מתלבשים ביום שני
H Happy Goth New member 13/2/17 #2 גם אני עשיתי 30second transformation https://www.buzzfeed.com/stephaniemcneal/30-second-transformation?utm_term=.vs9eKRXqq#.sb0X4ZQqq
גם אני עשיתי 30second transformation https://www.buzzfeed.com/stephaniemcneal/30-second-transformation?utm_term=.vs9eKRXqq#.sb0X4ZQqq
S shmickey New member 13/2/17 #4 חחחחחחח את יפה לפני הטרנספורמיישן וגם אחריו אוהבת את הלוק החתיכי הזה עליך! זורק אותי כמה שנים אחורה לתקופת ה-חולצה בפנים+חגורת פפיון שלנו. הצלחת להוציא אותו עדכני גם להיום את יודעת מה היה משתלב פה בול? שרשרת שעון ארוכה......
חחחחחחח את יפה לפני הטרנספורמיישן וגם אחריו אוהבת את הלוק החתיכי הזה עליך! זורק אותי כמה שנים אחורה לתקופת ה-חולצה בפנים+חגורת פפיון שלנו. הצלחת להוציא אותו עדכני גם להיום את יודעת מה היה משתלב פה בול? שרשרת שעון ארוכה......
S shmickey New member 13/2/17 #3 איזה בוקר! אני מתה על חורף!! רק שלקח לי שעה להגיע לעבודה ושעה לצאת מהבית (לא הצלחתי לנער את לילו הקטנטנה מהרגל שלי )   ניסיתי להרים את הראש כדי להראות פחות עייפה, עבד?
איזה בוקר! אני מתה על חורף!! רק שלקח לי שעה להגיע לעבודה ושעה לצאת מהבית (לא הצלחתי לנער את לילו הקטנטנה מהרגל שלי )   ניסיתי להרים את הראש כדי להראות פחות עייפה, עבד?
H Happy Goth New member 13/2/17 #6 זה יותר עניין של תאורה נכון ה נפלא? חבל שה לא חושבת ככה אני מתה על הלוק הזה, זה הצבעוניות הכי נכונה לחורף בעיניי, לוק עם קריצה, סטייל ונוחות. מושלם!  
זה יותר עניין של תאורה נכון ה נפלא? חבל שה לא חושבת ככה אני מתה על הלוק הזה, זה הצבעוניות הכי נכונה לחורף בעיניי, לוק עם קריצה, סטייל ונוחות. מושלם!  
R Rosie52 New member 13/2/17 #8 בטח עבד - את בכלל לא נראית עייפה לוק משגע לגמרי ורק מוודאת שקלטתי את כל השכבות... חולצה שרוול ארוך אפורה גופייה ללא שרוול שחורה עם קרורודיל וטקסט ווסט דמוי עור
בטח עבד - את בכלל לא נראית עייפה לוק משגע לגמרי ורק מוודאת שקלטתי את כל השכבות... חולצה שרוול ארוך אפורה גופייה ללא שרוול שחורה עם קרורודיל וטקסט ווסט דמוי עור
S shmickey New member 13/2/17 #10 טעות, טעות ו..טעות! חחחחח טי שירט של קרוקודיל ועליונית שהשרוולים שלה אפורים והקדימה שלה דמוי עור בחורף הקודם לא אהבת אותה
טעות, טעות ו..טעות! חחחחח טי שירט של קרוקודיל ועליונית שהשרוולים שלה אפורים והקדימה שלה דמוי עור בחורף הקודם לא אהבת אותה
R Rosie52 New member 13/2/17 #12 הטי שירט קרוקודיל מעולה אני נהיית סנילית. לא זכרתי אותה מהשנה שעברה ואישית הייתי מעדיפה את השכבות כמו "שחשבתי שהן" את תמיד יפה ומגניבה וגם אם לא מתחברת לפריט כלשהוא עלייך זה תמיד עובר
הטי שירט קרוקודיל מעולה אני נהיית סנילית. לא זכרתי אותה מהשנה שעברה ואישית הייתי מעדיפה את השכבות כמו "שחשבתי שהן" את תמיד יפה ומגניבה וגם אם לא מתחברת לפריט כלשהוא עלייך זה תמיד עובר