סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
מסכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע: היו לי כמה ריאיונות עבודה שהרגשתי שכולם הלכו טוב! הייתי אמור לקבל תשובה בחמישי לגבי ריאיון עבודה שעשיתי ולא קיבלתי ואני ממש רוצה את התפקיד אז זה קצת מכניס אותי לסרטים! חברה שלי גם עשתה ריאיון לאותו התפקיד (האמת שעשינו את זה ראש בראש, חיכיתי בחוץ להיכנס לריאיון כשהיא יצאה חח) והיא קיבלה תשובה שהיא לא עברה.. קיצר, אני במתח.
&nbsp
חוץ מזה, חבר טוב מהעבודה התחתן השבוע והיה כיף ומצחיק ואלכוהול שעשה לי בחילות ביום למחרת כי אמנם עירבבתי אבל לא כמו שצריך חח.. סאמק
&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: האחראית שלי בעבודה עכשיו היא זונה שאין דברים כאלה, הגישה שלה מסריחה גם לאנשים שהם חברים שלה. בקיצור, היא חייבת טיפול פסיכולוגי דחוף. אני כל כך שמח שאני עף משם בקרוב.
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לחברה שלי יש יום הולדת 27 (רוק'נ'רול מאדר פאקר!
) ובסופ"ש הבא אנחנו בצימר עם המשפחה שלה ואמור להיות נחמד
&nbsp
התחדשות השבוע: קיבלתי את הספר "הזהו אדם?" של פרימו לוי שהזמנתי, יאיי!
&nbsp
סרט השבוע: לא זוכר אם אמרתי אבל בשבוע שעבר צפיתי ב"הקול בראש" והוא פשוט גאוני! סופר מומלץ בחום.
&nbsp
סדרת השבוע: ראיתי את פרק 4 של "הג'ינס" ואני עדיין לא מצליח להבין את ההתלהבות מהסדרה הזו, היא קצת משעממת. גם צפיתי בפרק הראשון של העונה החדשה של "בלש אמיתי" והרגשתי איך שהרגשתי כשצפיתי בעונה הראשונה - מה זה השטויות האלה?
&nbsp
ספר השבוע: ):
&nbsp
שיר השבוע: The Hills של דה וויקנד.
&nbsp
אלבום השבוע: האמת שכמעט ולא שמעתי מוסיקה השבוע אבל אלבום השבוע שלי הוא My Favourite Faded Fantasy הנהדר של דמיאן רייס.
&nbsp
מאכל השבוע: ההום פרייז המטורף של דיקסי, אין דברים כאלה! גם הזמנתי את הכנפיים שלהם והם היו סופר אכזבה! זה היה סתמי לגמרי, "חלבי", ולא שווה בכלל את המאמץ.. ושלא נדבר על הגודל של הכנפיים!
&nbsp
ציטוט השבוע: "אמא שלך זונה", אני כשדיברתי בלב לאחראית שלי שעיצבנה אותי אלף פעם השבוע.. מה כואב לך הלב לפרגן לאחרים, לחברים שלך, מה? למה אין לך חיים יא יצור מסכן?
&nbsp
תמונת השבוע: די, גרוע בדברים האלה
&nbsp
תכניות לסופ"ש: לחברה שלי יש מחר מבחן אז לא יצאנו אתמול בערב, סתם היינו בבית. אני עוד מעט הולך להורים שלי ובערב הולכים לחגוג לה יום הולדת עם החברות שלה. וזהו, טרפת

&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני לא יודע מה יהיה בעתיד המקצועי שלי אבל אני בטוח שזה יהיה הרבה יותר טוב ומועיל מאשר מה שאני ועשה עכשיו.

DAN1EL

New member
אני לא מצליח להתלהב מדה וויקנד לאחרונה.

בעיניי הוא הבטחה גדולה שעדיין לא מומשה.
השירים החדשים שלו בסדר. חביבים. לא מפילים.
אבל יש לו קול מדהים ותמיד אהבתי אותו, אז מי יודע, אולי מתישהו האסימון עוד יפול לי גם לגבי השירים החדשים.

בהצלחה עם העבודה שאתה רוצה לקבל! מקווה שתקבל תשובה חיובית. :)

ערן1987

New member
אני מודה שלא שמעתי אף אלבום שלו

אבל בחודשים האחרונים שמעתי את הסינגלים שלו כמה וכמה פעמים והתלהבתי מלא מעט מהם.
&nbsp
אגב, קיבלתי תשובה אתמול - והיא חיובית! :)

RTur

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: 6 הופעות! חחח
התחיל ביום ראשון - הופעתי עם אנסמבל של רימון בבר-אילן עם המופע מחווה לאהוד מנור, עפרה מנור הנחתה אותו. היה ממש יפה ומרגש.
יום שלישי הופעתי פעמיים - טקס חלוקת תארים בבן גוריון + ההופעה הקבועה ב"ספריה".
יום רביעי בבת מצווש בעומר
ביום חמישי בשעה טובה אחרי המווווןןןןןן זמן עבודה סוף סוף סיימתי עם העיבוד ביג בנד שלי והלכתי להדפיס ולכרוך אותו! (כשכמובן כל רגע פנוי שהיה לי בין ההופעות/חזרות וכו' ניצלתי כדי לסיים כבר את זה.
יום שישי שוב הופעתי פעמיים - בבוקר במסיבת סוף שנה בבית ספר ברמה"ש עם הרכב שהקמנו כמה חברים מרימון. עשינו מלאאאא שירי פופ לילדים. היה ממש כיף. ואחרי זה הופעתי במסעדה בב"ש.
היום כל היום רק התכוננתי ולמדתי כל מיני שירים לכל מיני הופעות שיהיו לי בהמשך וסידרתי דברים אחרונים לביג בנד כי מחר זה הולך להיות מנוגן.
וממש עכשיו קיבלתי מייל עם בשורה ששיר שהפקתי למישהי באחד הקורסים השנה ברימון הולך לצאת כסינגל מטעם רימון! יאי! (בחרו 5 שירים מתוך כל השירים שהופקו בקורס שייצאו החוצה והוא ביניהם)
משהו רע שקרה השבוע: כלום! היה לי שבוע ממש כיפי!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מחר הולכים לנגן את כל העיבודי ביג בנד שכתבנו. ביניהם גם העיבוד שלי ואני גם שר בעוד שלושה עיבודים אחרים של חברים. הולך להיות ממש כיף. אני ממש מתרגש.
ביום שני אני שר גם בשני עיבודים של כיתה אחרת של הביג בנד.
חוץ מזה יש לי 3 הופעות.
יש לי גם מבחן ביום שישי שעם איך שהחיים שלי היו בשלוש שבועות האחרונים, הדבר האחרון שעשיתי זה ללמוד למבחן הזה. גם השבוע כנראה זה לא ממש הולך לקרות. אני אגש למבחן ומה שיהיה יהיה חחח מקסימום מועד ב'

התחדשות השבוע:
ההורים שלי חזרו מפולין והביאו לי מלא בגדים
סרט השבוע: מצחיק..
סדרת השבוע: פחח
ספר השבוע: פחח
שיר השבוע:
Janet Jackson - No Sleeep - הכי שיר השבוע שלי. אני ממש אוהב את זה.
Mark Ronson Feat. Bruno Mars - Uptown Funk - אני חושב ששרתי את השיר הזה בשבועיים האחרונים יותר מברונו מארס חח
נדב גדג' - גולדן בוי - כנ"ל. טוב, במקרה שלו אולי לא יותר אבל יש מצב שתיקו

Jackson 5 - Blame It On The Boogie
Michael Jackson - Bad
צביקה פיק - אני לא יכול בלעדייך
Earth, Wind & Fire - September
Kiss - Rock & Roll All Nite
כהן @ מושון - מה קורה לי
כל ששת השירים האחרונים אלה שירים שאני הולך לשיר עם הביג בנד מחר ומחרתיים, בגלל זה חרשתי עליהם הרבה כדי ללמוד אותם

אלבום השבוע: לא נראה לי ששמעתי אשכרה אלבום שלם השבוע.. לא היה לי זמן
מאכל השבוע: אכלתי כל כך הרבה בחוץ השבוע כי פשוט לא הייתי בבית בכלל, כל הזמן רק נסעתי ממקום למקום. הסושי שאכלתי ביום חמישי מיד אחרי שהדפסתי את העיבוד ביג בנד היה כנראה אחד המשמעותיים
רגע של הקלה מטורפת.
ציטוט השבוע: הפעם לא עולה לי
תמונת השבוע: אין לי כוח חח
תכניות לסופ"ש: להופיע, ללמוד שירים
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני אוהב להופיע!

ערן1987

New member
כיף לשמוע שהיה לך שבוע כזה מוצלח

במיוחד עם עניין הסינגל, שיהיה בהצלחה איתו :)
&nbsp
אגב, איזה מבחנים עושים לכם שם? סתם זה נשמע מסקרן.

DAN1EL

New member
מזל טוב על הסינגל!

יש לך כמה שירים מעולים בשירי השבוע. :)
&nbsp
נראה לי שאתה תמיד תזכור את תקופת הלימודים שלך בתור אחת התקופות הכי כייפיות, מגניבות ומעצבות בחיים שלך, למרות כל הקשיים והעומס (טוב, זה גם חלק מהעניין).
זה ממש כיף כשעסוקים כל כך במשהו שממש אוהבים. אני חושב שככה כולם צריכים לעשות, תמיד. :)

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכר משהו ספציפי. שבוע די רגיל, נדמה לי.
משהו רע שקרה השבוע: כנ"ל.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להתקדם עם כל מיני דברים שיש לי לעשות.
התחדשות השבוע: קעקוע חדש, קטן, על שורש כף היד. :) (נראה לי שככה קוראים לאזור הזה
)
סרט השבוע: ראיתי בשישי את "הקול בראש". בהתחלה, כשראיתי את הטריילר של זה בקולנוע - התאכזבתי. לא הבנתי את הקטע. זה נראה לי מעפן ומיותר ומין הנפצה דחוקה של פיקסאר שחשבו עליה ברגע, ולא עד הסוף (ואני חולה על פיקסאר, כן?). אחר כך הגיעו הביקורות המעולות מכל מיני אנשים שאני מכיר שראו ועפו על זה, ועשו לי ממש חשק לראות. והמבקרים גם כן דיברו על זה במונחים של יצירת מופת. זה שימח אותי ועשה לי חשק לראות את הסרט, ככה שדווקא הגעתי עם ציפיות לקולנוע. אז ראיתי - חמוד מאוד, וזהו. יש כמה קטעים ממש מגניבים ודמויות ממש משעשעות - אבל לא עפתי באוויר ולא התרגשתי (המניפולציות מאוד מורגשות הפעם, וזה הרגיש לי קצת דביק ומעצבן, אם כבר). בנוסף לכך - שתי הדמויות הראשיות - אלה שאתה אמור אולי להתרגש בגללן ושיהיה אכפת לך מה קורה להן - היו ממש מעצבנות בעיניי (ג'וי והילדה).
סדרת השבוע: אין.
ספר השבוע: תנ"ך. וסיימתי את "תמות, אהובי" של אריאנה הרוויץ. לא מהכי טובים של זיקית, אבל עדיין שווה קריאה בהחלט.
שיר השבוע: Stevie Wonder - All I Do
אלבום השבוע: שמעתי באוטו הרבה סטיבי וונדר, ג'יימס בראון, מייקל ג'קסון, בובי וומאק וריף כהן.
ציטוט השבוע: לא זוכר כרגע.
תמונת השבוע: ממשיך עם תמונה נוספת מהסט המבריק של טרי ריצ'ארדסון ו-Rae Sremmurd, שצירפתי תמונות ממנו גם בסכמ"שים הקודמים (1, 2).
תכניות לסופ"ש: בשישי ראיתי את "הקול בראש" עם ידידה. בשבת יצאתי עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): שיהיה שבוע טוב לכל האומה. :)

ערן1987

New member
שוב, תתחדש על הקעקוע

לגבי "הקול בראש", הילדה (ריילי אם אני זוכר נכון) ממש לא אמור להיות דמות ראשית, הדמויות הראשיות הן ג'וי וסדנס ואני חושב שהאובר-ג'וי של ג'וי, כשמה כן היא, נועד גם להיות קצת מעצבן כי היא כל הזמן אופטימית וחייכנית ואוי סתמי כבר

DAN1EL

New member
זהו, התלבטתי ביני לבין עצמי

לגבי האם הילדה באמת יכולה להיחשב דמות ראשית, אבל נדמה לי שבכל זאת אמור להיות אכפת לנו ממנה באיזושהי צורה (אפילו מאוד) - כי כל העלילה סובבת סביבה, ולדמויות אכפת ממנה (הן כל הזמן מנסות לחזור למפקדה, כי ריילי בסכנה נפשית כביכול כשהן לא שם וכו').
אבל לי, כצופה, לא היה אכפת ממנה.
שתגור במינסוטה, שתגור בסן פרנסיסקו, שתשחק הוקי, שתשחק כדורסל - וואטאבר. היא מעצבנת. וגם ההורים שלה.
וג'וי - נו, יופי. אז היא אמורה להיות מעצבנת. אבל היא דמות ראשית - והיא מעצבנת. בשורה התחתונה.

סדנס הורסת.

וגם כעס, והחבר הדמיוני כמובן!

והיו עוד כמה מצחיקים אבל משניים מאוד (השוטרים של התת-מודע, או האלה שמוחקים זיכרונות).

(ותודה! :))

ערן1987

New member
יצרו את הדמות כך שכן יהיה לנו אכפת ממנה

אבל היא משנית ביחס לג'וי וסדנס, אין ספק. העלילה היא פחות סביבה, בעיניי, אלא סביב סדנס ובעיקר ג'וי שמתפעלות אותה.
&nbsp
כעס היה ענק! חח.. חוץ מזה, לגבי החבר הדימיוני (
ל"הקול בראש"!!!) - התאכזבתי מאיך שנפרדו ממנו, שהוא פשוט התמסמס ברוח וזהו, ריילי שכחה ממנו לגמרי למרות שג'וי אמרה שהיא תזכיר לה אותו. לגמרי הייתי יכול לראות קטע של כמה שניות שריילי נזכרת בו לרגע ומחייכת, זה היה מוסיף המון לדעתי.
&nbsp
אגב, החבר'ה שמוחקים זיכרונות עובדים אצלי שעות נוספות ):

DAN1EL

New member
אנחנו לא יודעים מה יקרה,

אולי היא כן תיזכר בו בהמשך.
העלילה נמשכת על פני...מה, יומיים ככה? שבוע? אולי היא תיזכר בו עוד שבוע, עוד שבועיים, עוד שנה, עוד שלושים שנה.
האמת? גם זה לא כזה משנה לי.
כי ריילי לא משנה לי.

והחבר הדמיוני? נכון - הוא דמות אדירה ומשעשעת, אבל יאללה, בואו לא ניסחף. לא כ-ז-ה נקשרתי אליו.
צחוקים איתו והכל אבל בסדר, לא אבכה עליו.

ערן1987

New member
ל"הקול בראש"

נכון, ייתכן והיא תיזכר בו (למרות שלפי ההסברים נראה שמה שנמחק מהבור נמחק לנצח) - אבל רציתי לראות את זה. היו יכולים להוסיף קטע של עוד 10 שניות בערך שהיה מעלה לי חיוך ענק על הפנים.

למעלה