלה