ההמלצה נובעת מהיגיון פשוט
לגוף מאוד קשה לעבור שינוי של ירידה קיצונית במשקל. זו משימה כבדה. אנשים שכפו על הגוף שינוי כזה באופן לא בריא, גם חטפו דום לב/התקף לב ונפטרו מהעולם.
משמע - מדובר במשימה מאוד קשה לגוף. התארגנות מחדש של כל המערכות הפועלות בגוף.
הריון - אותו כנ"ל. התארגנות מחדש של כל המערכות הפועלות בגוף, לצורך מצב זמני של 9 חודשים, של יצירת אדם נוסף בתוך גוף האשה.
בלי להבין איך זה קורה - כל אשה מרגישה שקורה משהו מורכב ועצום, וההיגיון הפשוט מודיע על כך.
לשלב את שתי המשימות הללו ביחד - נראה בהיגיון הפשוט עומס גדול מידי על הגוף.
אף אחד לא אומר שזה בלתי אפשרי, אבל כל אחד מבין שזה לא הכי בריא בעולם, ויש בזה סיכון של הכבדה רצינית על מערכות הגוף. בין אם נרגיש זאת ובין אם לאו.
בנוסף, מחקרים מלמדים שחוסרים תזונתיים ארוכי טווח בגוף האם בחודשי ההריון הראשונים עלולים לגרום למומים בעובר. אז יש פה סיכון. כדאי לקחת אותו?
לגבי בליעת כדורים עם טבעת: מי זה "הרוב"? אני לא מכירה את הרוב הזה. ידוע לי שאין שום מניעה ליטול כל גודל של כדור עם טבעת, ולא שמעתי שום גורם רפואי שאסר או המליץ להימנע מכך. שמעתי על אנשים שהיו להם קשיים, אבל מניסיוני, כל הקשיים מתרחשים כאשר הטבעת סגורה מידי, ויש גם קשיים נוספים.
עם זאת, כדורים צריך לקחת בצורה נכונה, כדי שיעברו בטבעת. הם לא עוברים בטבעת כשהם שלמים. רק כשהם נמסים. לכן יש לקחת אותם עם הרבה שתייה בבת אחת, כדי שכאשר הם יושבים בפאוצ' ומחכים להמסתם, יהיה מעבר של הרבה נוזל בפאוצ' ובמעבר, שימיס אותם מהר יותר.
כמו כן, צריך לדאוג שבפאוצ' יהיה אוכל, כדי שכאשר הם נמסים הם יעברו עם האוכל במעבר. כלומר צריך לאכול זמן מה לפני לקיחת הכדורים או אחרי לקיחתם.
אני לא יודעת להרגיע אותך, כי די מוזרה לי הירידה המהירה מאוד כבר בהתחלה. לא ברור לי ממה היא נוצרה. זו לא תמונה מקובלת בטבעת.
לי ברור שלא עסוקים בהורדה במשקל בזמן הריון. בזמן הריון עסוקים בלא לעלות במשקל, בתזונה בריאה לאם ולעובר, ובאיכות אכילה. כלומר פתיחת הטבעת בקפיצות של 1/4CC או 1/2CC בהתאם לצורך, כל אימת שיכולת האכילה יורדת. לא להסתכל על המשקל אלא על נוחות ואיכות האכילה.
ולצערי, ומניסיוני, נשים רבות לא מקשיבות לגוף שלהן נכון ולא פותחות את הטבעת בעת הצורך, אלא מגיעות לימי צום וחולשה עקב היסגרות הדרגתית של הטבעת ו"רצון לא לפתוח כדי לא להשמין". הן מקשיבות רק לדבר אחד: לרצון שלהן לרזות עכשיו, מהר והרבה. רצון שהוא הרסני לבריאות הגוף והנפש.
לכן רופאים רבים לא סומכים באופן גורף על הנשים, ומתעקשים לפתוח את כל הטבעת בהריון, למרות שזה מאוד לא בריא לאשה, כי מביא להשמנה מהירה וגדולה.