הבית שלנו תמיד פתוח...
את הקבבים עשתה דודה שלי לפי מתכון באינטרנט:
 
מרכיבים:
1 קילו בשר בקר טחון גס
1 יחידות בצל - בינוני, קצוץ דק
3 יחידות שום (שיניים) - קצוצות דק
3 כף/ות שמן זית
1 כפית/ות כמון
1 כפית/ות בהרט
1 כפית/ות מלח
1/2 כפית/ות פלפל שחור
1/3 כוס/ות פיסטוקים - פיסטוק חלבי ירוק, קצוץ דק.
 
אופן ההכנה:
בקערה עמוקה מערבבים את כל המרכיבים יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה.
 
הערה: ככל שלשים את התערובת יותר, מקבלים תערובת אחידה וקבבים שלא מתפרקים על המנגל.
 
מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הקבב ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו בערב.
 
מוציאים את תערובת הקבב מהמקרר וצרים מהתערובת כדור בקוטר של 4 ס"מ בקירוב. לשים את הכדור היטב ויוצרים קבב מאורך.