שבת שלום,מי פה מלאומית???

יעל י

New member
שבת שלום,מי פה מלאומית???

תחילת אפריל אני אצל ד"ר ניר ברק בפגישה ראשונה.
מה מצפה לי?

קוביd1

New member
שבוע טוב יעל

לא מכיר את הרופא ,אני מבין שאת הולכת על שרוול
נחכה אולי משהו יכנס משהו שמכיר את הרופא ויעזור לך

מאחל לך בהצלחה

קובי

יעל י

New member
בטח שכן שרוול,...

לא מוותרת.
חיכיתי והנה זה מתחיל להגיע.

אופירA

New member
מנהל
עשיתי כעת חיפוש בפורום

ויש המון הודעות של אנשים לגבי ד"ר ניר ברק מלאומית.
הוא בעצם "הוועדה" בלאומית שמחליטה על זכאות לניתוח.

תעשי "חיפוש מתקדם" ותכתבי בתוכן ניר ברק. תשני את התאריך שיהיה לך מ-2000 ולא 2011. תקבלי המון הודעות, ותקראי אותן.

אמירה

New member
היי יעלי, אני מלאומית

גם בעלי וגם אני מלאומית, הוא עבר בהצלחה את הניתוח לפני כחמישה חודשים, ואני עוברת אותו מחר.
ד״ר ניר ברק הוא הפוסק היחיד והעליון בענייני ניתוחים בריאטריים. עושה רושם שהוא כמו כל הוועדות בקופות החולים האחרות עושים הכל לנסות ולשלול את הזכות לניתוח.
צריך לבוא עם כל הבדיקות וההמלצות, מעל BMI 40, אין שום בעיה, מתחת ל-40 צריך סיבות ממש ״טובות״, אצל בעלי היו ,סכרת, לחץ דם ודום נשימה בשינה, והוא אישר לו בלי בעיה למרות שה-BMI היה באיזור ה-36., אגב,היום אחרי 5 חודשים תוצאות הבדיקות שלו ללא תרופות כמו ילד בן 18, והוא בכלל בן 56

לי לעומת זאת לקח לו זמן לאשר, אני ״רק״ עם סכרת לא מאוזנת שנים ,כולסטרול, שומנים בדם, תפקודי כבד על הפנים, אבל עם BMI 32, המלצה גורפת של רופאת הסכרת עשתה את העבודה.
ממליצה לא להכנס איתו לויכוח, לעשות את כל הבדיקות שהוא מבקש ולקוות לטוב.
הכי חשוב, אחרי הניתוח- ויטמינים, ויטמינים, ויטמינים, התזונה ממש גרועה אחרי וחייבים חיזוק!!
בהצלחה!

אופירA

New member
מנהל
תודה על התגובה -

אני רק חייבת להעיר משהו לגבי מה שאת אומרת על הוועדות בקופות החולים וד"ר ניר ברק -
על פי ניסיוני זה ממש לא נכון שהם עושים הכל כדי לשלול מהמנותח את הזכות לניתוח.
הם מאשרים אוטומטית לאנשים שעומדים בקריטריונים, כמו שהעדת, שבעלך קיבל אישור מיידי למרות שה-BMI שלו היה 36.
מתחת ל-BMI40 בהחלט צריך סיבות ממש טובות כדי לחתוך את הקיבה! ואם יש סיבות כאלו, הוועדות לעולם לא מנסות להתחמק מחובתן לאשר ניתוח.
אפילו ב-BMI32 אישרו לך, למרות שזה ממש לא עומד בקריטריונים של הניתוח, אבל לפי ההנחיות האחרונות של משרד הבריאות, שנכנסו בתחילת השנה הלועזית הנוכחית, אפשר לאשר כאשר יש המלצה גורפת של רופאת הסכרת על סכרת לא מאוזנת שנים. אז אכן קיבלת אישור במצב זה.

כך שכאשר הוועדות לא מאשרות בקלות למי שלא עומד בקריטריונים של BMI, כל עוד הוא לא מביא הוכחות טובות לעמידתו בקריטריונים של מחלות נלוות - הן עושות לנו טובה גדולה לבריאות שלנו, ועל זה צריך להסתכל. לא יתכן שכל אחד יעשה ניתוח במערכת העיכול כי בא לו, וכי זה באופנה.
חובה לאשר ניתוחים כאלו רק למי שזקוק להם בהחלט, ולא למי שלא מוכרח לעבור אותם. וטוב מאוד שהוועדות בודקות זאת בחשדנות.

יעל י

New member
אמירה...

קודם כל בהצלחה מחר. מחזיקה לך אצבעות ושולחת אנרגיה חיובית.

לגבי BMI מעל 50.
היום דיברתי עם רופא המשפחה והוא אמר לבוא בתחילת החודש לעשות מדידות ושקילות ובדיקות דם כלליות ועם כל אלה במחשב לגשת אל ד"ר ניר ברק.

למעלה