הודעות קצרצרות

• פותח הנושא kom1
  • פורסם בתאריך

kom1

New member
השתתפות עצמית במכבי מגן זהב

בוקר טוב לכולם!!!

אולי מישהו יודע מה ההשתתפות עצמית בניתוח שרוול פרטי במכבי מגן זהב.

תודה.

עדי1751

New member
שאלה לקובי ואופירה

שלום
אני לפני ניתוח טבעת.איך יתכן שמספיקות 4 בדיקות לפני הניתוח(צילום אולטרא סאונד אקג ודם)בעוד שיש רופאים הדורשים המוני בדיקות?
כמו"כ אבקש לדעת אם לא אסגור את הטבעת או שאסתפק בסגירה אחת של 5 סס האם זה גם יעיל?
והשאלה החשובה ביותר:האם הטבעת מקנה תחושת שובע או שמסתובבים רעבים ורק א י א פ ש ר לאכול?
תודה

דבי2013

New member
אחרי ניתוח טבעת

עברתי ניתוח אצל דר אבינח באסותא ביום רביעי שעבר יום ראשון הורדתי תפרים והיןם במקום התפר שממוקם מתחת לחזה התנפח לי שם כמו שקית מים מאוד כואבת העם זה כבר קרה למישהו פה? זה ממש לא נעים ואיך זה שעוד לא הורדתי גרם???? אוףףףף

singlelove

New member
שאלה לגביי אומפרדקס 40

מה המינון המתבקש לקחת אחרי ניתוח שרוול ? האם אומפרדקס 40 3 פעמים ביום
זה הגיוני ואם כן לכמה זמן ?

rinat662

New member
למשהו יש את הטלפון של המזכירה של ד"ר אבנת?

משהו יודע מתי הוא באשדוד?

משגר בכרמיאל או בסביבתה שיכנס ויעזור בבקשה.

היי לכולם,
אני עברתי ניתוח בפברואר השנה וכמה ימים לפני כתבתי מכתב לראש אגף הכללית שיפתח סדנא בכרמיאל לאנשים שעברו ניתוחי קיבה, כמו שיש בכל עיר אחרת, והתפלאתי שבכל הסביבה של כרמיאל אין ובישביל סדנא כזאת אנשים נוסעים עד חיפה פעם בשבוע .
הקיצר להפתעתי הרבה הם הסכימו כי גם דיאטנית קלינית בכרמיאל ,בשם מגי וולוביץ מי שמכיר, גם ניסתה לקדם את הנושא הזה.
ומתחילה סדנא כזאת מהכללית אוטוטו, וההפצה של הסדנא הולכת מאוד איטי, ואנחנו רוצים שיצטרפו עוד אנשים לסדנא.
זה דבר שמאוד עוזר להורדה ולשמירה של הניתוח והמשקל ולאורח חיים בריאים.
אני מאוד מאוד רוצה את הסדנא. הדיאטנית מגי שתעביר את הסדנא היא אחת אם לא היחידה באזור שמאוד טובה בתחום הזה.
בבקשה תצטרפו לכל סוגי הניתוחי קיבה.
אם אתם מכירים משהו מכרמיאל והסביבה שעבר ניתוח לקיצורי קיבה תספרו לו על הסדנא.

הסדנא ניקראת דיאט יחודי.
תתקיים בימי ראשון בשעות 17:30-19:00.
עולה אם אני זוכרת טוב בין 312-360 ש"ח תלוי איזה ביטוח של הכללית יש לך.
ההרשמה ופרטים דרך המוקד הסדנאות של הכללית 5545*.
המנחה: מגי וולוביץ דיאטנית קלינית אחראית מנהלת כרמים ואשר.

מקווה שילך לנו,
אפרת.

פלפלית79

New member
פעילות גופנית ואימון ברטט עם טבעת

שלום,

האם אחרי חודש מהניתוח אפשר לעשות כל פעילות גופנית, כולל אימונים ברטט?

למי שלא מכיר - אימון ברטט זה אימון על מכשיר שרוטט ומזרז שריפת שומנים, קלוריות וכו׳

תודה!!

|תפוז|
ערוץ אוכל חדש בתפוז
|!|

אם ספרי הבישול שלכם מעלים אבק אבל על המקלדת שלכם יש שאריות של קמח, אם בתכנון מטבח החלומות שלכם אתם משאירים מקום מיוחד גם למחשב, אם כשאתם רעבים במקום לפתוח את המקרר אתם פותחים דפדפן, אז יש לנו חדשות משמחות בשבילכם
|!|
אנו שמחים להציג את ערוץ האוכל החדש של תפוז http://www.tapuz.co.il/food/ 10 פורומים של אוכל ומתכונים, 2,000 בלוגים, אלפי מתכונים מנצחים, טיפים מעולים, תמונות שנותנות מוטיבציה לקום ולבשל והכל מרוכז עכשיו בערוץ האוכל החדש שלנו.
|קדימה|
מה עוד בערוץ האוכל החדש?
|אוכל|
מדורי מתכונים: בשר, דגים, עוף, לחם ומאפים, סלטים, מרקים, קינוחים, אוכל חלבי, אוכל ללא גלוטן ועוד...
|גבינצ|
מדור ביקורת מסעדות.
|יין|
מדור יין ומשקאות
|פיצה|
מתכוני וידאו
|מלחפלפל|
בלוגים מומלצים ועוד... מומלץ להיכנס רעבים
:-)

shun3

New member
ניתוח בסורוקה

שלום לכולם! בעוד כשבועיים יש לי תור לניתוח שרוול אצל אבנט בסורוקה.
ויש לי כמה שאלות:
האם מישהו פה עבר את הניתוח בסורוקה?
כמה ימי אשפוז היו לכם? הם אומרים בין 3 ל-5. הניתוח שלי ביום חמישי. סביר שישאירו אותי לסופ"ש או שישחררו?
במה זה תלוי?
יש לכם עצות מה להביא לאשפוז, מה להכין בבית?
ועוד עצות של מנוסים, אני אשמח להכל.....

אריק1974

New member
פתיחת טבעת

רציתי לשאול איפה אפשר ומתי לפתוח טבעת??

כמובן חוץ מיום רביעי באסותא...

תודה!

dudi 25

New member
כאב עמום באזור הפורט

ביומיים האחרונים יש לי כאב עמום באזור הפורט, זה לא ממש כואב אבל זה קצת כואב.
הכאב לא מתמשך, זה מופיע והולך כל כמה דקות.

זה לא מטריד אותי במידה רבה, אבל קצת כן..

מה זה יכול להיות? אמור להדאיג אותי שמשהו זז שם?

rinat662

New member
איפה אפשר לעשות סגירה של הטבעת בצפון?

נותחתי בבאר שבע ועברתי לאחרונה לחיפה
אשמח לשמוע על רופאים באזור שלי שמקבלים פצינטים שהם לא שלהם
תודה מראש

קוביd1

New member
לג בעומר

לג בעומר ההילולה בהר מירון ,יום החתונות ,יום הקומזיצים ,תהנו מהקרטושקס זהירות באש ,שרב בחוץ ורוחות חזקות

קובי

anan69

New member
זירוז הליכים

שלום לכולם

יש לי 2 שאלות ואשמח מאוד להתייחסותכם

1. האם אפשרי על מנת לקצר הליכים לפנות לשני בתי חולים. זאת אומרת עד לקבלת התאריך הסופי לניתוח לפעול בשני מישורים, בבית חולים ובאותו בית חולים בו אקבל תאריך קרוב יותר לשם אבקש מקופת החולים טופס 17 לניתוח עצמו? מישהו פעל כך? ככל שאני חושבת על כך אני לא מוצאת בעיה וחושבת שזה יזרז את העסק התקוע. מה דעתכם?

2. האם מישהו התנתח אצל ד"ר רם שפירא בשערי צדק במסלול הציבורי? מה היה זמן ההמתנה? ובכלל אשמח לשמוע על הניתוח והמנתח

תודה ויום טוב

אופירA

New member
מנהל
לגבי החתכים לכי מיד לאחות במרפאת קופ"ח

שיגידו לך מה לעשות עם זה. יש כל מיני תופעות של זיהומים בחתכים, אבל אחות צריכה לראות את זה (ואם צריך היא תראה את זה לכירורג במקום), לא פורום אינטרנט.

לא רואים ירידה במשקל תוך 5 ימים. הצחקת אותי. שתהיה לך סבלנות, כי בטבעת צריך הרבה סבלנות, אם לא רוצים צרות צרורות.

אופירA

New member
מנהל
ביום חמישי - אין שאלה שנשארים גם שישי ושבת.

כי מינימום זה 3 ימים, אז איך ישחררו אחרי יממה וחצי?

אני מציעה לך לברר בפורום המשורוולים אם אנשים נותחו אצל ד"ר אובנת בסורוקה, ומרוצים. אם הוא כבר וותיק בניתוח הזה, ויודע לעשות "שרוול חתיך".
www.meshurvalim.co.il

אופירA

New member
מנהל
יש רופאים בקהילה ויש מיון בתי חולים

בכל בתי החולים, אם רוצים לפתוח טבעת, צריך להתקשר קודם למיון ולשאול את הפרוצדורה, ולשאול אם יש כרגע במיון רופא שפותח טבעת (לא את כל הטבעת, אלא יודע לפתוח רק 1/2CC).
בבי"ח מעייני הישועה פותחים טבעת לפי הצורך, גם 1/4CC ו-1/2CC. בתנאי שהתקשרת ווידאת שיש רופא.
גם בבילינסון, איכילוב, אסף הרופא, סורוקה, זיו, קפלן, ביקור חולים, מאיר, ועוד.

לא להתקרב לרמב"ם ולתל השומר.

אם הרופא במיון טוען שצריך לפתוח יותר ממה שאתה מכיר את עצמך - לא חייבים להסכים. אפשר ללכת למקום אחר.

רופאים בקהילה:
במוקד הרפואי של אלעד יש הרופא באדיר, שמקבל את כל קופות החולים. טל' 03-9090200
ד"ר רוז'ין, חזו"א 19 בני ברק, טל' 03-6194315
ד"ר מיכלבסקי ולדימיר, 568 1700700 בבני ברק
ד"ר יולנו 03-5700632 בבני ברק

ד"ר שלום פרידמן 052-2674679 בירושלים
ד"ר סיבירסקי 050-5664883 (בבית שמש 02-5011333, בת"א 03-6041488, בירושלים 02-5011333)
ד"ר ז'ק משולם - בבי"ח ביקור חולים
ד"ר יאיר כץ - במיון בילינסון

שמות נוספים שהמנותחים מכירים - יתקבלו בברכה.

למעלה