בוקר טוב לסוף שבוע של חג הסוכות
לסוף השבוע אני מארחת את בתו של בן דודי מהונגריה ובן זוגה.
היא רוקחת מוסמכת והוא רופא דרמטולוג - הם הגיעו לביקור בארץ.
היא כבר היתה כאן בעבר, שלו זה ביקור ראשון בארץ.
בים כיפור הם היו בים המלח ובחג הם היו בטבריה, משם הם מגיעים אלינו.
מחר ניסע איתם לחיפה ולעכו...
רוצה לגלות לכם מתכון חדש שיצרתי אתמול משאריות מרק עוף...חבל לזרוק לפח...
(לא כשר)
מורידים את כל הבשר מעצמות העוף שבושל במרק
מוסיפים את כל הירקות מהמרק - גזר, קישואים, דלעת, כרוב, תפוחי אדמה...
מכניסים הכל למג'ימיקס (או כל מעבד מזון אחר) וטוחנים יחד.
מוסיפים 3 ביצים
שמנת לבישול
פרורי לחם
כפית שום כתוש
גבינה צהובה מגוררת
מערבבים הכל יחד.
יוצקים לתבנית משומנת ומפזרים מעל עוד קצת גבינה מגוררת
אופים בחום גבוה בתנור כ-40 דקות.
פורסים לקוביות ומגישים עם סלט חי.