ברוכה השבה
אני מכינה כך (למדתי משף אסייתי ויוצא נפלא)
כל אורז (מלבד העגול)
קוצצים בצל מטגנים עד לשקיפות. מוסיפים כוס אורז מטגנים תוך כדי עירבוב עד שהאורז נהייה שקוף. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים כפית מלח. מביאים לרתיחה. מערבבים עירבוב אחד. מכסים עם מכסה מצופה בנייר אלומיניום מעבירים ללהבה קטנה. 12 דקות בישול (מבלי לפתוח את המכסה) מכבים את הלהבה ומשאירים עוד 8 דקות עד לפתיחת הסיר והזלילה...
האורז יוצא אחד אחד וטעים משהו
בהצלחה
טובה