שלום פורום נחמד. מזמן לא נכנסתי הנה. מה שלומכן?

גליגלי6

New member
אוי שוב הטרולית (כנראה זכר) מציק. חתיכת מטומטם עלוב נפש

וחסר חיים. תפוז הבטיחו לחסל את הכוכביות !!! עוף מכאן עלוב. מנהלת הפורום נא לחסום אותו
 

גליגלי6

New member
שלום פורום נחמד. מזמן לא נכנסתי הנה. מה שלומכן?

שאלה על אורז. איך מכינים אורז לבן מבושל כמו במסעדות אסיאתיות. טעים כזה ולא דייסתי

משנה איזה חברה?

הרבה תודה
 

גליגלי6

New member
אתה עוקב אחרי כבר כמה שנים בכל מיני אתרים ופורומים ומשמיץ

אותי. תזהר
 

נמושקה1

New member
ברוכה השבה


אני מכינה כך (למדתי משף אסייתי ויוצא נפלא)
כל אורז (מלבד העגול)
קוצצים בצל מטגנים עד לשקיפות. מוסיפים כוס אורז מטגנים תוך כדי עירבוב עד שהאורז נהייה שקוף. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים כפית מלח. מביאים לרתיחה. מערבבים עירבוב אחד. מכסים עם מכסה מצופה בנייר אלומיניום מעבירים ללהבה קטנה. 12 דקות בישול (מבלי לפתוח את המכסה) מכבים את הלהבה ומשאירים עוד 8 דקות עד לפתיחת הסיר והזלילה...
האורז יוצא אחד אחד וטעים משהו
בהצלחה
טובה
 

גליגלי6

New member
תודה נמושקה. התכוונתי לאורז לבן נקי

בלי בצל ושמן. נראה לי שהם לא שמים כלל שמן. אולי קצת
&nbsp
אנסה מה שהצעת. בלי בצל למרות שבצל נותן טעם
 

נמושקה1

New member
בוקר טוב גם בלי בצל

אבל עם מעט שמן זה עובד
בהצלחה והרבה בריאות
טובה
 

גליגלי6

New member
תודה באיחור. סליחה. יצא טוב. ועוד שאלה ברשותך על קישקע

קניתי קישקע קפוא. הפשרתי אותו. בישלתי אותו כרבע שעה ושמתי במקרר. איך ממשיכים מפה. מעדיפה לטגן אותו (בלי חמין) טיגנתי עם בצל ושום אבל חסר משהו
אשמח לרעיונות. לא מצאתי בכל הרשת. יש רק מתכונים עם חמין
תודה רבה
&nbsp
 
למעלה