קצרצרים

רבקי78

New member
כירורג בארה"ב:

היי:)
ידיד שנותח בארץ ע"י ד"ר אבינח,טבעת, ושוהה כרגע בבורו פארק, צריך פתיחה בדחיפות.
למישהו יש מידע למי אפשר לפנות שם לקבל עזרה?

eti97

New member
שאלה

אני חודשיים. אחרי טבעת. משקל לפני 97 והיום אני 87. האם זו ירידה טובה או איטית? בנוסף רציתי. לדאול האם מותר לקחת. גליצרין בנירות לעצירות? תודה

סדנת הכנה לניתוח

נותרו מקומות ספורים בסדנת הכנה לניתוח שתונחה במשותף על ידי פסיכולוגית ודיאטנית שמתמחות בתחום הבריאטרי.

בסדנה נלמד ונתרגל כלים שיאפשרו להתחיל את תהליך השינוי ולהגיע לניתוח ולהחלמה במצב פיזי ורגשי אופטימלי, נלמד איך להפיק הנאה וסיפוק מכמות קטנה ביותר של אוכל, נלמד איך לשנות הרגלים בהיפנוזה עצמית, ונקבל טיפים מועילים.

הסדנה תתקיים בבי״ח שערי צדק בירושלים, (קל להגיע מהכניסה לעיר) ביום ראשון הקרוב, 6/1/12 , בשעות 12:00-14:15, בעלות 220 ש"ח.

פתוח לכולם.
נשמח לראותכם!
לפרטים והרשמה מראש: אביטל רעם טל.0544-929293.

פורומים חדשים ב
|תפוז|

דמיינו לעצמכם שיום אחד בלי שום הסבר או הכנה - כל החשמל בעולם פשוט יעלם
|!|
. בלי אורות, בלי טלוויזיה, בלי סמארטפונים, בלי תחבורה... הפורום החדש של הסדרה המצליחה והמדוברת - רבולושן- Revolution הוא בדיוק המקום לדבר ולעקוב אחרי עולם שכזה. אז אם גם אתם כבר התמכרתם ולא יכולים לחכות עד לפרק הבא, הפורום הוא בדיוק המקום המושלם בשבילכם. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2346

limor1113

New member
שלום שמי חוה אני מעוניינת לדעת על התעמלות

לקיצור קיבה שרוול שעברתי בהצלחה אצל ד"ר סובחי האלוף.... לפני 3 חודשים. היה כתבה בחדשות לפני חודשיים שד"ר סובחי דיבר שיש התעלמות מיוחדת לאנשים שעברו קיצור קיבה,הבעיהצהיא שאני לא זוכרת היכן הוא אמר שאפשר להתעמל בתוכנית מיוחדת לאלה שעברו קיצור קיבה. בבקשה אם אתם יודעים אשמח מאוד... אם תענו לי על התשובה בהקדם,תודה....
בתודה מראש
חוה מראשון לציון

rali41

New member
שבת שלום, מישהו התנתח אצל ד"ר טלי פרידמן?

קבעתי איתה פגישה וייעוץ לגבי הסרת הסינר והיתה נורא נחמדה,
האם יש פה מישהו שעבר/ה ניתוח כזה אצלה.

|4U|
רוצים להושיט יד?

מחפשים התנדבות מרתקת, רגישה ומצילת חיים? מחפשים לתרום מהמחשב האישי בבית? מעוניינים לרכוש כלים יחודיים לתמיכה נפשית? נבחרת המתנדבים של סהר מחפשת מתנדבים חדשים לתמיכה בפורומים ובצ'אט. הראיונות לקורס המתנדבים הקרוב מתקיימים כעת ? מעוניינים? אנא מלאו את טופס ההתנדבות ונחזור אליכם.

shilgiya

New member
תפרים

עברתי ניתוח ביום ד ונאמר לי להסיר סיכות היום שטרם עשיתי - כמה נפלו מעצמם, כי יש כמה מקומות שהעור לא באותו גובה ולא יודעת אם מחלים טוב. מצד שני מאוד מגרד ואדום סביב הסיכות.

בדכ תוך כמה זמן מסירים? ומה עושים שהפצע יחלים יפה או אם שוליים לא באותו גובה?

תודה

קרן

רוז22בר

New member
היי לכולם..

מי שמע/מכיר את דר' איטין שמנתח באסותא וגם בלניאדו?

קוביd1

New member
אתי 97

ירידה מצויינת 5 ק"ג לחודש כמו שצריך,ירידה כזאת סגולה לשמירה על ההשגים
צריך לרדת בלי לפגוע בבריאות וזה מה שחשוב ,קחי את הזמן לא למהר
עצירות ,אפשרי לקחת נרות גליצרין אולי חד פעמי ולא כדאי להתמכר לזה ,שלא יהיה מצב שלא תיהיה יציאה בלי כל מיני כדורים
תנסי שיטות אחרות אולי שיטות סבתא.

קובי

אופירA

New member
מנהל
מה שצריך לעשות נגד רפלוקס

את רוצה לפרט איזה ניתוח? כמה זמן מאז? כמה ירידה במשקל? מה רמת ההגבלה באכילה? איך הרפלוקס בא לידי ביטוי? כמה זמן הוא נמשך? איזה טיפול ננקט עד כה?

או פשוט להתקשר ולקבל שאלות מנחות, ובדיקה כללית של כל ההתנהלות שלך, שאין שם שגיאות קבועות שאחריתן מרה - טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

קוביd1

New member
הסרת סינר

אני מכיר משהי שעשתה ניתוח הסרת סינר אצל ד"ר טלי פרידמן ,והיא מבסוטה מעל הראש ,היא מספרת שהיא רופאה מקצועית וגם בן אדם מקסים ,
יש בפורום שתי בנות שעשו את הניתוח ,לא זוכר אצל מי ,אני מקווה שהן יכנסו ויגיבו

קובי

אופירA

New member
מנהל
מה זה נפלו מעצמם?

רוצי מחר בבוקר לקופ"ח, למרפאת אחיות, ושהאחיות או כירורג במרפאה ייראו את הצלקות ויענו לך את כל התשובות לכל השאלות.
אני לא יכולה לדעת מה קורה בחתכים שלך. אחות חייבת לראות את זה.

קוביd1

New member
האמת גם אני לא שמעתי

חבר'ה מי ששמע מהמנתח הזה ,שיעזור,

קובי

ellamiller31

New member
אני עברתי אצלה לפני חודשיים

מתיחת בטן היקפית + שאיבת שומן בירכיים, עשתה עבודה פשוט מהממת. ממליצה בחום!

רוייקו

New member
לבד מהשגחה בתחילת התהליך והכנסת המתעמלים

המנותחים לתהליך בהדרגה, אין סוג מסויים של התעמלות למנותחים. המגוון הוא רחב כמוצבע בשוק ההתעמלות בכלל. בעיקר אירובי.

למעלה