כל מיני

קוביd1

New member
חיפאית איזה ניתוח עברת? כמה עלית בחודשיים האחרונים

קובי

danielr1

New member
ברוכים הנמצאים!

היי, שלום לכולם ולמנהלים.
5 ימים לאחר ניתוח טבעת.
בעבר היתה לי טבעת ישנה [VBG]
עם הטבעת הישנה ירדתי 60 קילו,היו לי 10 שנים
שבהם הייתי רזה והיה לי איכות חיים.
עברתי בחיים בכל מיני תחנות שבהם ירדתי ועליתי
וכמובן שגם הצלחתי לאכול יותר ולא מאוזן ולא בריא.
אכלתי ואכלתי ושמנתי למשקל הקודם שלי בדיוק,[בנוסף לאכילה הסיכות נפתחו והאוכל נכנס חופשי!]
כאן עצרתי והחלטתי ללמד את עצמי שיעור חוזר ולהיעזר
בטבעת חדשה ומתכווננת..מקווה להתמיד ולהצליח.
שמח שכיום יש קהילות ופורומים קבוצות וכו. שמדברים תומכים
מייעצים ומסבירים,זה חשוב ו כייף לראות את אהבת החינם הזאת בין
הגולשים .
בהצלחה לכולם .דניאל

שאלת עזרה תקוע לי בשר בטבעת

כבר יומים נוזלים ניכנסים והכול סתום ויש לי כאבים באיזור הקבה כאחד שלא פנה לרופא עשר שנים ביגלל הטבעת והיאאצלי ריקה מנוזלים מה עליי לעשות

קוביd1

New member
הצגה בקאמרי הם יורים גם בסוסים

שלמה בר-אבא מנחה תחרות ריקודים מרתונית באמריקה של שנות המשבר הכלכלי הגדול, שבה 8 זוגות נואשים רוקדים את עצמם לדעת

ההצגה לפי הוא רומן שנכתב בשנת 1935 ועובד לסרט שבויים ע"י סינדי פולק בשנת 1969 בכיכובה של ג'יין פונדה האגדית,
מומלץ

קובי

טליוגם

New member
בקר טוב
הריון וטבעת

מניסיונם בבקשה
גיללתי קצת ברשת ולא מצאתי המלצות חותכות למעט ההמלצה הגורפת שעדיף להמתין כשנה לאחר הניתוח

3 חודשים אחרי הניתוח עם ירידה משמעותית וניכרת ב״ה!
רוצה לרדת עוד 20 ק״ג לפחות
תחילת הריון- מאמינה שבשלב הזה עוד אצליח לרדת קצת
מותר לבלוע כדורים? הרוב ממליצים על תרופות בנוזל ובכל זאת ברזל וחומצה פולית כדאי שאשריין מאגרים

אוכלת הכל וכמעט ולא מקיאה-סגורה 7
מאוד חוששת
המלצות? הרגעה? יתקבלו בברכה

זה עוד לא קרה לי...

קבעתי תור ליום שישי האחרון באסותא, לשעה עשרה לחמש בערב.
הגעתי בול בזמן.
כבר בשער עצר אותי השומר, ושאל לאן? אמרתי לאבינוח. אמר: כבר הלכו מזמן. סגרתי את המחלקה ואין אף אחד.
התפלאתי. אמרתי לו שיש לי תור, ושלא יכול להיות. ענה שאני לא היחידה, ושהגיעו עוד, שכבר הלכו. אחרי הגיעו עוד שתי מוזמנות שהלכו כלעומת שבאו.
מישהו יודע מה קרה???
בכל אופן, היום הזמנתי תור לאשקלון, מהרגע לעוד שעה, הגעתי, התקבלתי תוך דקות, שירות מהיר וסימפטי, תור קצר. ד"ר שחר מקסים כרגיל. סגירה של 1 סיסי (אחרי פתיחה של 3).
תור נוסף לסגירה בעוד שבועיים.
מעכשיו ישנה בימי שישי בצהריים!

עליזה59

New member
הצלחה ארוכת טווח לטבעת

לפני כמה ימים אני גולשת ומחפשת מידע על נניתוח טבעת והצלחתו , מצאתי מאמר מעניין מדבר על מחקר שנעשה בשנה ההאחרונה באתר e-med אם אינני טועה , המאמר מעיד על זה שהירידה במשקל אחרי ניתוח טבעת נשמרת לתקופה אארוכה יותר מניתוחים אחרים בתנאי התנהלות טובה ושינוי אורח חיים , המחקר נעשה על מאות מנותחים שששמרו על התוצאות מעל 15שנים ואפילו יותר ,
האמת מאוד שמחתי שאני הולכת בכיוון הנכון עם כל הרצון שלי לכבד את הכלי הזה ולהשיג את המקסימום ממנו .

|גביע|
מי הזוכים בתפוח הזהב?

ביום חמישי האחרון (30.5), וואהל סנטר-בית לאירועים וכנסים התמלא במבחר מנהלי הפורומים המוכשרים של תפוז מרחבי האשכולות והתחומים השונים בפרדס. אותם המנהלים שביום יום הם הלב והנשמה של תפוז. המנהלים בתפוז הם הרבה מעבר לאנשים אקראיים שנמצאים שם בשביל למחוק לשרשר ולחסום. המנהלים הללו תורמים ממיטב יכולותיהם ומזמנם בשביל כלל גולשי האתר. פותחים שרשורים ופעילויות, עונים, מגיבים, יוזמים ומטפחים קהילה חיה ותוססת, כל אחד בתחומו. ערב זה נועד בשביל דבר אחד עיקרי, להגיד לאותם המנהלים מילה אחת חשובה ? תודה! אז לאחר מינגלינג מהנה, ובמיוחד טעים הודות למטעמים הנפלאים של חברת הקייטרינג "מתוקה" התכנסנו כולם באולם ושם הוכרזו תוצאות "תפוח הזהב" לשנת 2013, אותן תוצאות שאתם הגולשים הצבעתם ובחרתם. להלן התוצאות:
|*|
הפורום החברתי: פורום הורים לפעוטות
|*|
הפורום המקצועי: פורום עיצוב פנים
|*|
פורום שעות הפנאי: פורום המלצות ווינר והימורי ספורט
|*|
הפורום התומך: פורום פוריות
|*|
הפורום שמשנה חיים: פורום נשים בספורט
|*|
פרס המעורבות בקהילה: מנהלי פורום תחבורה ציבורית
|*|
פרס יקיר הקהילה: מנהלות פורום האנטומיה של גריי - כמו אהבה של אמא ו- ellendili מנהלת פורום ניהול בית ? בתיה דורון מנהלת פורום יפן תרבות ושפה - Herouth מנהלת פורום צמחונות וטבעונות- האלזה
|*|
פרס המנהל המבטיח: מנהל פורום הכרויות לגילאי 30+ צלשלספק מנהל פורום זכויות ומגבלות (נכים) - Yoelbeker מנהלות פורום חתונות - דניאל ואורן ו- Ronitvas
|*|
פרס מפעל חיים: מנהל פורום אופנועים ? מיצו מנהלת פורום תאומים ושלישיות- mishmish04 מנהל פורום משפט האינטרנט והיי טק - עו"ד זיסו הזוכים קיבלו כל אחד את פסלון "תפוח הזהב" היוקרתי, אוזניות ספורט מיוחדות, וגם את ספר "העוגיות של מרתה סטיוארט" בהוצאת כנרת זמורה ביתן.
|כתר|
ברכות לכל הזוכים ? אין ספק שמגיע להם! זאת גם הזדמנות להודות לצלם המוכשר, ליאור רושטטיין, שצילם את הרגעים הקסומים במהלך כל הערב.
|!|
תודה לכל המנהלים של תפוז על התרומה הנפלאה והיום-יומית שלהם לאתר, ונתראה בתפוח הזהב 2014! תמונות ומידע נוסף תוכלו למצוא כאן http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2554386

קוביd1

New member
דניאל מאחל לך בהצלחה

טבעת חדשה מתכוונת אפשר לשחק בה לפתוח לסגור במידת הצורך ,מקווה שהפעם תתמיד תרד במשקל ואיכות החיים שלך ישתפר

בהצלחה

קובי

אופירA

New member
מנהל
לשתות ולהקיא, ולאכול בייגלה שמיניות קטן

וגם להתקשר אלי בדחיפות, גם עכשיו - 03-5781855, אופירה

אופירA

New member
מנהל
נראה לי ראיתי חלק גדול מהסרט

בטלוויזיה של בית האבות של אמא שלי, בתקופה שהייתי שוהה אצלה יותר מאסיבית.
לא התעמקתי בו, כמובן.

אופירA

New member
מנהל
ההמלצה נובעת מהיגיון פשוט

לגוף מאוד קשה לעבור שינוי של ירידה קיצונית במשקל. זו משימה כבדה. אנשים שכפו על הגוף שינוי כזה באופן לא בריא, גם חטפו דום לב/התקף לב ונפטרו מהעולם.
משמע - מדובר במשימה מאוד קשה לגוף. התארגנות מחדש של כל המערכות הפועלות בגוף.

הריון - אותו כנ"ל. התארגנות מחדש של כל המערכות הפועלות בגוף, לצורך מצב זמני של 9 חודשים, של יצירת אדם נוסף בתוך גוף האשה.
בלי להבין איך זה קורה - כל אשה מרגישה שקורה משהו מורכב ועצום, וההיגיון הפשוט מודיע על כך.

לשלב את שתי המשימות הללו ביחד - נראה בהיגיון הפשוט עומס גדול מידי על הגוף.
אף אחד לא אומר שזה בלתי אפשרי, אבל כל אחד מבין שזה לא הכי בריא בעולם, ויש בזה סיכון של הכבדה רצינית על מערכות הגוף. בין אם נרגיש זאת ובין אם לאו.
בנוסף, מחקרים מלמדים שחוסרים תזונתיים ארוכי טווח בגוף האם בחודשי ההריון הראשונים עלולים לגרום למומים בעובר. אז יש פה סיכון. כדאי לקחת אותו?

לגבי בליעת כדורים עם טבעת: מי זה "הרוב"? אני לא מכירה את הרוב הזה. ידוע לי שאין שום מניעה ליטול כל גודל של כדור עם טבעת, ולא שמעתי שום גורם רפואי שאסר או המליץ להימנע מכך. שמעתי על אנשים שהיו להם קשיים, אבל מניסיוני, כל הקשיים מתרחשים כאשר הטבעת סגורה מידי, ויש גם קשיים נוספים.
עם זאת, כדורים צריך לקחת בצורה נכונה, כדי שיעברו בטבעת. הם לא עוברים בטבעת כשהם שלמים. רק כשהם נמסים. לכן יש לקחת אותם עם הרבה שתייה בבת אחת, כדי שכאשר הם יושבים בפאוצ' ומחכים להמסתם, יהיה מעבר של הרבה נוזל בפאוצ' ובמעבר, שימיס אותם מהר יותר.
כמו כן, צריך לדאוג שבפאוצ' יהיה אוכל, כדי שכאשר הם נמסים הם יעברו עם האוכל במעבר. כלומר צריך לאכול זמן מה לפני לקיחת הכדורים או אחרי לקיחתם.

אני לא יודעת להרגיע אותך, כי די מוזרה לי הירידה המהירה מאוד כבר בהתחלה. לא ברור לי ממה היא נוצרה. זו לא תמונה מקובלת בטבעת.
לי ברור שלא עסוקים בהורדה במשקל בזמן הריון. בזמן הריון עסוקים בלא לעלות במשקל, בתזונה בריאה לאם ולעובר, ובאיכות אכילה. כלומר פתיחת הטבעת בקפיצות של 1/4CC או 1/2CC בהתאם לצורך, כל אימת שיכולת האכילה יורדת. לא להסתכל על המשקל אלא על נוחות ואיכות האכילה.
ולצערי, ומניסיוני, נשים רבות לא מקשיבות לגוף שלהן נכון ולא פותחות את הטבעת בעת הצורך, אלא מגיעות לימי צום וחולשה עקב היסגרות הדרגתית של הטבעת ו"רצון לא לפתוח כדי לא להשמין". הן מקשיבות רק לדבר אחד: לרצון שלהן לרזות עכשיו, מהר והרבה. רצון שהוא הרסני לבריאות הגוף והנפש.
לכן רופאים רבים לא סומכים באופן גורף על הנשים, ומתעקשים לפתוח את כל הטבעת בהריון, למרות שזה מאוד לא בריא לאשה, כי מביא להשמנה מהירה וגדולה.

קוביd1

New member
משקל נסוג

קיבלת פיצוי היום בסגירה מהירה באשקלון ,לא קרה כלום שלא התקבלת ביום שישי
שאלה יהיו הבעיות שלנו בחיים ,הרווחת גם שינה ביום שישי בצהריים ,

מה שאני מציע לך לסגור בחצאים שלא יהיה מצב שתסגרי מידיי הרבה ושוב תצטרכי לפתוח

קובי

קוביd1

New member
הצלחת ניתוח

יש הצלחות בטבעת יש הצלחות בשרוול ויש הצלחות במעקף ,בכל סוגי הניתוחים צריך לשתף פעולה עם הניתוח ,אפשר לרמות כל ניתוח באכילת מאכלים עתירי קלוריות ,אפשר לרמות כל ניתוח בנשנושים ,לכל ניתוח יש את היתרונות והחסרונות מה שאני מציע לך ללכת למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים להתיעץ איתו כי מה שמתאים לאחד לא מתאים לאחרים ,לבחור את סוג הניתוח לא לפי מה שפופולרי בתקופה מסוימת ,אלא מה שהכי מתאים לך באופן אישי
בהצלחה !!

קובי

טליוגם

New member
בשיחת הטלפון בינינו התקבלה לך

תמונה בהירה יותר לירידה במשקל
ברור לי שהשינויים מאוד משמעותיים לגוף שצריך להסתגל
ברור לי שאני לא רוצה לפתוח את הטבעת במהלך ההריון אלא אם ארגיש קושי או שינוי
וכן אני חושבת שאין צורך להעלות במשקל בטח לא בחודשים הראשונים שיהיו לטובתי בע״ה להמשך ירידה מאוזנת
ברור לי שאמשיך בע״ה בפעילות גופנית עד כמה שאוכל
ועדיין
הייתי מאוד רוצה לשמוע תגובות של נשים שהרו וילדו עם טבעת ...בטח יש כאלה

והכי חשוב- תודה על התגובה המקיפה

למעלה