את יודעת מה זה להחליף טבעת? יש לך מושג במה מדובר?
אם היה לך מושג במה מדובר ומה המשמעות וההשלכות לטווח הארוך, היית מבינה שלא עושים דבר כזה כי "נמאס לי מההקאות".
(ואגב, כמובן שאין ניתוח רביזיה בריאטרי שלא מוציא את הטבעת כחלק בלתי נפרד מהניתוח. אז אי אפשר לדבר על להשאיר את הטבעת פתוחה, ולהיעזר בניתוח אחר בנוסף).
אני אמנם רק בת 50 ולא 54, אבל ברור לי שהתחיל אמצע החיים, וכמו שעד עכשיו החיים היו ארוכים ומאוד מאוד מורכבים, הם הולכים להיות לא פחות ארוכים ומורכבים, וכדי לעבור אותם טוב, אני איעזר בניסיון שצברתי ב-50 הראשונות, ובחוכמת החיים שרכשתי.
או בחוכמת חיים שרכשו אנשים אחרים. כי טוב ללמוד מכל דבר ומכל אחד. רק מתעשרים מלמידה. לא מפסידים, כי לא חייבים לקחת איתך כל דבר שאתה שומע.
ניתוח שרוול או אחר, אינם פתרונות יותר מוצלחים מהטבעת. יש להם הבעיות שלהם, שיימאסו לך גם, אבל תצטרכי לחיות איתן.
שרוול או אחר אחרי טבעת הם ניתוחים מסוכנים במיוחד, שהסיכויים שלהם לא להצליח גבוהים יותר מאשר הסיכויים כניתוח ראשון, ושהסיכויים להגיע בהם מתחת לאדמה כבר ביום הניתוח גבוהים במיוחד יחסית לכל סוג של ניתוח...
אז לא שלא עושים את הניתוחים האלה. עושים אם חייבים. לוקחים את הסיכון אם אין ברירה. כשאין ברירה לוקחים גם סיכונים גבוהים הרבה יותר, אפילו של 50% סיכויי מוות או אי הצלחה...
אבל אם יש ברירה לא הולכים עליה קודם כל???
ניתוח הטבעת עזר לך, רזית ומדדי הבריאות שלך מאוד השתפרו. אז אם הוא טוב, למה להחליף?
נמאס מההקאות? אז תלמדי איך חיים עם טבעת בלי להקיא. מקבלים בחזרה את איכות החיים כמו לאחר שרוול, וממשיכים להרוויח מיתרונות הניתוח.
אני נותנת הדרכה טלפונית לחיים מסוג זה, ורבים מאוד נעזרו בה, ביניהם כמה שרצו לעשות ניתוח רביזיה, אבל נתנו צ'אנס להדרכה שלי וגילו שהחיים יכולים להיות מצוינים עם טבעת, ולא צריך לקחת סיכונים מיותרים.
בהצלחה לך
.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.
ההדרכה כרוכה בשיחת טלפון אחת לפחות, בערך של שעה, ורצוי שיחות נוספות בהמשך, לשאלות והבהרות. הייעוץ חינמי, כי אני לא יודעת איך עושים כסף
. לעומת זאת, אני בהחלט יודעת איזה סיפוק יש מלפתוח לאנשים את הדרך לבריאות טובה, וכמה שזה שווה את המחיר של לענות לטלפונים שנים רבות ללא כל תמורה.
הכי כיף זה הטלפונים של: "את לא יודעת כמה זה עזר לי! פשוט הוקל לי בבת אחת מסיוט של שנים/חודשים/שבוע...". ובשביל הכיף הזה אני מוכנה לעבוד קשה מאוד
.