שאלה למומחי האפייה פה...

יעל י

New member
שאלה למומחי האפייה פה...

עוגה בתבנית 26 הבסיס הוא
5 חלבונים+1/2 כוס סוכר ומוסיפים החלמונים ואינסטנט וניל ואז אופים.

לתבנית ח"פ גדולה 8 חלבונים + כמה אינסטנט פודינג? שניים או אחד וחצי או בכלל להשאיר רק אחד?
 

navazi

New member
היחסים צריכים להישאר זהים

זה לא משנה אם מגדילים כמויות או מקטינים כמויות - מה שחשוב זה לשמור על היחסים

מה שאומר שאם את שמה פי 1.6 חלבונים את צריכה לשים גם פי 1.6 מכל דבר אחר (ז"א 0.8 כוס סוכר ו-1.6 חב' אינסטנט וניל)

זמן האפייה כנראה גם ייתארך קצת
 
למעלה