שרשור משוב כללי

עינבלית

New member
ראו צילום מסך

מסרים עבור פוסט חדש מבלוגים שאני מנויה אליהם- מגיעים בזוגות. פעמיים מאותו הדבר. ראו צילום מסך. משיחה עם מנויים אחרים אני מבינה שהבעיה הזו כבר מעל שבוע אצל כולם. אנא תתקנו. זה מציף את מערכת המסרים.

מדובר אך ורק בבלוגיה?

אם כן, הפנייה צריכה להיות דרך פורום "הבלוגיה - תמיכה"
&nbsp
(ובפניה אליהם, צרפי את התמונה מלכתחילה בכדי להאיץ את תהליך הטיפול
)

alona2003

New member
אני רק רוצה להגיד לכם תודה גדולה על מה שעשיתם בשבילנו

ממש תענוג לשלוח הודעות או תגובות

שוב תודה

argamon

Member
>> גם הכניסה ל"הודעות שלי" קרס:

אני מקבל הודעת שגיאה בלחיצה על "ההודעות שלי"

צירוף תמונות

יכול לצרף תמונת מסך של השגיאה+ המקום בו אתה לוחץ כדי להיכנס להודעות (+להעתיק את השגיאה לכאן אם ניתן)
&nbsp
האם השגיאה היא כשאתה מנסה להיכנס מתוך פורום/מעמוד ראשי/עמוד מסויים?
האם קורה תמיד?
&nbsp
&nbsp
(ואם תוכל, להזכיר לנו שוב מה המערכת הפעלה+דפדפן
)

argamon

Member
תודה לכם, זה הסתדר ותזכורת:

תודה לכם: התכונתי להכנס ולכתוב לכם שבינתיים זה הסתדר והקדמתם אותי בתשובה
בכל מקרה אני גולש באקספלורר -9 ויש לי וינדוז - 7 את השגיאה אי לכך כבר לא אוכל להעתיק, אבל העיקר שהסתדר בינתיים.
בכל מקרה, "ההודעות שלי" שמורות במועדפים שלי אבל גם בלחיצה ישירה יצאה הודעת שגיאה וכאמור ה הסתדר.
>> יש לי בקשה: שלחתי לכם לפי בקשתכם, במסרים צילומי מסך בעניין בעיה בהוספת תמונות מהשמורים דרך אקספלורר עם הסבר מפורט, כבר לפני מספר ימים ולא הגבתם ל עדיין. אודה לכם לתשובה.
>>לתזכורת:עדיין בלתי אפשרי להוסיף הודעה לפורום דרך אקספלורר, אלא רק בתגובה המהיר בקשיים עצומים כאשר מדי פעם אותיות לא עולות בהקלדה.
אשמח לתשבתכם

מענה

היי ארגמון

&nbsp
בנוגע להודעה - נבדוק זאת ותקבל מענה עוד היום.
&nbsp
ובנוגע להודעה הרגילה - לצערנו עדיין בטיפול, אך שידרוג של האקספלורר יכול בינתיים לפתור עבורך את הבעיה (או גלישה מדפדפנים פיירפוקס או כרום).
&nbsp
בהצלחה!

argamon

Member
תודה לכם:

קיבלתי מענה ושלחתי תשובה לפני מספר רגעים.
תודה רבה.

אין אפשרות מחיקה למשתמשים -

ניתן לערוך את ההודעה, או לפנות למנהל הפורום בבקשה למחיקת ההודעה (עם פירוט לסיבת המחיקה).

חגיתטל

New member
איך אפשר לערוך את ההודעה ב-15 הדקות אחרי שמעלים אותה?

כתבו לי שיש אופציה כזו כשהעליתי את ההודעה אבל לא מצאתי את הדרך לעריכה

ב15 דקות לאחר ההעלאה

ניתן להיכנס לאפשרות "עריכה" ע"י לחיצה על ההודעה שלך שאותה תרצי לערוך, ולמטה בשורה הכחולה האפשרות האחרונה היא ">עריכה".
לחיצה על אפשרות זו תכניס אותך בחזרה לתוך ההודעה.

Kettercat

New member
מסרים מגיעים בכפולות?

בוקר טוב

חשבתי שזו בעיה זמנית אבל אני רואה שזה נמשך - אני רשומה לעדכונים מכמה פורומים, ובשבוע האחרון כל פעם שיש עדכון באחד מהם, אני מקבלת שני מסרים על אותו העדכון.
זה רק אצלי?

היי

מועבר לבדיקה,
יכולה לפרט עוד כמה פרטים?
&nbsp
1. דפדפן ממנו את גולשת
2. מערכת הפעלה
3. IP
4. מאיזה פורומים מדובר
5. תיבת מייל (ג'ימייל... וואלה... וכד')

Kettercat

New member
היי!

הכוונה היא שתקף לכל הדפדפנים ולכל המחשבים שאני משתמשת בהם (ובכמה דפדפנים שונים). הכוונה היא לא לעדכונים שמגיעים למייל אלא לתיבת מסרים פה בתפוז. כל הודעת עדכון מבלוג מופיעה לי פעמיים

למעלה