פינת התקשור של תמיר

רותי 11

New member
פינת התקשור של תמיר

ניתן לשאול שאלה אחת בלבד
ועל גבי הפורום בלבד.
אין צורך בהשארת פרטים אישיים
ותמיר יתחיל לענות על השאלות
החל ממחר.
ניתן לשאול שאלות עד לשעת חצות
בלבד

מייפלס

את יודעת שהפתרון לכל מה שמטריד אותך (לכל הקשיים שאת עוברת)
לא נמצא במקומות אחרים או דברים אחרים
הפתרון הזה נמצא בתוכך
חשיבה חיובית יוצרת מציאות חיובית - ולכן - תתחילי לחשוב חיובי אפילו לגביי גבראים קטנים קודם כל ולאט לאט תעברי לדברים גדולים יותר ושובים יותר - ולא פחות חשוב - להתמיד

שבת שלום

lana244

New member
הייתי רוצה מסר

בזמן החארון עולים בי פחדים מן העתיד, וכשאני מפחדת אני חוסמת מעצמי לראות את הלב שלי והדרך נהיית לי מפותלת
מה לעשות עם הפחדים האלה? אני רוצה לחיות ברוגע.. להנות מהרגע.. ולהאמין שבעתיד יהיה טוב

lana244

New member
ולא רק פחדים מן העתיד

גם פחדים אחרים..
נגיד רציתי לשבת לתאוריה כי אני מתכננת על רישיון, ולא הצלחתי להתרכז, נהייה לי קשה ולחוץ
ואז הלחץ השפיע על שעות השינה שלי.. קמתי השבוע האחרון ב5 על יום, לא הצלחתי לאכול סדיר
הייתי במצב כל כך טוב, ועכשיו נדמה שאיבדתי "את זה" והלחצים והפחד גוברים עליי ולא נותנים לי להתקדם

lana244

New member
מחליפה למשהו יותר ממוקד טיפה

מסר על מצב כלכלי

שגם מזה אני מפחדת חח שיחסר

lana244

New member
סליחה על החוסר החלטיות. אשאר עם השאלה

על הפחדים והלחצים ואיך להפטר מהם אחת ולתמיד כדי שאוכל לחזור למסלול השמח שלי
תודה

lana244

הפחדים והלחצים הללו
מעבר לכך שהם מראים שאת לא ישנה טוב בכלל
יש משהו מסויים שעובר עלייך - מדובר בזיכרון מהילדות , זיכרון לא נעים של משהו שעברת - אך במקום להתמודד איתו את הדחקת אותו - וכעת הוא שוב חוזר מכיוון שיש משהו שקרה בזמן האחרון שהזכיר לך אותו

עליך לסגור מעגל עם עצמך בנושא הזה כדי שתוכלי להרגיש את אותה הקלה שאת זקוקה לה

זכרי - לשחרר ולא להדחיק זה הפתרון

שבת שלום

תשובה

הדרך לשחרר את מה שעובר עלייך היא קודם כל לפרוק את כל הרגש הכלוא
כלומר - כשאת במקום שנוח לך - אם בא לך לבכות תבכי עד שאת לא יכולה יותר לבכות , בא לך לצעוק תצעקי עד שאת לא מצליחה יותר
מכיוון שממה שאני מרגיש את מוצפת ברגשות אבל את כל פעם מנסה לעצור את זה ולכן את ממשיכה את המעגל

דבר שני שיכול לעזור - הוא לקחת דפדפת ולרשום בדיוק את מה שעובר עלייך , ולתת לעט לרשום בלי הפסקה - את תראי שלאט לאט את גם מצליחה לגעת בנקודות רגישות , ואז את גם תתחילי להרגיש שהרגשות מציפים אותך - תני להם להשתחרר - את חייבת לפרוק הכל כדי שתוכלי להרגיש הקלה מסויימת

זה בתור SOS

אחר כך תוכלי לנסות להבין מה עובר עלייך - מהו אותו דבר שגורם לך לזה ולסגור איתו מעגל

אבל בנתיים חשוב לפרוק את כל הרגשות שיש לך
כי זה מה שגורם לך לזה

וחשוב מאוד שתתחילי לישון ה-ר-ב-ה יותר
את לא ישנה מספיק -
שינה טובה - עוזרת גם לנפש

לילה טוב

lana244

New member
זה בסדר אני מעריכה את זה

אני אכן מנסה לישון
אבל לצערי מתעוררת כל יום בסביבות 5 בבוקר בגלל מחשבות טורדניות ולא מצליחה לחזור לישון

ליה כהן1

New member
שאלה

הי רותי ו/או תמיר

הודעתי למקום העבודה שאני עוזבת בחודש הבא. במקביל אני מתכנת נסיעה להודו של לפחות חודשיים. אני חוששת שלא אמצא את עצמי מבחינה חברתית, כיוון שאני לא אדם חברותי במיוחד. האם הצעד של נסיעה לחו"ל נכון עבורי?
אשמח להכוונה וכן למסר כללי.

תודה מראש :)

הולי 101

את הבחירה הנכונה את עשית , את מרגישה זאת גם בבטן (מן תחושת חמימות מרגיעה)
תחושות בטן (כאשר הן לא מונעות ממצב רגשי - מאוד אמינות

שבת שלום

למעלה