פינת התקשור של תמיר

lana24

New member
אשמח למסר מההדרכה שלי

על התקופה הקרובה
לאיזו מן תקופה אני נכנסת
לא משנה מאיזו בחינה

תודה

lana24

New member
אולי

אני בכל זאת אמקד את השאלה לעבודה
איזו תקופה אני נכנסת בעבודה

lana24

את נכנסת לתקופה של מעט יותר לחצים מהרגיל, ונדמה שמצפים ממך מעט יותר מדיי
ולכן בדיוק בשל הסיבה הזאת - אל לך להתיש את עצמך
זכרי - הבריאות שלך: (פיזית ונפשית כאחד) חשובה יותר מ"להשיג מטרות" (יעדים בעבודה)
תשישות הינה סימן לכך שמשהו לא בסדר

אפשר להצליח גם מבלי לאמץ את עצמך יתר על המידה
וקחי זאת כחומר למחשבה

שבת שלום

lana24

New member
בחודשיים הראשונים שעברו

הצלחתי ממש טוב לעמוד בקצב

יש לך אולי עצה בשבילי איך אוכל להמשיך ככה וכמו שאמרת במקביל לא להתיש את עצמי?

lana24

מה שאת יכולה לעשות הוא קודם כל להקשיב לגוף שלך - לגוף יש נתיה מאוד טובה לאותת לנו - וכאשר את מרגישה את אותם מיחושים , מחנק \קוצר נשימה - סימן שמשהו לא בסדר - קחי נשימה עמוקה, תארגני את המחשבות או אפילו שתי כוס מים = ואז תמשיכי

בנוסף - תעבדי על כל נושא החרדות - אפילו שאת לא שמה לב , אן צפות להן ברגעי הלחץ ואז כאשר את לא שמה לב אליהן - הסימנים הגופניים מתחילים להופיע

לכן - אם את תקטעי כבר מההתחלה את אותן מחשבות שליליות בגגע הופעתן - את תצמצמי בהרבה את הסימנים הגופניים

הדרך הכי טובה לקטוע אותן היא- ברגע שאת שמה לב שמתחילות לצוץ מחשבות שליליות ישר קחי נשימה עמוקה ומיד הסיחי את דעתך בכך שתחשבי על משהו אחר לחלוטין , אפילו אבסורדי ומצחיק

וכמובן , קחי את הכל יותר לאט - דעי את גבולותייך ובעזרת מודעות זו - תוכלי לשים את היד על הדופק ולא לנסות דברים שהם מעבר ליכולתך

מקווה שזה עוזר

לילה טוב

JustSharona

נדמה כאילו את רואה לפעמים את המציאות כשחור ולבן
כלומר - לבן אם יש לך זוגיות או שחור כאשר אין לך זוגיות
אך המציאות ממש לא כזאת
בנוסף
אם זה מה שאת מרגישה - את צריכה לבדוק מה לא בסדר
מכיוון שזוגיות צריכה להיות חלק מחייך ולא כל חייך
עליך לבדוק מה גורם לך לעצבות הזאת , להתעמת עם הרגשות שלך, לסגור מעגל ולהמשיך הלאה

מעבר לכך - ברגע שאת נכנסת לזוגיות כאשר את חזקה
את לא תיהי שבויה של הזוגיות (תלות בזוגיות) אלא זאת תהיה זוגיות של שיתוף ועזרה הדדית ובסופו של דבר תהיה זוגיות בריאה

זה הדבר הנכון לעשות וכך את צריכה לנהוג

לילה טוב ושבוע טוב

sivan1710

New member
שלום תמיר

אשמח למסר כללי מההדרכה שלי לזמן הקרוב, התקופה הקרובה.
תודה רבה שבת שלום

sivan1710

יש משהו אחד שחשוב שתזכרי לתקופה הקרובה
לא כל מה שאנשים אמרים בינם לבין עצמם קשור אליך או מכוון אלייך , גם אם יש דמיון בין מה שאותם אנשים אמרו לבין מה שעובר עלייך

במצב של מצוקה יש נטיה להרגיש כאילו כל העולם נגדך - אך זה ממש לא נכון

מה שחשוב שתעשי כשאת מרגישה את אותה מצוקה \ הסימנים שציינתי - קחי נשימה עמוקה , וחשבי מיד על משהו אחר אפילו הכי מוז מוזר ומצחיק כדי לצאת ממצב זה

אח"כ , בהזדמנות הראשונה שיש לך כשאת נמצאת בסביבה נוחה - פשוט שחררי את כל מה שנימצא על ליבך (בין אם ע"י בכי \ צחוק\ ריקוד\ ספורט או כל דבר שיכול לעזור לך להשתחרר מן המועקה הזאת)

את תשימי לב אחרי פעם \ פעמיים כשתשחררי - את תרגישי הקלה וגם מבחינת הראיה שלך כלפי אותם אנשים תשתנה

שיהיה לך יום מקסים ושבת שלום

למעלה