שלום. שהייה כמה חודשים

גליגלי6

New member
שלום. שהייה כמה חודשים

בניו זילנד. אני בחורה לבד בת 37. ברצוני לשהות כמה חודשים בNZ. אין לי אזרחות אירופית בינתים. לגרמניה זה כנראה אבוד (על אף שאבי היה אזרח גרמני הרבה מאוד שנים. משנת 1600. כן כן (כי הורי התחתנו לאחר שנולדתי והגרמנים מאוד קשים. אזרחות פולין אולי כן. אימי גם נולדה בגרמניה אך הוריה אשר ניספו בשואה היו אזרחי פולין שהיגרו לגרמניה וחיו בגרמניה הרבה שנים)
מה הסיכוי לקבל אשרת כניסה או שהיה ומה הסיכוי להתאקלם שם. אני דוברת אנגלית טוב. תודה רבה

גליגלי6

New member
תוספת. למדתי גרפיקה אך אין

תעודה. אבי נפטר אז ולא יכולתי להוציא תעודה בגלל מצב נפשי קשה מאוד. נפטר מסרטן. ועבדתי בזה כמה שנים. תודה

גליגלי6

New member
סליחה על השאלות הרבות

כל פעם צצה מחשבה. האם יש מגבלה של גיל. תודה

ANZ1

New member
שלום

מעבר לעובדה המרשימה אך הקצת מטרידה שאבא שלך אזרח גרמני משנת 1600.
אין לי הרבה בשורות טובות.
האפשרויות שלך, של רווקה בת 37 ,גרפיקאית, וזה לא משנה אם את אזרחית ישראלית, גרמנית או פולנית, זה אותו המצב לגבי ניו זילנד.
הם :
או להגיע ל3 חודשים כתיירת לטייל במדינה, אולי משהו טוב יקרה לך, למשל לפגוש מישהו או מישהי ולתאהב בו וזה יעזור לך להשאר בניו זילנד.
או להרשם ללימודים ולקבל ויזת לימודים ובהמשך אולי יקרה משהו טוב אחר, אבל לזה צריך הרבה כסף.

חוץ מזה אני לא רואה אפשרות ריאלית שתאפשר לך לגור בניו זילנד.

גליגלי6

New member
טעיתי. אזרחות אירופית זה רק

לאירופה. לא הבנתי למה מטריד שאבי אזרח גרמני. התכוונתי שמשפחתו חיה כמה דורות בגרמניה (פרוסיה)

גליגלי6

New member
מה כן צריך ולמה זה משנה אם

אני בת 37 או 100 רווקה, גרושה או אלמנה

ANZ1

New member
תשובות

לגבי הגיל:
עד גיל 31, יש אפשרות בניו זילנד כמו ברוב העולם, לקבל ויזה לשנה או לשנתיים לחוות את המדינה, ויזת טיול ועבודה, שמאפשרת לצעירים להגיע לעבוד, לטייל, לעשות מה שהם רוצים, אבל היא אפשר לקבל אותה עד שאת בת 31.
למה ? כנראה שחושבים שאנשים אחרי גיל 30 נהיים רצינים, ומחפשים להגר באופן קבוע ולא רק לטייל ולחוות.
בצד השני ,בויזות מקצועיות, יש תקרה, תלוי בויזה, של גיל 45 , 50 או 55.
למה ? ההיגיון אומר שהמדינה מחפשת אנשים שיעזרו לה , יתפתחו, וישלמו מיסים וגם יקלטו מספיק טוב, ואנשים אחרי הגיל הזה, כבר מתקרבים לפנסיה והסיכוי שלהם להקלט הוא לא גדול.
לגבי המצב המשפחתי :
כשאת בזוגיות, הסיכוי שיש לכם אפשרות הגירה גדל פי 2, כי יש סיכוי שבן הזוג מתאים, או שאחד מבן הזוג נרשם ללמודים אקדמאים והשני הולך לעבוד ומפרנס אותם, אבל כשזה אדם אחד, הוא לא יכול גם ללמוד וגם לפרנס ואפשרויות ההגירה הם רק לפי היכולות שלו.
לגבי האפשרויות:
יש אפשרויות שמתאימות לכולם, בכל גיל ובכל מקצוע, כמו הגירה על בסיס משפחתי, מי שנשוי לאזרח ניו זילנדי למשל, יכול להגר ולא משנה בן כמה הוא, או אם הוא חסר מקצוע, או הגירה על בסיס השקעות, מי שיש לו הרבה מיליוני להגירה, אין לו דרישות כאלה גם או מי שיש לו אזרחות אוסטרלית.
אבל לאנשים "רגילים" שאין להם קשרים משפחתים או שהם עשירים, אפשרויות ההגירה מתבססות על מקצוע ועבודה בניו זילנד, בשביל זה צריך הצעת עבודה ומקצוע נדרש, מכיוון שגרפיקאי הוא לא מקצוע נדרש ולך בכלל אין תעודה, אז זה לא אפשרי,
מה שמשאיר את האפשרות היחידה שלך זה להגיע ללמוד ואז להגר דרך המקצוע שתרכשי, או לחלופין, לזוגיות עם מקומי או למצוא הרבה זהב.

גליגלי6

New member
אני בכלל לא רוצה להגר

מפליא אותי שכדי כן להגר אני חייבת להתאהב. הביטוי "אנשים רגילים" נשמע כמו אפליה. לא ענית.למה זה מטריד אותך שמשפ. אבי חיה בגרמניה משנת 1600. מעניין אותי

ANZ1

New member
תשובה

- לא מטריד אותי כלום עם אבא שלך, רק שאדם שקיבל אזרחות ב1600 והבת שלו נולדה ב1980, זה אומר שהוא היה בן 380 (כן אני יודע שהוא לא היה בן 380)
- ניו זילנד, כמו כל מדינה אחרת, לא מקבלת אנשים רק בגלל שהם רוצים, אחרת יבואו 100 מיליון איש שרוצים, למה שאדם ישאר לגור בסין, או הודו או ישראל אם הם יכולים לגור בניו זילנד,
היא מקבלת אנשים שהיא חייבת לקבל כמו קרובי משפחה של אזרחים, או אנשים שיעזרו לכלכלה שלה, כי יש להם הרבה כסף, או מקצוע שחסר במדינה.
אי אפשר להגר לאן שבא לך, רק כי בא לך.
- מדינות מפלות אנשים, במיוחד בהגירה, כמו שישראל שזרקה מהבתים שלה את התושבים המקוריים שגרו בה, וקיבלו במקומם מהגרים מגרמניה כמו ההורים שלך, זאת אפליה, יש אפליה בכל מקום, במיוחד בהגירה.
גם לגבי נורמלים, אדם חולה למשל לא יוכל להגר לניו זילנד, כולל מחלות קלות כמו השמנה או הורה לילד מיוחד.
ניו זילנד רוצה לקבל אנשים שיעזרו לה לא שהיא תעזור להם.

גליגלי6

New member
סליחה אתה מתנשא ולא מנומס

משתמש בביטוי אנשים "רגילים"
&nbsp
אימי הגיעה לארץ בגיל 16 לבד והוריה ניספו בשואה. היא סבלה כל חייה. את מי זרקו מהארץ כדי שאימי תחיה בארץ. את הערבים? הורי היו ממייסדי קיבוץ, עבדו מאוד קשה ותרמו רבות בהקמת המדינה וישבו את גבולות הארץ וספגו הפגזות כדי שלך תהיה מדינה.
&nbsp
אבי שירת בבריגדה היהודית ונלחם בנאצים
&nbsp
ציינתי במפורש שמשפחתו של אבי חייתה כמה דורות בגרמניה. מה זה רלוונטי בן כמה הוא ואני
&nbsp
מאיפה החוצפה לדבר כך על הורי מבלי להכיר אותם.
&nbsp
אפשר לדעת איפה נולדת והיכן אתה גר כעת?
&nbsp
ציינת גם בצורה עוקצנית שאין לי "בכלל" תעודה

למעלה