מסכמ"ש
משהו טוב שקרה השבוע: 6 הופעות! חחח
התחיל ביום ראשון - הופעתי עם אנסמבל של רימון בבר-אילן עם המופע מחווה לאהוד מנור, עפרה מנור הנחתה אותו. היה ממש יפה ומרגש.
יום שלישי הופעתי פעמיים - טקס חלוקת תארים בבן גוריון + ההופעה הקבועה ב"ספריה".
יום רביעי בבת מצווש בעומר
ביום חמישי בשעה טובה אחרי המווווןןןןןן זמן עבודה סוף סוף סיימתי עם העיבוד ביג בנד שלי והלכתי להדפיס ולכרוך אותו! (כשכמובן כל רגע פנוי שהיה לי בין ההופעות/חזרות וכו' ניצלתי כדי לסיים כבר את זה.
יום שישי שוב הופעתי פעמיים - בבוקר במסיבת סוף שנה בבית ספר ברמה"ש עם הרכב שהקמנו כמה חברים מרימון. עשינו מלאאאא שירי פופ לילדים. היה ממש כיף. ואחרי זה הופעתי במסעדה בב"ש.
היום כל היום רק התכוננתי ולמדתי כל מיני שירים לכל מיני הופעות שיהיו לי בהמשך וסידרתי דברים אחרונים לביג בנד כי מחר זה הולך להיות מנוגן.
וממש עכשיו קיבלתי מייל עם בשורה ששיר שהפקתי למישהי באחד הקורסים השנה ברימון הולך לצאת כסינגל מטעם רימון! יאי! (בחרו 5 שירים מתוך כל השירים שהופקו בקורס שייצאו החוצה והוא ביניהם)
משהו רע שקרה השבוע: כלום! היה לי שבוע ממש כיפי!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מחר הולכים לנגן את כל העיבודי ביג בנד שכתבנו. ביניהם גם העיבוד שלי ואני גם שר בעוד שלושה עיבודים אחרים של חברים. הולך להיות ממש כיף. אני ממש מתרגש.
ביום שני אני שר גם בשני עיבודים של כיתה אחרת של הביג בנד.
חוץ מזה יש לי 3 הופעות.
יש לי גם מבחן ביום שישי שעם איך שהחיים שלי היו בשלוש שבועות האחרונים, הדבר האחרון שעשיתי זה ללמוד למבחן הזה. גם השבוע כנראה זה לא ממש הולך לקרות. אני אגש למבחן ומה שיהיה יהיה חחח מקסימום מועד ב'
התחדשות השבוע:
ההורים שלי חזרו מפולין והביאו לי מלא בגדים
סרט השבוע: מצחיק..
סדרת השבוע: פחח
ספר השבוע: פחח
שיר השבוע:
Janet Jackson - No Sleeep - הכי שיר השבוע שלי. אני ממש אוהב את זה.
Mark Ronson Feat. Bruno Mars - Uptown Funk - אני חושב ששרתי את השיר הזה בשבועיים האחרונים יותר מברונו מארס חח
נדב גדג' - גולדן בוי - כנ"ל. טוב, במקרה שלו אולי לא יותר אבל יש מצב שתיקו
Jackson 5 - Blame It On The Boogie
Michael Jackson - Bad
צביקה פיק - אני לא יכול בלעדייך
Earth, Wind & Fire - September
Kiss - Rock & Roll All Nite
כהן @ מושון - מה קורה לי
כל ששת השירים האחרונים אלה שירים שאני הולך לשיר עם הביג בנד מחר ומחרתיים, בגלל זה חרשתי עליהם הרבה כדי ללמוד אותם
אלבום השבוע: לא נראה לי ששמעתי אשכרה אלבום שלם השבוע.. לא היה לי זמן
מאכל השבוע: אכלתי כל כך הרבה בחוץ השבוע כי פשוט לא הייתי בבית בכלל, כל הזמן רק נסעתי ממקום למקום. הסושי שאכלתי ביום חמישי מיד אחרי שהדפסתי את העיבוד ביג בנד היה כנראה אחד המשמעותיים
רגע של הקלה מטורפת.
ציטוט השבוע: הפעם לא עולה לי
תמונת השבוע: אין לי כוח חח
תכניות לסופ"ש: להופיע, ללמוד שירים
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני אוהב להופיע!