תקשור על המצב

רותי 11

New member
תקשור על המצב

אבל לפני כן הקדמה, אני אישית מעדיפה לא לקבל מסרים כאלה אני מעדיפה ללכת למקום האישי יותר למרות שמדי פעם אני עושה את זה .אתמול ביקשתי שאם יש להם (להדרכות) להעביר לי מסר שיאותתו לי. והיום התחברתי לבדוק משהו פרטי של משהו ופתאום אני מקבלת מסר כולל וברשותכם אני מעבירה לכם את מה שקיבלתי.
הישות שאיתה תקשרתי הייתה שרה אימנו וראיתי אותה מאוד נמרצת שאלתי אותה למה היא ככה והיא ענתה לי שיש להם לצערה הרבה "עבודה" לאחרונה בגלל ריבוי של נשמות שמגיעות למעלה ולאו דווקא מדובר כמובן ביהודים.
היא מציינת שרבה נשמות מצטרפות אליהם לאחרונה מכוח הרוע והזרוע. חלק מהנשמות פשוט לא יכולות להכיל יותר את הרוע (הארצי) וחלק מהן פשוט נכנעו לאותו רוע. (מדובר בכל רחבי הגלובוס ובעיקר בעולם המוסלמי) העם האיסלמי הגיע לתקופה החשוכה ביותר שלו מאז ומעולם, אבל כפי שאתם יודעים החלק החשוך ביותר ביום הוא הרגע שלפני הזריחה, וזאת הנקודה שבה העם האיסלמי נמצא כרגע.הם נמצאים בנקודה כל כך חשוכה שלתחושתם אין להם מה להפסיד ולכן הרוע פורץ מכל הכיוונים, עד כמה שזה ישמע מוזר זאת גם הזעקה לעזרה, לאור, אהבה ותמיכה, בעיקר אותן הנשמות שמשלמות את המחיר הכבד של אותו רוע אשר מונע מהרבה סיבות אשר נסתרות מעיניכם ומגיעות מגורמים חיצוניים אשר מטרתם להגביר את הכאוס בעולמכם.זה הזמן יקרים להתעורר ולעשות סוף להתערבות החיצונית אשר אינה רוצה בטובתכם ובהתפתחותכם, לכן חשוב להבין שעל כל אדם ער אחד עוד אלפים אחרים "ניצלים" לכן חשוב להתעורר אל ההוויה שלכם ואל הזהות האלוהית שלכם, משום שזה מה שיציל את עולמכם הקטן והכל כך חשוב!!!הזכויות שמורות לרותי אזולאי

רותי חביבה... שאלה ולא צינית

האם את חושבת שלבד לא יכולת לכתוב זאת אלא רק בעזרתה של "שרה אמנו" האם הכנסת שם של מלאך כזה או אחר, רב, הוויה, יישות, אלוהים, קבוצות, וכו' נותן לדעתך יותר אמינות וחשיבות לכתוב?

בתחילת דרכי בתחום הייתי נלהב לחתום כל דבר שכתבתי בשם "תמורה" שהיית ועדיין היא המלווה הראשית שלי עד שהיא הבהירה לי שהגעתי לרמת מודעות ותודעה שאין כל צורך שאמתין להכתבה ממנה כי היקום פתוח בפני בדיוק כמו בפניה או בפני מלאכים כאלה או אחרים. והוסיפה שאם היא תחשוב שיש נושא או מצב הדורש פתרון ואני מהסס היא תתערב. אני יודע שהיא תמיד איתי, יש לי את הסימנים ממנה, אבל מאז שהבנתי שאני לא קטן או גדול יותר מאף אחד אני חופשי לחלוטין לכתוב את שאני כותב או מעביר בשמי בענווה ובגאווה.

אודה לך אם תאירי את עיני מדוע רבים כל כך מוצאים לנכון לחתום בשמות כאלה ואחרים גם אם מוחם הקודח הוא היוצר.

שקט המחריש אוזניים!

ישמחו כי ישתקו וינחם אל מחוז חפצם" (תהלים, ק"ז, 30)

כמה מדויק הוא המלך דוד. להגיע אל המטרה מתוך שקט, לא מתוך ברבור ומאבק. השקט מוליד שמחה, הנחיה תבוא מאליה, עם השקט ועם השמחה. ומהו מקום זה, אליו צריכים לשאוף? זהו מקום החיבור בין האין והאינסוף, המקום שבו אין משמעות לדבר וכל דבר מקבל את מירב המשמעות, זהו מקום האחדות. ובכל זאת, למרות שהשאיפה צריכה להוביל לשתיקה, מוצא אני שכותבים מלים לרוב......

ואני... האמת היא שכל רצוני הוא להותיר חלל ריק, דף לבן, כהודעה שכל אשר יעיין בו יבין ממנו את שברצוני להביע. אולי אוכל לעשות זאת. אך מה אעשה עם התגובות אם תהיינה, אחריש? אז הנה אני מעביר את "האחריות" ממני אליכם. אתם "האחראים" המחייבים אותי למלא חלל ריק, המלא בשקט של אחדות, במילים שבסיכומו של דבר אינן מביעות אלא את מה שאתם מוכנים להבין.

רותי 11

New member
אפרים בדרך כלל נדיר שאני מציינת

מי אותה ישות שהעבירה לי את המסרים
לא יודעת למה הפעם הוספתי את שמה
באמת זה היה מעין דחף.

Nachmanides

New member
זה הכרחי ואסביר מדוע.

ככל שקראתי "תקשורים" מאת "ישויות מוארות", המתועלים אלינו, באמצעות מדיומים אנושיים למיניהם - המסר הוא אחיד ועקבי - ג'יבריש ניו-אייג'י, סתמי, לא ספציפי, בנאלי, נטול רעיונות מוארים.
אשר על כן - הכרח הוא למתקשרים להיתלות באילן גדול בתקווה לשוות תוקף לדברים הבטלים...

בדרך כלל זה אומנם כך..

אבל התרשמותי מרותי שונה לכן שאלתי אותה את שאלתי ולא על מנת לתקוף אותה!

Nachmanides

New member
שאל עצמך מתי אמרה משהו הניתן לבחינה.

טענה מיסטית שאינה ניתנת לבחינה, כגון "עובדה, חלמתי!" - אין לנו מה לעשות עימה...

נחמדידוס

אחרי כל כך הרבה זמן אתה כבר צריך לדעת שכאן זה "כך את זה או הנח לזה" בתחום הזה לא מחפשים הוכחות בתחום הזה מתחברים או לא!

ציונה30

New member
אפריים...

הוא לא יניח... הוא ימשיך לתקוף.. הרי מדובר בכל חייו. הוא ניזון מזה. ערפד אנרגטי אומלל.

אילאיל23

New member
פשוט אל תגיבו לנחמניג'אד הזה.

הוא כמו יתוש - כל זמן שמגרדים - הוא ממשיך לגרד.
כאשר חדלים לגרד - זה מפסיק.
אין טעם להגיב לשטויות שלו אותן הוא מנסה לעטות מסווה של "ידע" "עומק" וכו'.
כפי שנאמר - ערפד אנרגיה אומלל.
אם לא נגיב - לא יהיה לו ממה להיזון.
תיכף ניראה איזה גיבוב של קישקושים יהיה לו בעקבו הודעה זו...
ואולי לא?
למי איכפת....

Nachmanides

New member
רגע, כדור הבדולח שלי הוחזר זה עתה מליטוש והברקה,

ואני מביט בו כדי לתהות על קנקנך.
מישהו במשפחתך (אולי אפילו את) חובב או חיבב שירת שאול טשרניחובסקי, האין זאת?

dina drori1

New member
היי רותי נחמדת

השלום לך יקרה ולבני ביתך? אני מכירה אותך מזה עידן ועידנים, חיכיתי וציפיתי לאיזה תקשורון קטן וזכיתי תודה לך יקירה.

רותי 11

New member
אני חושבת שקיבלתי את התשובה למה דווקא הפעם

הוספתי את שם הישות שאיתה תקשרתי.
שרה מזוהה מאוד עם העם היהודי, ואם
שמתם לב אז רוב התקשור היה בעצם
על המוסלמים. כאילו אבל באמת כאילו
אין קשר ומה שהיא בעצם לא אמרה במילים
זה שאין דת וכל נשמה שמגיעה למעלה
מתקבלת בברכה ואהבה ללא הבדל גזע
ודת ולדעתי זה גם חלק מהמסר.

ינוקא1

New member
הי רותי

כשהייתי במדבר לפני כ8 חודשים , היה לי בין השאר סוג של "חזיון" על המצב ואיך לתקן אותו.
(יתכן שזה מדמיוני הקודח , אך מה זה משנה ?)

מה שראיתי זה את ירושלים כבירה של שלוש הדתות , ועל הר הבית מתפללים ביחד יהודים , נוצרים ומוסלמים - לאותו האל.

הראו לי כיצד ה"קיבעון" על העבר והדת יוצרים את הסכסוך -
כי המוסלמים צריכים לוותר על רצונם ב"חליפות" מוסלמית ועל רצונם להפוך את האדמה למוסלמית.
והיהודים צריכים לוותר על רצונם בבית מקדש עם קורבנות.

מדינת ישראל צריכה להיות מדינה חילונית - לא מדינה מוסלמית , ולא מדינה יהודית.
עם חופש דת לכולם וכבוד לכל הדתות.
ואם זה אומר לשנות את ההמנון והדגל אז לעשות זאת.
וכל יהודי שפוגע בערבים מסיבות גזעניות , או ערבים שפוגעים ביהודים מסיבות גזעניות , צריכים להיענש במלוא החומרה.

הר הבית צריך להיות פשוט "בית תפילה לכל העמים". בית שכולם מתפללים בו לאותו האל.
וכך גם ירושליים - ואז היא תהיה כשמה - "עיר השלום" :
העיר שהתנהלו סביבה מלחמות רבות , והיא תהפוך להיות לסמל של השלום והדו קיום בין הדתות.

אך הראו לי שהדרך לשם היא עוד ארוכה , והאיבה והשנאה עדיין גדולים.

ולכן על מנת להגיע לשם יש צורך שמדינת ישראל תשקיע בהסברה כלפי העולם הערבי.
וזה המפתח להכל !

כי כשאנחנו רואים את סוריה מצריים ועיראק , זה ברור שמדינת ישראל היא המקום הכי טוב לערבי היום בכל האיזור.
אך מדינת ישראל לא משקיעה בהסברה בערבית , ולכן מי שנותן את הטון בציבור הערבי אלו הקיצונים והמסיתים.
לכן חיוני שמדינת ישראל תיצור טלוויזיה איכותית בערבית , על מנת להביא את האמת גם לעולם הערבי.

יש לתקשורת כח רב , כמו שאנו רואים למשל בערוץ אל ג'זירה.
וטלוויזיה איכותית כזאת שווה כמו 3 אוגדות של טנקים ! היא יכולה לבצע מהפך בתודעה של העמים באיזור.

כמו כן , חשוב להשקיע בהסברה אצל ערביי ישראל.
כי ישנם ערבים רבים המבינים את כל זה , ויודעים שמדינת ישראל היא המדינה הכי טובה לערבים כאן , אך הם מפחדים לדבר.
ולכן יש צורך ליצור מצב בו זה יהיה נורמלי לערביי ישראל להזדהות עם מדינת ישראל ולהיות גאים בכך שהם אזרחי ישראל.
הם יכולים להיות הגשר לשלום שיחבר אותנו לשאר העולם הערבי , ולא כמו היום שהם מוסתים נגדינו.

הראו לי גם שפתרון של "שתי מדינות" לעולם לא יביא שלום , רק ינציח את הסכסוך.
אלו תהיינה שתי מדינות שכל הזמן מסוכסכות האחת עם השניה , ולכן אסור לעשות זאת.

הפתרון היחיד הוא כפי שאמרנו - קודם כל הסברה אינטנסיבית בערבית , וזה הדבר הקריטי.
וכאשר ההסברה תיתן פירות , ונגיע למצב שערביי ישראל מזדהים עם המדינה ומתגייסים לצה"ל , אז בשלבים להפוך את מדינת ישראל למדינה שאיננה יהודית ואיננה ערבית , אלא מדינה של כולם.
עם הר הבית במרכז כבית תפילה של כל הדתות.

זה בקיצור.

רותי 11

New member
הכיוון הוא שבסופו של דבר לא תהיינה דתות

כי כמו שאנחנו רואים את זה היום המלחמות הגדולות
ביותר היו על רקע דתי.
אבל לפני כן כמו שציינת אנחנו צריכים לדעת לחיות בשלום ולקבל
את האמונה של האחר רק ככה נוכל להתקדם לעולם טוב יותר

ינוקא1

New member
אני מאמין שתהיינה

רק שהן תהיינה שונות.
הן פחות תהיינה מבוססות על ספרים , אלא יותר על נבואה - על החוויה הישירה של האל.

אני חושב שהדתות כרגע חיוניות להתקדמות רוחנית , כי הן נותנות איזושהיא מסגרת.
בסופו של דבר , אפשר לשחרר את המסגרת , כפי שאפרוח משתחרר מהביצה בסופו של דבר.
אך הביצה חיונית בשלב מסוים.

וכמו כן זו עובדה כי המלחמות הגדולות במאה שעברה בכללל לא היו בגלל דתות -
הנאציזם לא היה דת , וגם לא הקומוניזם (שאפילו התנגד לדתות).
ואלו היו האידאולוגיות הכי רצחניות במאה שעברה (והקומוניזם יותר).
http://he.wikipedia.org/wiki/רצח_עם...90.D7.94_.D7.94.D7.A2.D7.A9.D7.A8.D7.99.D7.9D

אני חושב שזה הטבע האנושי לעשות מלחמות , והוא לא בהכרח נובע מהדתות.
ההיפך - הדתות אפילו מתקנות אותו במידה מסוימת.

למרות שהיום אני מגדיר את עצמי כ"לא דתי" , כי אני עובד את האל לפי החוויה שלי ולא לפי הספרים , עדיין אני אסיר תודה לדת על כל מה שקיבלתי ממנה , וברור לי שלא הייתי יכול להגיע להרבה ממה שהגעתי ללא הדת.

למעלה