צרור קצרות

אופירA

New member
מנהל
קופת חולים לא מציעה לכם שירות? במרפאה של המנתח אין שירות כזה? בבית החולים שאלתם על שירות ליווי לאחר הניתוח?

בזמנו הוקמו קבוצות תמיכה בצפון ע"י אנשים ביוזמה אישית. אני מחכה שהשרוולים ייכנסו, ואם הם לא נכנסים אני אצעק עליהם בפורומים שלהם. מה זה צריך להיות להזניח את הפורום הזה? הוא מלא שרוולים!

שמחה37

New member
אני אמנם לא פסיכולוגית אבל אחרי הניתוח עברתי קורס מאמנים אישיים, משלבת טיפולי רפלקסולוגיה בתהליך, ואני עובדת הרבה עם מנותחי קיצור קיבה

אני משורוולת יותר מארבע שנים.

אני גרה ברמת ישי. ואשמח לעזור

הטל בחתימה.

שבוע טוב

שמחה

NATALAI

New member
האם יכול ליהות שאחרי סגירה ראשונה..

אני לא מרגישה הגבלה בכלל?? סגרו לי את הטבעת 5 ואני בכלל לא מרגישה הגבלה, אני יכולה לאכול לחם פיצה הכל מהכל.
חג חנוכה שמח לכולם!!!

בלושית

New member
בוקר טוב
צריכה את עזרתכם

שלום וחג שמח

אני מעוניינת לעשות ניתוח טבעת ולאחר ייעוץ אצל ד"ר אבינוח הצלחתי להשיג באורח פלא, תור לועדה במדיקל סנטר ראשל"צ ב-20.12.

לבנתיים, עשיתי המון בדיקות דם, איסוף שתן, והיום יש לי תור לדיאטנית ובשבוע הבא
US ורנטגן.

שאלתי היא כזו: מה היחס היום בוועדות לגבי מישהי שהיא "גבולית" מבחינת משקל/BMI? ואם עדיין לא יהיו תוצאות לאיסוף שתן, זה בעייתי?

אני אשמח לשמוע קצת על ההתנהלות בוועדות מהתקופה האחרונה כדי שאדע למה לצפות:)

{יש לי בעיה קשה - בכל פעם שאני עומדת מול בעל תפקיד ואני בלחץ, אני מתחילה לבכות :))

izabell1980

New member
קסניקל ותפריט

מישהי כאן אולי ניסתה קסניקל ויודעת.להסביר לי איזה תפריט להתאים לעצמי?

אלישבע24

New member
אופירההמדהימה!

אני לא מצליחה לענות במסר
כל כך ריגשת אותי,
אני ממש אוהבת אותך
הייתי כל העשרים שנה האחרונות בטיפולים
נגד החרדות וב-3 שנים האחרונות נגד הדכאון

קוביd1

New member
לפעמים טוב להיות שמן

וכי למה אני כותב את זה ,יש במעריב כתבה החבר השמן נפל על הרזה והציל את חייו.
סיפור בסקוטלנד מהנדס ששוקל 95 ק"ג ניסה לעזור לחברו שקיבל התקפת לב ,מעד והשתטח על חברו,מעוצמת הנפילה על החזה שב הלב לפעום.אוליי נס חנוכה מי יודע.....

קובי

עדיין אין לכם תכניות למחר?

הזדמנות אחרונה להרשם לסדנה לליווי רגשי שתתקיים מחר בבוקר במודיעין, ולנצל את החנוכה ליצירת ניסים בחייכם.

בסדנה תחוו ותלמדו כלים שיסייעו לכם לעשות את השינוי הפנימי הנדרש כדי לשמור על הירידה במשקל לאורך זמן, ולהנות מהדרך.

לפרטים והרשמה. אביטל רעם 0544-929293

קוביd1

New member
סגירה ראשונה

כן יכול להיות שאחרי סגירה ראשונה לא מרגישים שום הגבלה
בסגירות הבאות תתחילי להרגיש הגבלה .
כל אחד מרגיש את ההגבלה ברמת סגירה שונה .
בהצלחה

קובי

קוביd1

New member
ועדה

כמה גבולית את מה הBMI שלך
לפני שאת מגיעה לועדה כדאי להביא מסמכים מאורטופד או מרופא המשפחה על מחלות נילוות שקשוות בהשמנת היתר ,עדיף מרופא מומחה אז מסתכלים על זה בעין אחרת
איסוף השתן בעיה ידועה תוכלי להגיש את זה בשלב יותר מאוחר
אני לא עברתי ועדה אני מבקש מחברים פה בפורום שעברו ועדה בתקופה האחרונה לכתוב לבלושית למה לצפות כדי שלא תיכנס ללחץ
בכל מקרה בהצלחה בועדה.

קובי

אופירA

New member
מנהל
טיפולים זה יופי. אבל מה עם תרופות?

ניסית את כל סוגי התרופות? ניסית צירופים שונים?

תנסי לשלוח לי מסר דרך השם שלי בפורום - תלחצי על השם שלי ליד התשובה, ואז תלחצי על "שלח מסר".
תכתבי לי איזה כדורים ניסית וכמה זמן כל ניסיון ומה קרה - לא עזר, עשה יותר גרוע, תופעות לוואי?
אני ניסיתי סוגים שונים במשך 20 שנה, בהן לא מצאתי כדור שעוזר לי, ומה שניסיתי היו לו תופעות לוואי מזעזעות. בסוף מצאתי צירוף מוצלח עם תופעת לוואי קלה ונסבלת.
מאז אני דורשת מכל מי שלא מצא להמשיך לחפש, לתת לכל ניסיון לפחות חודשיים (אלא אם כן יש תופעות לוואי מזעזעות), ולהשתמש בכל הטריקים שהשתמשו איתי, כדי להגיע להקלה (מינון גבוה, שילובים שונים, תרופה מקורית ולא גנרית, מינון הרבה יותר קטן בהתחלה והדרגה מאוד מאוד איטית עד ההגעה למינון היעיל, כדי לסבול תופעות לוואי זמניות שחולפות בהמשך).

maracuja

New member
ואני שמעתי על סיפור אחר

מלפני כמה שנים, לא זוכרת איפה בעולם.
תוך שוד ירו באשה מאוד שמנה, והכדור לא הרג אותה רק כי היה לה כלכך הרבה שומן שזה מנע ממנו להיכנס לאזורים רגישים יותר.
היא אמרה שאחרי זה היא בחיים לא תתלונן יותר על המשקל, וגם לא תעשה דיאטה :)

אלישבע24

New member
לקחתי כל קוקטייל כדורים שקיים,

עכשיו אני מקבלת מרוניל במקום האנפרניל
4כדורים של 75 מ''ג

למעלה