שלום לכולם ואני אילנה עם סרטן שד

שלום לכולם ואני אילנה עם סרטן שד

אם לשני ילדים בני 15 ו 8 בקרוב ומתגוררת בצפון חד הורית מבחירה.
בדצמ' האחרון גיליתי שחליתי בסרטן השד ולמזלי בזמן ואומר לא גרורתית אבל עברתי כבר סדרה של כימו וממשיכה עוד 3 חוד' ואחר כך טיפולים אחרים קלים יותר כך מקווה.
אני חייבת לומר באופן אישי שאני כבר לא אותה אילנה וכנראה משהו חזק בי ישתנה כי החיים מקבלים פרופורציה שונה,מה שהכעיס או קומם או דרך מחשבתי השתנתה ברמה כזו שאחרי שאתה חולה בסרטן הכול ניתן לפתור גם אם זה באותו הגע קשה,אבל זו אני.

מאחלת הרבה הצלחה ואהבה ויש חיים אחרי זה בטוח.
שבת שלום.

סבאיציק

New member
שלום ושבוע טוב לך אילנה

אני מאחל לך החלמה מהירה.
אני מקווה שימצא מזור למחלתך.
אנחנו כאן משפחה תומכת ומחבקת.
שתזכי בעזרת השם לגדל את שני ילדייך לתפארת.
שתזכי לנחת רוח.
רק בריאות

תודה סבאיציק המזור הוא הכימותרפיה

ואני מאמינה בלב שלם ששנה הבאה או בחורף כשאסיים את הכימו אהיה במקום קצת אחר,,למרות שממשיכה טיפול ביולוגי שנה שלמה ומעקבים אני מאמינה שאצא מזה בגלל שלבי המחלה ומצאתי בזמן ותודה לאל על כך,
יכולה לומר לך משהו בכנות שהתחלתי טיפולים כל שבוע,והשבוע פשוט דחיתי את הטיפול בשבוע
כי לא הייתי מסוגלת לנסוע למחלקה שם,והריח של התרופות ועוד פשוט קשה לי גם הטיפול עצמו שמפיל אותי אבל עד שבוע הבא אני אוספת כוחות מחודשים.

תודה וערב טוב
אילנה

אביב 121

New member
שלום אילנה,

מציעה לך להצטרף לקבוצה בפייסבוק, של בנות שחלו/חולות
בסרטן השד:תחפשי:גמאני-גם אני חליתי בסרטן השד.
קבוצה מדהימה של בנות מקסימות,

תודה רבה אבל זה לא התאים לי

וזה מאד אישי לכל אישה ועוד.
ניסיתי בהתחלה להיות שם אבל חשתי מחנק ופחד כי היו כמה מקרי מוות ולכן זה לא עשה לי טוב ,חוצמיזה לא רציתי את התחושה שכל הזמן להתעסק עם מחלת הסרטן ועוד ולכן בחרתי לא להיות שם ללא קשר לנשים ,אני מכירה עוד כמה שבחרו פשוט לא להיות שם וכל אחת עושה מה שטוב לה ומשרת אותה בלי לפגוע באחר.
אני נמצאת בחוג ספורט עם נשים שהחלימו/חלו ועוד וזה נחמד עבורי אבל רק עכשיו החלטתי לעשות דברים/פעילויות שמאתגרות אותי בקצב שלי שלא קשורות
פה לפעמים אני קופצת לביוקר
קוראת,מנחמת ומחבקת אחרים ועדיין יש בי הכול לצד השני.

ערב נפלא,
אילנה

למעלה