ב"ש: יער עירוני במקום שכונת מגורים חדשה

poland1

New member
ב"ש: יער עירוני במקום שכונת מגורים חדשה

העיריה תקים יער עירוני שישתרע על יותר מ-5,500 דונם, במקום לבנות 16 אלף יחידות דיור שתוכננו מצפון לשכונת רמות. "לבאר שבע יש מספיק מרחבים ועתודות קרקע", מסר ראש העיר דנילוביץ, "לא צריך להסתכל על כל דבר בראיה נדל"נית"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4315495,00.html

zahipan10

New member
החלטה נבונה!

צריך לנצל את השטחים הריקים בתוך העיר ולצופף את העיר באמצעות בנייה לגובה.

ש מים

New member
אני הפסקתי לפתוח

מציע לך לנקוט בשיטה שלי: אני הפסקתי לחלוטין לפתוח/לקרא את הפוסטים העוסקים בבאר-שבע.. כבר הבנתי שמדובר בפרסומת של חברת יח"צ או איזה ילד מתלהב. לשרשור הנוכחי נכנסתי רק בגללך! (למעשה פתחתי רק את הפוסט שלך!
).

durdur1

New member
חבל ש-"שני" הליצנים האלה מוציאים שם רע לב"ש

עם היח"צנות הזולה שלהם. מופיעים בערך בכל פורום שני שקיים ברשת, והופכים כל דיון לגיטימי על ב"ש לפארסה.

zahipan10

New member
היי היי תשמור על הפה שלך

עם כל הכבוד אני ו-POLAND1 לא חייבים לאף אחד כלום ואנחנו נמשיך לפתוח שירשורים על חדשות ומידע על באר שבע ולא לך ולא לאף אחד אחר אין זכות להגיד לנו מה לעשות כל עוד אנחנו לא פוגעים באף אחד, ואם לא טוב לך אל תיכנס לשירשורים שלנו, ולקרוא לאנשים בפורום ליצנים זה פוגע ולא מכובד גם אם אתה חושב שאנחנו טועים.

לא הבנתי מה פסול בהודעה של POLAND1 אודות ב"ש

הלוואי ולערים נוספות היו שטחים פתוחים לצורך פיתוח נופי.
אני רק מקווה שהתכנון ישמר בקפידה ושהשטח הפתוח לא יהפוך לעתודה לבניה מאוחרת יותר.
בינתיים כל הכבוד לבאר שבע על מהלכה הזה ושאר מהלכיה העוסקים בפיתוח הנופי, כמו נחל באר שבע ואחרים.

אינני תושב באר שבע ואינני זקוק לשרותי ראש העיר שלה בשום דבר וענין.

yogevk

New member
היי

רציתי להגיד לך כל הכבוד שאתה מפרסם פה דברים כאלו, כתושב ב"ש זה מעניין גם אם החומר ממקור מסחרי. ואתה לא חייב להתייחס לכל המלעיזים.

zahipan10

New member
תודה רבה לכל התומכים

אם יש לפחות בן אדם אחד שעזרנו לו ושהוא שמח לקבל מידע אמין ואיכותי על דברים חדשים שקשורים לבאר שבע זה שווה את התגובות הרעות שאנחנו מקבלים.

1Fighter1

New member
כיף לראות פרויקטים חדשים...

וביחד נשמח לראות תמונות מהשטח...

למעלה