התייעצות

מתנה

New member
התייעצות

היי,
יש לי 2 שאלות:
1. יש לי עסק חדש (בבית). כבר חודשיים. אני מרגישה שאני עושה המון. מפרסמת אותו בכל מיני מקומות. מספרת עליו. אבל אני חשה תקיעות. אנשים שאני יוצרת איתם קשר לצורך שיתופי פעולה - מבטלים לי פגישות. לקוחות לא מגיעים. אני לא מבינה מה השעור שלי במה שקורה. מבקשת לשאול מה עוד אני יכולה לעשות ואיך לקדם? מה בתוכי עליי לשחרר כדי שהעסק יתפקד?
2. במקביל לעסק הנ"ל אני רוצה לעסוק בתחום הדרכה, כשכירה. דבר שיאפשר לי בסיס כלכלי. התחום המדובר מאפשר לי גמישות יחד עם העסק. כדי לעסוק בתחום ההדרכה עליי לעבור מבחן. המבחן דורש זמן לימוד והשקעה והוא מתקיים בעוד חודשיים. נבחנתי בעבר במבחן ולא הצלחתי בו. האם נכון לי להשקיע את החודשיים הקרובים בלימוד למבחן הזה? (ברור לי שאינכן יכולות להבטיח הצלחה במבחן.) או שעלי לחפש בסיס כלכלי בדרך אחרת?

תודה מראש

מגי 336

New member
מתנה

לשאלה הראשונה - לא הבנתי את כוונתך - לגבי "מה בתוכי עליי לשחרר"...? לא כל דבר זה שיעור.. אולי משהו בדרך שאת מציגה את העבודה שלך, אולי את הססנית / אגרסיבית? מהו תחום העיסוק שלך?
&nbsp
לשאלה השניה - פריסת הוה עיצה ותוצאה - האם נכון לי לעסוק בהדרכה בנוסף לעסק העצמאי?

מתנה

New member
תודה מגי

כל שאלות ה"אולי" שרשמת עולות גם אצלי. ואין לי תשובה עליהן
ולכן בעצם השאלה הראשונה שלי היא לברר ולהתייעץ עם הקלפים מה עוד אני יכולה לעשות?
שולחת מסר לגבי תחום העיסוק.

לגבי השאלה השניה, אני לא בטוחה שהבנת את כוונתי. יש כל מיני עיסוקים של הדרכה ולכן השאלה שהצעת נראית לי כללית מדי.
אני מתכוונת לשאול לגבי סוג הדרכה מסויים שדורש זמן השקעה של לימוד אינטנסיבי למבחן - האם נכון לי להשקיע את החודשיים הקרובים בלימוד למבחן הזה?
האם עדיין את ממליצה לשאול לפי השאלה שכיוונת אליה? או שכדאי לשנות לה ניסוח?

תודה רבה!

מגי 336

New member
מתנה

לא ניתן לשאול מה עוד ניתן לעשות, במידה ויש לך רעיון לגבי אפשרויות שעומדות בפנייך תרשמי אותן ואכוון אותך לפריסה מתאימה.
&nbsp
לגבי השאלה השניה - "האם נכון לי להשקיע את החודשיים הקרובים בלימוד למבחן? " פריסת הווה עיצה ותוצאה.
&nbsp

מתנה

New member
תוצאות הפריסה

מגי, פרסתי רק לגבי השאלה השניה. אני מוותרת על הראשונה.
השאלה שנשאלה:
האם נכון לי להשקיע את החודשיים הקרובים בלימוד למבחן?

תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - שני הגביעים
עיצה - אס הגביעים
תוצאה - שמונה הגביעים

* מה זה אומר כ"כ הרבה גביעים בפריסה אחת?

מגי 336

New member
זה אומר

שהמבחן הזה יפתח לך דרך... אם תעברי אותו תוכלי להמשיך הלאה לעבר הזדמנויות חדשות שיפתחו בפנייך.

למעלה