הנרי כל-כך תמים וחמוד
שלגיה כל כך יפה באגדות ופחות יפה במציאות- לדעתי הרבה יותר יפה לה שיער ארוך, מה דעתכם? שלגיה פחות יפה במציאות כי יש לה שיער קצר וזה מבליט לה את האוזניים
. גם השיער הארוך שלה לא מתאים לה... הפעם היחידה שיכולתי לומר שהיא נראית טוב זה היה בפרק 3, במפגש שלה עם ג'יימס
האם לדעתכם יש סיכוי שיהיה איזה קטע רומנטי בין השוטר בסטוריבווק לבין אמה? בטוח יהיה, זה סדרה אמריקאית, זה דיסני בטוח יהיה, אם לא אז הם לא יהיו שלמים עם עצמם... הם גם רומזים שיהיה קשר רומנטי בין שניהם. בפרק 2 הנרי מזמין לאמה משקה והיא חושבת שזה השוטר (מה שמתברר כטעות)
כל פרק ופרק המכשפה הופכת להיות הרבה יותר מרשעת...מה שגורם לי לתהות עוד מה מצפה לנו? אני אישית מתה על המכשפה (היא גם נראית יותר טוב משלגי (בסטוריבווק וגם בממלכה. הכוונה המכשפה איך שהיא נראית בסטוריבווק), לדעתי מה שהיא עשתה לאבא שלה היה אכזרי ממש (אני עדיין טוענת שיש לה תסביך אדיפוס (זה מה שקורה שאת רוצה להאמין שהאיש הזקן הוא מושא אהבתה של המכשפה))
האם הדוקטור של הנסיך...הוא גם דמות מהאגדות? אני מנחשת שכן... לדעתי הוא אחד המשרתים של המכשפה
הפרק עצוב ומדכא ממש, רציתי לתת לקת'רין סטירה בגלל מה שהיא עשתה לשלגי. ממש רציתי להיכנס לסדרה ולתת לשלגי חיבוק גדול ולרצוח את קת'רין