שלום רב. איפה ניתן להשיג נוירובטיק הכי זול והאם

גליגלי6

New member
שלום רב. איפה ניתן להשיג נוירובטיק הכי זול והאם

קיימות תרופות נוספות לטיפול בנימול בכפות הרגליים

תודה רבה

גליגלי6

New member
הרבה זמן לא היה לי ופתאום היום לפני כמה שעות זה התחיל. לקחתי

אלטרול שהיה לי בבית שהרופאה המליצה לי אבל מעדיפה תרופות טבעיות כמו נוירובטיק שפעם השתמשתי..

אבו זקן

New member
נוירובטיק

מדובר פשוט בחומצא אלפא-ליפואית שניתן לרכוש בשמות מסחריים שונים בהמון מקומות, כולל בקופת חולים. אין לי מושג מה החלק ה"טבעי" במוצר הספציפי עליו דיברת, אבל חומצה אלפא-ליפואית היא אותו חומר ממש בין אם הוא נוצר בכבד של איזו פרה או במעבדה. מסופקני אם יש עוד מי שטורח להפיק אותו ממזון כי הרבה יותר זול לייצר אותו. המחיר אינו גבוה, ואפשר גם להזמין אותו מחו"ל ואז המחיר מוזל עוד יותר.

אגב, אלטרול עצמה חשודה בהגברת בסיכון לסוכרת, כך שלא ברור אם כדאי לך להשתמש בה.

לבריאות.

גליגלי6

New member
תודה. עלה לי 75.5 ש' 30 כמוסות בלבד בכללית. לדעתי מאוד יקר

אתה מכיר אולי אתרים בחו''ל שניתן לקנות יותר זול?
מוזר שהרופאה נתנה לי את זה אם יש בזה סיכון לסכרת.

אבו זקן

New member
אתר מומלץ

את יכולה לנסות כאן. בגלל עלות המשלוח זה ישתלם רק אם תזמיני מוצרים נוספים מאותה חנות (שהיא חנות מומלצת). אם תרשמי לאתר תקבלי קופון של 10$ עבור רכישות של 30$ ומעלה - חפשי בגוגל "קופון vitacost" לפרטים.

אכן, מוזר, אבל ייתכן שהרופאה שלך יודעת דבר או שניים שאני לא...

אבו זקן

New member
בבקשה

Alpha lipoic acid
את יכולה להגיע ישירות לדף מכאן.
שימי לב לבחור מוצר שמכיל רק את החומצה, את לא זקוקה לתוספות כמו L-Canitine. כמו כן, כשאת משווה מחירירם שימי לב למינון בכל קפסולה - חשבי כמה עולה לך גרם אחד של חומר פעיל באלטרנטיבות השונות.

גליגלי6

New member
אני מאוד מודה לך. ההפרש מאוד גדול. בארץ כמוסה של 600 מ''ג

עולה 2.5 ש'. באתר הזה: 60 אג'.. לא יאומן..כמעט פי 4 במחיר !!! הבעיה שמעולם לא קניתי באתרים כאלה.. נראה לא בעיה..

אבו זקן

New member
המחירים השערוריתיים בארץ

באמת מעצבנים, והדרך להלחם בהם היא הזמנות מחו"ל - למרות הטירחה הכרוכה בכך. בכל אופן, כשאת עושה את החשבון שימי לב לדמי המשלוח הגבוהים שמייקרים באופן משמעותי את ההזמנה מחו"ל (עדיין יצא לך זול יותר, ביחוד בקניות קצת יותר גדולות, כך שכדאי לרכז קניות לסכומים שמתקרבים ל 75$ - שהוא הסכום המכסימלי שמבטיח לך פטור מממ"ע ומס קניה).
&nbsp
מעולם לא קנית דרך הרשת בחו"ל? אף פעם לא מאוחר מדי...

גליגלי6

New member
אתה צודק. המחירים בארץ שערוריתים כמעט בכל תחום. לצערי עדיין

לא יצא לי להזמין בחו''ל או באתרים ישראלים. אני מאוד עסוקה.

ladybug4NLP

Active member
מקומות נוספים לרכישת כמוסות ויטמינים-מינרלים וכד'

iherb.com
יש מבצעי הנחה מאד יפים ומחירים טובים וכן מחיר משלוח נמוך

vitacost.com

puritanpride.com
אני רוכשת באחרון כי רב הדברים מחיר 2-3 'ופסאות זה כמו קופסא אחת במקום אחר.
לצערי מחיר המשלוח די גבוה. יכול להיות 1/3 עד 1/2 ממחיר הסחורה אבל לפעמים עדיין זה יוצא יותר זול ואיכות מוצאים מעולים בהצלצת הנטורופט שלי

למעלה