יום ראשון משובח וחודש מעולה לכולנו

בוקוש ,שבוע טוב ו-
שנתעסק בעיר במזג האויר|מטר

ועל אלירז כמובן. ..

&nbsp
איריס מזל טוב לנשואים של בתך בתך ..
מאחלת להם חיים טובים ומאושרים.
&nbsp
דינה ..כשהייתי יותר צעירה ..צחקתי יותר במופעי סטנד אפ..הייתי הרוסה על יאצפן ..עכשו אני רוצה לראות את מיקי קם.

אילנוש ....מחכים בסבלנות

&nbsp
סימוש מאמוש מתפללת שהפיזיוטרפיה תעזור לך מהר

&nbsp

סימושש55

New member
בוקר טוב וחודש מבורך:

הגשם שהיה אתמול הגיע ב ד י ו ק ... כשסיימתי לקםל את כל הכביסה היבשה (5 מכונות)
כפי שצופה כבר " הלשינה" הכנתי ג'חנון בפעם הראשונה .
הייתי מעט סקפטית בעניין , קצת חששתי בכל זאת להכין את הבצק הזה נראה לי מורכב מדי.
להפתעתי ההכנה היתה ממש מהירה והתוצאה מפתיעה ביותר: יצא ג'חנון תימני אותנטי.
בקילו קמח יצאו לי 12 יחדיות ובחישוב מעמיק כל ג'חנון מכיל 250 קלוריות בלבד ( לעומת 600 של ג'חנון קנוי)
בקיצור מהיום כבר לא קונה את המוכן פשוט מכינה כמות ומקפיאה.
היום הבן יצא חזרה לבסיס האם שלו אחרי שסיים טירונות אבל הפעם חוזר לא כחניך בקורס אלא כמפקד קורס וזו גאווה עצומה.
המסלול שהוא עשה בחודשיים וצי שווה למסלול של כל חייל לחצי שנה.כשסיים טירונות כבר קיבל דרגת רב"ט כשכולם קיבלו טוראי.
הבן הקטן יצא היום לגדנע מזרחנים שזה אומר : 2 מכל כיתה , המצטיינים בערבית, יוצאים לגדנע העוסק בשפה הערבית מבחינה אותנטית , פולקלור ומה שכרוך בזה.
בקיצור השבוע אני ובעלי לבד מה שאומר הרבה טלויזיה והתכרבלות מתחת לפוך....
מצרפת לכם תמונות של הג'חנון ומי שתרצה תקבל מתכון בכייף

לאה133

Well-known member
בוקר טוב לכולם, סימוש על הבוקר את חייבת לגרות אותי?

איזה דבר יפה וטעים, אני אפילו לא רושמת את המתכון, אין סיכוי שאצליח לעשות דבר כזה מקסים. מקווה שבפגישה הבאה תביאי קצת מהדבר הזה שנטעם כולנו.
צופה לא לקנא, נאכל גם מהג'חנון שלך

סימוש כל הכבוד לבן המפקד שלך, ולבן המזרחן, בנים מוכשרים גאווה גדולה למשפחה. השבוע את תוכלי להתפנות לכתוב יותר במקום, אין מי שיתפוס לך את המחשב, אין תירוצים

דינה גם אני כבר לא צוחקת כמו פעם, ואני חושבת שזה בגלל החומרים שמגישים לנו. הגשש החיוור זו היתה כתיבה של הומור ברמות גבוהות צחקנו עד דמעות. היום ההומור זה להביא דברים מצחיקים מהבית: על האמא, האשה הילדים, זה הומור פשוט וגס יותר. לכן מצחיק פחות. אין היום כותבי הומור ברמה של יוסי בנאי ואפרים קישון, שכתבו הומור חכם ולא הומור שצוחק על אנשים אחרים. לכן אני כבר לא הולכת לראות מצחיקנים. אפילו צביקה הדר, שפעם עוד הצחיק אותי, בהופעה האחרונה ממש לא צחקתי כמו פעם. ההומור שהמציאו לצחוק על הקהל שמגיע להופעה לא מצחיק אותי.

שבוע טוב לכולנו

geulaka

New member
סימוש בהצלחה לבנים היקרים בכל דרכם גאווה גדולה להורים

איזו הפתעה, ישנו פורום לאלירז שלנו

עקב נסיבות שונות, נבצר ממני להיכנס ולכתוב בקומונה, שכעת עברנו לפורום וזה דבר נפלא.
&nbsp
מה שלום החברים וחברות היקרות?
&nbsp
מה אומר ומה אוסיף? מלאו אתמול שלושה חודשים מיום לכתה של טופי הכלבה שלנו, אחד עשר שנים שנקשרנו וחווינו לא מעט חוויות ומשברים, ביניהם פטירתו של אבי ז"ל, חלפו להם כמו בהינף יד. והיא חסרה בבית, חסרה לנו ביד, שוב לחזור הביתה כמו בכל יום ולראותה, לחוש אותה ביד.
הציעו לנו מספר פעמים לקחת כלב נוסף אך איננו יודעים אם נוכל לעבור את זה שוב, שכן זהו דבר טבעי אך כאשר נקשרים בקשר מיוחד וקרוב כפי שלנו היה איתה, אנו חוששים שכל דבר עם הכלב הבא יגרום לנו לערוך השוואה בינו לבין זו שהיתה לנו.
תיארתי זאת לפני מספר שנים כך - קשה מעט לדמיין איך החיים נראו לפניה אך קשה כעת לא פחות בלעדיה.
&nbsp
זה לא יהיה דבר הוגן לעשות כך לכלב אחר, לכן בעתיד הקרוב לפחות אין לנו מחשבות על לקיחת כלב חדש.
&nbsp
ולנושא אחר כעת, אימי שתחיה ותזכה לשנים ארוכות, שהחלה לחוש לא בטוב מזה למעלה משנה - אותה תקופה שגם כלבתנו החלה את השנה האחרונה לחייה,
וכשאימי, לאחר שנאלצה לעבור ניתוח בכליות לאחר שנמצאו אבנים, איני יכולה לספור על כף יד אחת כמה ריצות וכמה סוגי טיפולים וכדורים ניתנו אך הבוקר ליוויתי אותה שנית לרופא שטיפל בה בזמנו,
כולי תקווה שהיום או לכל המאוחר במהלך השבוע - פרק זה יהיו מאחורינו, ואז אוכל להתכונן ברוגע ליום הולדתה של אימי ההולך ומתקרב בחודש ינואר.
חשבתי על איזו מתנה ניתן לקנות בעבורה? להמתיק קצת את התקופה הזו שעברה עליה ועלינו יחדיו, עלה לנו רעיון על טיול 'שורשים' בשכונת ילדותה בירושלים, גם עבורה וגם עבורי זה יהיה מסע מרתק לעברה,
לאחר מכן לשבת בבית קפה או מסעדה לארוחה חגיגית ועוד מספר הפתעות ליום מיוחד ומפנק שעד לתאריך המדובר 'יקרום עור וגידים'.
שמחתי לשוב ולהיות איתכם היום,
&nbsp
כעת אסיים ואחזור למטלותיי, המשך יום נעים ושבוע נהדר - יקרים ויקרות.

Gypsy10

New member
בוקר טוב לפורום הנפלא של אלירז

לא נעלמתי , אני גוררת שפעת כבר מספר ימים וכשחשבתי שיש כבר הטבה אז חלה התדרדרות ביום שישי
נכנסתי לפורום כדי שלא "תשכחו אותי "
בשני בערב הלכתי עם אחייניות שלי לקונצרט של ריצ'רד קליידמן , נהניתי מאד אך למחרת קמתי חולה
אמש הייתי אמורה ללכת עם 2 הכלות שלי {גם אצלי זה ספיחים של יום הולדת} למופע של ריטה
אך לצערי נאלצתי לוותר כי חלה התדרדרות במצבי .
אז תסלחו לי שאני לא מגיבה בפורום, לאחרונה , מקווה שאחזור בקרוב.
לא קראתי את השרשורים , הראייה שלי מטושטשת בגלל עיניים אדומות ודומעות
אני מקווה שלא פספסתי דברים חשובים
בריאות מלאה לכולם, שבוע וחודש טוב

צהריים טובים לכולם, העוזרת הלכה ברוך השם, עכשיו יש קצת זמן,

אז קודם כל בריאות לגיפסי ןלאמא של משמש, שנית אין מתכונים אני רוצה הזמנה לגחנון חחחחחחחחחחחחח, סימוש זה ניראה יאמי,,,את וצופה רוצים לשגע אותנו, גם מוקה מפציצה, וכמובן סנונית שנהיתה שפית,,,,,,אז הסיפור שאפשר לעשות ממנו סרט טורקי,,בשבוע שעבר נולד נכד לחברים שלנו ,, אז מה עשה הבעל המנעול לקח את הרגליים ונסע לרומניה לכאילו עסקים, אממה שכח שאישתו לא טיפשה היא הריחה משהו לא בסדר, ועקבה אחריו, היא גילתה שהוא פגש שם חתיחונת והלך לחגוג חחח, היא לא אמרה כלום חוץ מלבעלי ולי, שתקה כל השבוע וכשחזר ביום חמישי כי שישי מסיבה קיבל בומבה לפרצוף, האשה עזבה את החדר המשותף ועברה לחדר אחר, הזהירה שלא ידבר מילה עד אחרי האירוע, ואכן הוא בא ושאל ובעלי אמר חכה שיגמר הארוע ונדבר,,,ואכן אחרי שניגמר הכל ראה הבעל שאשתו לא חוזרת הביתה, עד מאוחר בלילה, כמובן שהיא היתה אצלינו אבל הסברנו לה שאסור שהיא תעזוב את הבית,, טוב, חזרה ואז התחיל ריב וכמובן הכחשה, וכמעט אלימות פיזית, חשב היא פריירית הזעיקה מישטרה, הילדים גם הגיעו ונהיה בלגן שלם,,,כמובן שבעלי כל הזמן היה שופט חחחחח, הלך אליו בבוקר הרבה דיבורים וצעקות, אבל האישה הסכימה לסלוח רק אחרי הבטחה, כמובן שהלכנו איתם אחרי לאכול צהריים והם באו לארוחת ערב, היה יום מאוד מתיש, ניראה מה יהיה בסוף הטלנובלה חחחחח.

סימושש55

New member
לאה ואילנה הנה עוד סיבה למפגש

במפגש הבא מבטיחה להכין ג'חנון ולהביא לכולםםםם

לאה133

Well-known member
דינה שמעת? לקבוע תאריך רוצים להפגש, יש לנו גם חברות חדשות

רוצים להכיר אותן, הזדמנות לפגישת חברות הפורום, אז תציעו תאריך, חנוכה בפתח בואו ניפגש בחנוכה, תגידו מתי מתאים לכן ודינה תפתח לנו את הקומונה לקבוע את הפרטים

משמש עברת המון, מאחלת לאמא שלך בריאות טובה ומלאה ולך ולבעלך שתצאו לדרך חדשה, ללא מחלות עם הרבה ילדודס

אילנה טלנובלה במיטבה, מזל יש לו לגבר שסלחה לו, מקווה בשבילו שהוא מעריך את המעשה האציל של אשתו ולא יחזור לסורו. כל הכבוד לך ולבעלך אתם אנשים טובים ומיטיבים

איריס 4

New member
צהריים טובים

סימוש איזה גחנון כל הכבוד

אילנה איזה סיפור

שבוע טוב לכולם

אילנה
חתכת סיפור יש לו מזל שסלחה לו כי כנראה

המתווכים בסיפור את ובעלך המקסימים תרמו לכך
אשרייכם שחיברתם תזוג מצווה גדולה
נשמה הרבה נחת אתם זוג מדהים

צ"ט לכולם וחודש טוב ומבורך

חברות יקרות נעדרתי כמה ימים והתגעגעתי המון

הבן שלי החייל
הגיע לסופ"ש אחרי כמה שבועות עם חברתו וחברים ולא יצאתי מהמטבח כול היום
כמה נהנייתי לפנק אותם ,בין לבין טבעתי בים של כביסות ובירכתי את המייבש כי ירד כאן גשם ללא הפסקה
הבן שלי כבר בדרכו חזרה לבסיס אחרי שעבר בדרך בדיקות וצילומים בכתף ,
מאחר שהתלונן כבר כמה שבועות לכאב בכתף ולא קיבל התייחסות ,עכשיו יש חשד לקרע ,מקווה מייחלת ומתפללת שהתשובה
תצא שלילית ,זאת נדע בעוד מס' ימים

סימוש נשמה
שתחלימי במהרה ושפע של בריאות
ובע"ה שהפיזוטרפיה תעזור לך יקירה

אליזבת יקירה בריאות בשפע לעינייך ומלא אהבה

צופיתה נשמה ניחומים לך ולמשפחה מכול הלב
ומלא חיבוקים

ג'יפסי אהובה תרגישי טוב מאמי שתחלימי במהרה

הרבה בריאות לכולנוווו השאר בונוס

איריס יקירה
לנישואי ביתך
הרבה הצלחה אושר ונחת

לאהל'ה ברכות לבביות נשמה לגיוס של נכדך לצה"ל
שיצליח ושיחזור לשלום
שתזכי לשפע של נחת נשמה

מייחלת לכולנוו שקט ושלווה נחת ושמחות ואת כול הטוב שבעולםם

ליבלה1

New member
יום נפלא לכולם.

נחמד מאוד לקרוא בפורום.
&nbsp
מאחלת לכולם בריאות טובה ולכל החילים שיחזרו הביתה בשלום.
אין לי חויות מיוחדות בסוף שבוע זה. קצת בדאון אולי בגלל מזג האויר.
בקשר לשוק האוכל של הבן שלי יש לו אחד בזכרון יעקב ושני בצומת אלונים בצפון. אם תרצו עוד פרטים אשמח לשלוח לכם בפורום. אין משלוחים ואוכל מכל הסוגים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

&nbsp

למעלה