יום רביעי מ-ו-ש-ל-ם לכולנו
G Gypsy10 New member 24/12/14 #2 יום רביעי מחוייך לכולנו נכון שגם אתן מסתובבות מהבוקר עם חיוך על הפנים?!! החיוך נדבק לי מאתמול ..
א אילנה נשיא New member 24/12/14 #3 החיוך לא עוזב והמצב רוח חבל"ז. ושוב תודה למנטה לסימוש על רעיון כל כך מקורי ויפה,לדינה על העבודה והמיפגש,ולאחרון חביב אלירז שדה שבלעדיו לא היינו מכירות.
החיוך לא עוזב והמצב רוח חבל"ז. ושוב תודה למנטה לסימוש על רעיון כל כך מקורי ויפה,לדינה על העבודה והמיפגש,ולאחרון חביב אלירז שדה שבלעדיו לא היינו מכירות.
G geulaka New member 24/12/14 #4 צהריים טובים לכולם כתבתי למטה ואחזור שוב בנות אתן ממש צודקות החיוך והמצב רוח בשמיים והלוואי שיהיה כך תמיד
צהריים טובים לכולם כתבתי למטה ואחזור שוב בנות אתן ממש צודקות החיוך והמצב רוח בשמיים והלוואי שיהיה כך תמיד
א איריס 4 New member 24/12/14 #5 צהרים טובים איזה כיף לכם אני שמחה שהמפגש היה מהנה ומוצלח לאילנה ,מיטל,סימוש ,מנטה,דינה ולכל מי שהגיע וכמובן לאלירז אני חגגתי עם משפחתי נר שמיני ובשורה משמחת תמשיכו לספר חוויות בשביל מי שלא הגיע המשך יום טוב ונעים
צהרים טובים איזה כיף לכם אני שמחה שהמפגש היה מהנה ומוצלח לאילנה ,מיטל,סימוש ,מנטה,דינה ולכל מי שהגיע וכמובן לאלירז אני חגגתי עם משפחתי נר שמיני ובשורה משמחת תמשיכו לספר חוויות בשביל מי שלא הגיע המשך יום טוב ונעים
מ מוטי חוף מציצים 11 New member 24/12/14 #6 ואו .. כייף לשמוע על המפגש המעניין והמרגש נראה לי אתן הפורום היחיד בתפוז אשר הצליח להרים ולארגן מפגש מגיבים שכזה
ואו .. כייף לשמוע על המפגש המעניין והמרגש נראה לי אתן הפורום היחיד בתפוז אשר הצליח להרים ולארגן מפגש מגיבים שכזה
א אליזבת 101 New member 24/12/14 #7 ערב טוב לאלירז וכולם ראית מוטי..אלירז מה עשית לנו ? מהההההההה ??????????   היום כולנו עם חיוך מרוח על הפנים ..כיף לפגוש את אלירז...   יאמר לזכותו ..לא עישן והעדיף תה על קפה .   ושוב תודה לכל החברות אחת אחת משוווווווווו.
ערב טוב לאלירז וכולם ראית מוטי..אלירז מה עשית לנו ? מהההההההה ??????????   היום כולנו עם חיוך מרוח על הפנים ..כיף לפגוש את אלירז...   יאמר לזכותו ..לא עישן והעדיף תה על קפה .   ושוב תודה לכל החברות אחת אחת משוווווווווו.
ס סנון זהו שמי New member 24/12/14 #8 ערב טוב אחרי מפגש שגרם לי להישאר ערה עד אחד ומשהו בלילה רשמית אני יכולה לומר שהשבוע שלי נעשה רק יותר ויותר טוב מחר יש יום הולדת לאחיינית שלי ויום למחרת אנחנו חוגגים לה.. וכן,כבר קנינו לה מתנה..
ערב טוב אחרי מפגש שגרם לי להישאר ערה עד אחד ומשהו בלילה רשמית אני יכולה לומר שהשבוע שלי נעשה רק יותר ויותר טוב מחר יש יום הולדת לאחיינית שלי ויום למחרת אנחנו חוגגים לה.. וכן,כבר קנינו לה מתנה..
ד דינה128 New member 24/12/14 #12 מוטי, זה מפגש חמישי או שישי שלנו עם אלירז, אבל מי סופר? אני מניחה שיש עוד פורומים בתפוז שמארגנים מפגשים בינם לבין עצמם. מה ששונה אצלנו זה שאלירז מגיע ולא אטעה אם אדייק .. שמח להגיע. ואתה צודק, היה מפגש מעניין ומרגש.. כיף אמיתי
מוטי, זה מפגש חמישי או שישי שלנו עם אלירז, אבל מי סופר? אני מניחה שיש עוד פורומים בתפוז שמארגנים מפגשים בינם לבין עצמם. מה ששונה אצלנו זה שאלירז מגיע ולא אטעה אם אדייק .. שמח להגיע. ואתה צודק, היה מפגש מעניין ומרגש.. כיף אמיתי
מ מוטי חוף מציצים 11 New member 24/12/14 #13 אני יודע וזה מוכיח שאתם פורום תותח ובהצלחה לאלירז המדהים ..