הודעות קצרות

דלידה7

New member
ניתוח מעקף קיבה

לאחר 12 שנים בהן הייתי עם טבעת וסבלתי קשות מכל ההקאות,פתאום אני מופתעת לטובה שאני יכולה לאכול כמעט הכל,
ואני בסה"כ שבועיים אחרי הניתוח.לא הקאתי אפילו פעם,אני לא מסוגלת לאכול מתוק....(איזה כיף!!!! השוקולדים מתייבשים בארון)
וירדתי 6.5 ק"ג מתוך ה-20 שאני רוצה לרדת.
הללויה!!!!!

שניOK

New member
תסכול

שלום לכולם,
עשיתי ניתוח טבעת לפני שנה ב-04/11/11, נכון להיום אני סגורה על 9.25 סיסי, החיים קשים מאוד, הייתי סגורה על 9.5 אך עקב קושי פתחתי ברבע, ירדתי סך הכול 17 קילו, עד עכשו.
היום שלי לא מאפשר לי לאכול כל 3 שעות כפי שהמליצו הרבה בפורום, אפילו השתייה קשה לי בבוקר, אחרי 3 כוסות של שתייה חמה(ולפעמים יותר) ומשהו רך לאכול, רק אז נפתח לי ואז אני יכולה לאכול ללא ההגבלה.(שגם מתסכל איכשהו) אני עובדת בפעוטון כך שאני לא יכולה לשתות שתייה חמה במהלך היום ואולי רק בצהריים ואז יש לנקות את המקום וכך קשה להתניע את הטבעת על מנת לאכול כמו שצריך.
אין לי כבר מושג כיצד להתנהל, אפילו מתחילה להצטער שעשיתי את הניתוח הזה ולא שרוול, החיים קשים מאוד, אין חופש לאכול מתי שרוצים אלא עם חימום מראש ולפעמים להגיע שבעה למקומות כי את לא יודעת אם תצליחי לאכול. אפילו ללכת עם החברות לבית קפה יש צורך בהכנה מראש, אין כזה דבר ישר לאכול, גם אם אני שותה כטוס קפה לפני אני מצליחה לאכול אולי.
אני מצטערת על אורך ההודעה אבל אני מתחילה להיות כבר מאוד מתוסכלת .

זוהרה15

New member
דיאטנית בריאטרית מומלצת בירושלים ובראשון

שלום לכם,

אחותי עברה ניתוח שרוול בחודש ספטמבר והיא מחפשת דיאטנית ביראטרית טובה בירושלים,מקום מגוריה.היא סובלת מצרבות ומעצירות.אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות של דיאטניות. בירושלים.חיפשתי באינטרנט ולא ממש מצאתי.אחותי חברת קופ"ח לאומי

אני עברתי את ניתוח שרוול ב26.11 באסותא אצל דר' קידר .אני חייבת לציין שהצוות באסותא היה נהדר,סבלני ומקצועי מאד.כך גם דר' קידר.נכון לעכשיו יש לי עדיין כאבים בחלק הימני מתחת לתפר במיוחד כשאני עושה פעילות כמו קימה ממיטה.מעבר לזה הכל בסדר ברוך השם.
גם אני מחפשת דיאטנית בריאטרית בראשון לציון.אני חברת קופ"ח כללית.

תודה

eti97

New member
סגירה 1

אתמול בשעה טובה סגרתי בפעם הראשונה. כעת על נוזלים מאתמול. מה הלאה? תודה

maracuja

New member
תודה לאופירA

אופירה, תודה רבה על השיחה אתמול, עזרתי לי המון.
בזכותך היום אני אוכלת טוב יותר, בשילוב עם מים לפני ואחרי. האוכל יורד, לאט, אבל יורד. לא נתקע ואני לא הקאתי היום בכלל.
לפי העצה שלך הוספתי לי יוגורט בשעה 12. צהריים התחלתי לאכות ב-14:30 ועוד אוכלת.
קבע לי תור ליום רביעי לפתוח רבע.
תודה רבה, אין כמוך!!

נותרו עוד 2 מקומות לסדנה ביום שישי הקרוב

הסדנה תקנה כלים נדרשים על מנת שתוצאות הניתוח יתמידו לאורך זמן והאכילה הרגשית תוחלף בצמיחה רגשית !

ביום שישי הקרוב משעה 9:00 עד 14:00 בתאריך 14.12 במודיעין.

לפרטים והרשמה – אביטל רעם, 0544-929293
פסיכולוגית קלינית מומחית עם נסיון רב בטיפול אישי וקבוצתי לפני ואחרי ניתוח בריאטרי

|תפוז|
מזמינים אתכם לסרט לשחק באש!

|שי|
אנו שמחים להזמין אתכם לחגוג איתנו את יום הולדתו ה 16 של תפוז
|!|
סביר להניח שלא יהיה ליצן או קוסם, נוותר גם על "חבילה עוברת". אף אחד לא יתבקש להכניס נר לבקבוק וגם נחסוך מכם להרים את תפוז על כיסא 16 פעמים ואחד לשנה הבאה (אחרי הכל, זה בטח כבד להרים כל כך הרבה גולשים!). אז מה כן יהיה תהיה הקרנת גולשים חגיגית, מיוחדת וכיפית במיוחד לסרט האקשן החדש והמצויין של ברוס ויליס, "לשחק באש". ג'רמי קולטון הוא כבאי שהיה עד לרצח שהתבצע ע"י מנהיג כנופייה. הוא נכנס לתוכנית להגנת עדים כדי שיוכל להעיד נגד האיש שהיה מטרה במשך זמן רב של קצין המשטרה מייק סילה (וויליס). כשחייה של החברה של ג'רמי בסכנה הוא מגייס את עזרתו של מנהיג הכנופייה היריבה ולוקח את החוק לידיו.
|*|
פרטים נוספים והרשמה תוכלו למצוא ממש כאן
|*|

אופירA

New member
מנהל
אני שמחה בשבילך

ומקווה שתשכילי לנצל את ההזדמנות כדי לרכוש הרגלי אכילה טובים, תזונה בריאה, יציבות בתזונה ובפעילות גופנית.
אלו הכרחיים לשמור על המשקל החדש, לאחר שנה שנתיים, כאשר הירידה תיפסק ויכולת האכילה תגדל עד כדי צורך לשמור נכון כדי לא להשמין.

בכל אופן, שבועיים ראשונים אחרי הניתוח אינם מהווים מדד לירידה במשקל. כדאי למדוד אותו רק אחרי חודש חודשיים, כדי לקבל תמונה נכונה יותר.

אופירA

New member
מנהל
את מתארת מצב שלא ברור לי

מצב שהטבעת או סגורה מאוד, או שאת יכולה לאכול ללא הגבלה.
כמו כן, ירידה מעטה במשך שנה (תלוי מה עודף המשקל שלך, גובהך וגילך).
כדי להבין את הבעיה נכון יותר, צריך להבין מה התזונה שלך, מה אורח החיים שלך בעבודה ובערב, מדוע שתיה לפני אכילה לא מאפשרת לך לאכול בצורה מסודרת, ולמה את חושבת שלאכול בבית קפה עם החברות מתי שאת רוצה זה משהו שאת יכולה להרשות לעצמך כאשר יש לך משקל מעל 100 ק"ג.
במשקל מורבידי אנו לא יכולים להרשות לעצמנו לאכול בבית קפה מתי שבא לנו וכמה שבא לנו ומה שבא לנו. אנו צריכים לתכנן את חיינו ואכילתנו באופן שונה. כן, אנו צריכים לשנות את חיינו. להכניס לנו סדר אחר בחיים.

עדיין אין סיבה שהטבעת תגרום לך לאורח חיים מגביל ביום יום, ובמקביל, גם לא תרדי הרבה במשקל. רק הגבלה בבית קפה מסתדרת לי עם ההיגיון.
צריך להבין גם פרמטרים של מתח נפשי ולחקור עוד סיבות שיכולות להביא למצב הזה.

היית רוצה לנהל שיחת טלפון, כדי שאוכל לחקור את כל הפרמטרים ולעמוד על טיב התזונה שלך ועל הסיבה שירדת רק 17 ק"ג בשנה?
האם את מכירה את הכללים לאכילה נכונה עם טבעת, מלבד שתייה לפני האכילה?
טל' 03-5781855 לא בשבת.

ליבי3617

New member
דיאטנית בראשון

יש את ענבר ויטנברג שעובדת עם הכללית. אפשר לפנות אליה 0505-614081
בירושלים אני יודעת על עידית צבי משערי צדק. יש גם קבוצות של הפסיכולוגית אביטל רעם. אני לא יודעת לגבי חברי לאומית במיוחד אבל אפשר לנסות...

אופירA

New member
מנהל
לאחר 24 שעות נוזלים, עוד 24 שעות כלכלה רכה

ואח"כ אפשר לאכול רגיל.

בתזונת הנוזלים אפשר ורצוי לכלול חלב, מעדנים ויוגורטים חלקים.

מי שאין לו סבלנות ל-48 שעות של נוזלים וכלכלה רכה, עדיף לי שיקצר את הזמן של כל אחד מהם, אבל שלא יעבור על הסדר הנכון - נוזלים, אחרי זה כלכלה רכה, ורק אחרי מספיק זמן לעבור לאכילה רגילה. (כלומר לא לעבור מנוזלים למוצק בלי הדרגה, לא לוותר על הנוזלים ולעבור ישר לכלכלה רכה).

maracuja

New member
שינוי בהגבלה

היי אופירה,
ביומיים, שלושה האחרונים הטבעת מרגישה יותר גמישה, אין רפלוקס לילי, נכנס יותר אוכל.
יש הגבלה ודיי מורגשת, אבל לא כמו כשהתקשרתי אליך.
לא אפתח ביום רביעי, אחכה עוד קצת לראות מה קורה. האם יכול להיות שהטבעת משתנה לבד?

אופירA

New member
מנהל
ודאי שההגבלה משתנה מאליה

רק שהדברים יורגשו ביתר קיצוניות כאשר היא סגורה מאוד.

גם אני סגרתי אתמול בסורוקה בטח ניפגשנו

היי אתי, את גם אני עשיתי סגירה ראשונה אתמול בסורוקה יכול להיות ניפגשנו מי את?? אני שירן

קוביd1

New member
שלום דלידה

כייף לשמוע שאת מבסוטית מניתוח המעקף לאחר שסבלת מהטבעת ,במשך תקופה של 12 שנה
במקום שהשוקולדים יתייבשו בארון ,תני לי אותם ,.....סתםםםם.....

בהצלחה!!!!

קובי

למעלה