19.12 - חשיבה כמותית נא לשרשר לכאן את כל ההודעות הקשורות לפרק הכמותי בבחינה. בהצלחה!
מ מ י כ ל 0 9 0 9 New member 19/12/14 #1 19.12 - חשיבה כמותית נא לשרשר לכאן את כל ההודעות הקשורות לפרק הכמותי בבחינה. בהצלחה!
י יורגן קוהלר New member 19/12/14 #2 איזה פרק לדעתכם היה פיילוט? הפרק עם תרשים המטוסים (קל)? הפרק עם תרשים ההכנסה המשפחתית (מזעזע?) הפרק עם תרשים המשפחה (קל יחסית?)
איזה פרק לדעתכם היה פיילוט? הפרק עם תרשים המטוסים (קל)? הפרק עם תרשים ההכנסה המשפחתית (מזעזע?) הפרק עם תרשים המשפחה (קל יחסית?)
N noysa77 New member 19/12/14 #3 התרשים של המשפחה לי היו רק 2 כמותי ולא היה לי את התרשים של המשפחה. בתרשים של המטוסים, מה היתה התשובה בשאלה האחרונה? לגבי המטוס מטען...
התרשים של המשפחה לי היו רק 2 כמותי ולא היה לי את התרשים של המשפחה. בתרשים של המטוסים, מה היתה התשובה בשאלה האחרונה? לגבי המטוס מטען...
E efratha94 New member 19/12/14 #4 תרשים המשפחה. לי היה גרף אחר... הייתה שאלה שממש לא הצלחתי להבין בתרשים של המטוסים - איזה מטוס יכול להיות השלישי אם מטוס התובלה הוא השני..
תרשים המשפחה. לי היה גרף אחר... הייתה שאלה שממש לא הצלחתי להבין בתרשים של המטוסים - איזה מטוס יכול להיות השלישי אם מטוס התובלה הוא השני..
י יורגן קוהלר New member 19/12/14 #5 לדעתי זו הייתה שאלה מתחכמת בסך הכל התכוונו לבדוק באיזה מסלול המטוס השני ממריא ב-9:30, ומתי ממריא השלישי (לדעת 10:10).
לדעתי זו הייתה שאלה מתחכמת בסך הכל התכוונו לבדוק באיזה מסלול המטוס השני ממריא ב-9:30, ומתי ממריא השלישי (לדעת 10:10).
י יורגן קוהלר New member 19/12/14 #6 *תיקון תרשים מטוסים תרשים הכנסה שנתית (בחלוקה למניות / משכורת) תרשים משפחות במושב
E Eldarui New member 19/12/14 #7 יש כמה נוסחים גם באותו יום? כי לא לא היה אף לא אחד מאלו, הייתה לי הכנסה אבל לא חושבת שמשפחתית..לא זוכרת מה הגרף השני..
יש כמה נוסחים גם באותו יום? כי לא לא היה אף לא אחד מאלו, הייתה לי הכנסה אבל לא חושבת שמשפחתית..לא זוכרת מה הגרף השני..
E Eldarui New member 19/12/14 #10 אוקיי, הבנתי! אז היה את זה ועכשיו נזכרתי לגבי ההמראות והנחיתות. לא היו לי עוד פרקי כמותי, זה כן הגיוני נכון? שהפיילוטים שונים?
אוקיי, הבנתי! אז היה את זה ועכשיו נזכרתי לגבי ההמראות והנחיתות. לא היו לי עוד פרקי כמותי, זה כן הגיוני נכון? שהפיילוטים שונים?
E Eldarui New member 19/12/14 #11 אוקיי מוזר, אמרו שזה פיילוט, ולא חושבת שהיה לי אחד נוסף. מישהו יכול לפרט מלבד ההכנסה בשנות ה80 וההמראות+נחיתות מה היה הפרק השלישי שלכם? אולי אני כבר סנילית..
אוקיי מוזר, אמרו שזה פיילוט, ולא חושבת שהיה לי אחד נוסף. מישהו יכול לפרט מלבד ההכנסה בשנות ה80 וההמראות+נחיתות מה היה הפרק השלישי שלכם? אולי אני כבר סנילית..
H hendrix4 New member 20/12/14 #15 עומר יש לי שאלה אתה זוכר במקרה איזה נוסח היית? ואם כן, איזה פרק היה עם השינון שירים? אני זוכר שהיה לי אותו אני פשוט לא מצליח לשחזר לאיזה פרק הוא היה שייך..
עומר יש לי שאלה אתה זוכר במקרה איזה נוסח היית? ואם כן, איזה פרק היה עם השינון שירים? אני זוכר שהיה לי אותו אני פשוט לא מצליח לשחזר לאיזה פרק הוא היה שייך..
O omerikko1 New member 20/12/14 #16 אממ הנוסח זה משהו כמו 01063 אבל לא בטוח ב100% ולגבי מספר הפרק.. אין לי שמץ
H hendrix4 New member 21/12/14 #17 זה נראה לי המספר חוברת לא הנוסח.. שאלה אחרת אתה זוכר אם זה היה הפרק הראשון בבחינה? הגרף עם השירים?