קצרים

קוביd1

New member
שבוע טוב ההקאות הן התנהלות לא נכונה עם הטבעת .לא צריכים להקיא בכלל ,הקאות גורמות נזק לטבעת ,ויכולות לגרום להחלקת הטבעת .
בשביל מה לעבור ניתוח שרוול שיש אפשרות לפתוח את הטבעת ,כמה את גורה ,לפעמים פתיחה של 1 יכול להיות ההבל בן הקאות לבן חיים נורמלים שיש אפשרות לאכול הכל
אני מציע לך לרת מהרעיון הלא מוצלח לעשות שרוול ,תפתחי את הטבעת ותראי מה קורה

שבוע טוב

קובי

אופירA

New member
מנהל
את יודעת מה זה להחליף טבעת? יש לך מושג במה מדובר?
אם היה לך מושג במה מדובר ומה המשמעות וההשלכות לטווח הארוך, היית מבינה שלא עושים דבר כזה כי "נמאס לי מההקאות".
(ואגב, כמובן שאין ניתוח רביזיה בריאטרי שלא מוציא את הטבעת כחלק בלתי נפרד מהניתוח. אז אי אפשר לדבר על להשאיר את הטבעת פתוחה, ולהיעזר בניתוח אחר בנוסף).

אני אמנם רק בת 50 ולא 54, אבל ברור לי שהתחיל אמצע החיים, וכמו שעד עכשיו החיים היו ארוכים ומאוד מאוד מורכבים, הם הולכים להיות לא פחות ארוכים ומורכבים, וכדי לעבור אותם טוב, אני איעזר בניסיון שצברתי ב-50 הראשונות, ובחוכמת החיים שרכשתי.
או בחוכמת חיים שרכשו אנשים אחרים. כי טוב ללמוד מכל דבר ומכל אחד. רק מתעשרים מלמידה. לא מפסידים, כי לא חייבים לקחת איתך כל דבר שאתה שומע.

ניתוח שרוול או אחר, אינם פתרונות יותר מוצלחים מהטבעת. יש להם הבעיות שלהם, שיימאסו לך גם, אבל תצטרכי לחיות איתן.
שרוול או אחר אחרי טבעת הם ניתוחים מסוכנים במיוחד, שהסיכויים שלהם לא להצליח גבוהים יותר מאשר הסיכויים כניתוח ראשון, ושהסיכויים להגיע בהם מתחת לאדמה כבר ביום הניתוח גבוהים במיוחד יחסית לכל סוג של ניתוח...

אז לא שלא עושים את הניתוחים האלה. עושים אם חייבים. לוקחים את הסיכון אם אין ברירה. כשאין ברירה לוקחים גם סיכונים גבוהים הרבה יותר, אפילו של 50% סיכויי מוות או אי הצלחה...

אבל אם יש ברירה לא הולכים עליה קודם כל???

ניתוח הטבעת עזר לך, רזית ומדדי הבריאות שלך מאוד השתפרו. אז אם הוא טוב, למה להחליף?
נמאס מההקאות? אז תלמדי איך חיים עם טבעת בלי להקיא. מקבלים בחזרה את איכות החיים כמו לאחר שרוול, וממשיכים להרוויח מיתרונות הניתוח.
אני נותנת הדרכה טלפונית לחיים מסוג זה, ורבים מאוד נעזרו בה, ביניהם כמה שרצו לעשות ניתוח רביזיה, אבל נתנו צ'אנס להדרכה שלי וגילו שהחיים יכולים להיות מצוינים עם טבעת, ולא צריך לקחת סיכונים מיותרים.
בהצלחה לך
.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.
ההדרכה כרוכה בשיחת טלפון אחת לפחות, בערך של שעה, ורצוי שיחות נוספות בהמשך, לשאלות והבהרות. הייעוץ חינמי, כי אני לא יודעת איך עושים כסף
. לעומת זאת, אני בהחלט יודעת איזה סיפוק יש מלפתוח לאנשים את הדרך לבריאות טובה, וכמה שזה שווה את המחיר של לענות לטלפונים שנים רבות ללא כל תמורה.
הכי כיף זה הטלפונים של: "את לא יודעת כמה זה עזר לי! פשוט הוקל לי בבת אחת מסיוט של שנים/חודשים/שבוע...". ובשביל הכיף הזה אני מוכנה לעבוד קשה מאוד
.

לא שרוול רחב יותר מהנהוג כיום (נמדד בפועל לפי קוטר כלי המדידה-הבוז'י-ולא לפי אחוזים) לא מביא להגבלה ובעצם מיותר.
במילים אחרות, רק שרוול צר דיו יביא להגבלה בכמות האוכל. לשם כך חייבים להסיר בין 70 ל-80 אחוז מהקיבה. אם המנתח יסיר פחות מכך, המטופל לא יחווה הגבלה.

השיטה הנהוגה כיום פותחה משנים של נסיון בתחום. אם הסרה של רוב הקיבה מרתיעה אותך, אולי כדאי לשקול ניתוח טבעת במקום.

מי 17

New member
שאלה?..אחרי ניתוח..3 חודשים פוחדת..נחנקת..

ניתוח שני טראומות הקאות ..פחדים שיחזור שוב..מה הסכוי שאסגור ללוא.. הקאות יותר..כמה רצוי לסגור..

רוז22בר

New member
בוקר טוב..

אם וכאשר יאשרו לי בוועדה את הניתוח...יש לי תאריך ל 20.6 אצל דר איטין בלניאדו.
חפרתי פה כבר כמה פעמים.
מישהו/היא נותח אצליו?
אנא אם כן אשמח לשמוע חוות דעת.
הוא לא מה"מוכרים".
תודה ושבת שלום
רוז

גברת ע

New member
ספירת מלאי

ספירת מלאי

ניתוח 1
משקל 113.8
מידה 48-50
חודשים 12 ועוד שלושה ימים למתקטננים ^_^
קג שנשרו 43
מידה חדשה 38
תחרויות 3 (עוד מעט 4)
החיים ... Priceless

שנה עברה
שנה נכנסתי לניתוח ומאז הרבה השתנה.
לא רק משקלית או במידה אלא בהרבה אספקטים אחרים.
לפני שנה מי היה מאמין שהדבה הזאת שנכנסה לביח ובקושי הולכת תשתתף במירוצים מרצונה החופשי ותרוץ 10 קמ כמו כלום??
מי היה מאמין שאותה אחת שצריכה להתפשר באיכות וביופי של בגדים יכולה להכנס לכל חנות שהיא ולקנות מה שבא לה
ומי היה מאמין שההיא זאת בעצם אני, לא אני חדשה אלא אני משופרת.
אין לי תובנות מיוחדות או גילויים מזהירים על משמעות החיים, רק אני אחת מיוחדת שהחליטה שהגיע זמן לשינוי והחזרת השליטה אלי.
לא קל, קשה מאוד אפילו לפעמים, אפילו כואב פיזית ונפשית, דרך ארוכה עם עצירות, תהיות ופניות אבל כל עצירה/נפילה/פניה מגלה דרך חדשה ואופציות נוספות .
קשה אבל שווה.

אני לפעמים עדין לא מבינה ולא מאמינה מה קרה והמוח לא מצליח עדין להשיג את השינוי הפיזי אבל זה יקרה וגם העבודה שיש עוד והירידה שיש עוד יהיו מדהימים כי אני אעשה אותם מדהימים!

רוייקו

New member
שלוש אופציות הראשונה היא לפתוח את הטבעת קצת ולראות איך ההתנהלות עם מגבלה חלקית עוזרת לך להתגבר על הקושי מחד ובכל זאת להצליח ולשמור על תוצאות הירידה במשקל, מאידך.
אופציה שניה, לפנות למנתח מיומן בניתוחים חוזרים ולבקש ממנו להמיר הניתוח שלך לניתוח אחר ללא טבעת: שרוול קיבה, מעקף קיבה.
אופציה שלישית: להסיר את הטבעת ולראות מה יקרה. סביר להניח שהמשקל העודף שהצלחת להוריד יחזור שוב. הסיכויים גבוהים במיוחד.

אמחייה

New member
ישנה עוד בעיה שהשרוול מבוסס על זה, שקצה הקבה קשה, ולא נוטה להתארך בחזרה.

אבל בהורדת 50 אחוז מהקיבה תוך שנה שנתיים הקיבה תחזור לגודל שהייתה לפני כן...

turhtkt

New member
חודשיים לא עידכנתי אז הגיע הזמן באמת...

אז פעם אחרונה שכתבתי פה, בסוף מרץ, היתי בעיצומן של הבדיקות לקראת הניתוח וסיפרתי לכם שבחרתי בד"ר דוד גויטיין שינתח אותי באסותא.

להזכירכם, בן 30, נשוי+3, 173ס"מ, 118ק"ג, BMI 39.5, כולסטרול גבוה מטופל בכדורים, כבד שומני, סוכר שמתחיל להרים ראש ולחץ דם גבולי (הגבול העליון...)

מאז, נפגשתי עם ד"ר גויטיין והצוות הנהדר של מלב"י והחלטנו יחד על ניתוח שרוול.
הניתוח נקבע ל23.06 אך הוקדם, מאוחר יותר, ל16.06.
לאחר כמה עיכובים בירוקרטיים, שגרמו לי לתלוש אי אילו שיערות, גם הראל וגם הכללית אישרו לי את הניתוח.
התחלתי השבוע את דיאטת החלבונים! בנתיים מתמיד...
ביום שלישי הבא, 04.06 יש לי פגישה עם הועדה של אסותא, נראה שזו המשוכה הבירוקרטית האחרונה ביני לבין הניתוח, אני מאוד מקווה שאעבור אותה ללא בעיות.
ביום ראשון שלאחר מכן, 09.06, יש לי פגישה עם המרדים.
וביום ראשון שאחריו, 16.06, יתחילו החיים החדשים שלי.

נתכתב...

טליוגם

New member
שלושה חודשים אחרי חייבת לשתף

נותחתי ב 1/3 23-24 ק״ג פחות
מרוצה מאוד
רוצה עוד
מאושרת שבמחשבון bmi עברתי מהשמנה מסוכנת לשמן פשוט שמן
סגורה 7 אוכלת כמעט הכל וכמעט רגיל
לאט לאט נכנס לתודעה שצריך לחכות כמה דקות אחרי שני הביסים הראשונים
שותה הרבה מים
שוכחת לשתות לפני האוכל -זה מאוד קריטי?
עושה כמעט כל יום הליכות ומכשירים
נהנית מהתהליך
רק קוטג׳ מאוד חסר לי ולא מצליחה לאכול אותו הדיאטנית צוחקת אבל כפית אחת חונקת אותי ותמיד אבל תמיד יוצאת בהקאה מצליחה להתנחם בו כשהוא מרוח על פתית

לא חושבת על סגירה נוספת למרות שזה מאוד מפתה לזרז קצת את הקצב המכובד יש לציין אבל מפחדת להתעסק מדיי עם הטבעת וגם לא רוצה להפסיק לאכול

הציעו לי לנסות לסגור עוד 1 חברותיי המנסות
ולדעת המנתח הנאמן לא ירדתי מספיק הייתי בסגירה 2 20 קג פחות וכמובן שעלי לחזור לסגירה נוספת .... לא רוצה להכנס לשאננות בתהליך מצד שני מרגישה שאני כל הזמן חושבת על המשקל/טבעת/התעמלות מרגיש לי קצת אובססיבי ולא מצליחה להרפות
הייתי חייבת לשתף

תודה למי שהגיע עד הלום

אבינוח - רמת החייל

בוקר טוב
היכן מקבל היום אבינוח ברמת החייל (קומה, אגף, חדר).
תודה מראש,
שלומית

אופירA

New member
מנהל
מי, מה?

אני שומעת את פחדייך מכל מילה, אבל לא מצליחה להבין שום דבר ממה שאמרת.
אני יכולה לענות רק לשאלות שמנוסחות בצורה בהירה, ולא מעורפלות עם הרבה נקודות ומעט מילים ומשפטים.
אז אם את רוצה לשאול בצורה מסודרת יותר - את מוזמנת מכל הלב, ואשמח לעזור לך במה שאפשר.
ואם את רוצה להתקשר בטלפון - גם אפשר. אולי יהיה לך יותר קל.

קוביd1

New member
רוז בר

לא מכיר את המנתח הזה ,בואי נמתין אולי משהו שנותח אצלו יכנ ויעזור

קובי

קוביd1

New member
כייף לשמוע

3 חודשים ירידה של 24 ק"ג אחלה של ירידה מצוינת אל תסגרי בשלב הזה ,עזבי את חברותיך המנוסות והחכמות שסוגרות עד כדי חנק ,העצות שלהן זה עצות אחיתופל
מי זה המנתח הנאמן שאמר לך שלא ירדת מספיק אני מתאר לעצמי מי זה
תמשיכי בדרך הזאת והיא הנכונה ,במידה ותהיה עלייה בנפח הארוחות או הפסקת הירידה תסגרי ב1/2 לא צריך להגיע למצב של הקאות ופגיעה באיכות החיים.
בהצלחה אשמח לשמוע ממך בעתיד.

קובי

אופירA

New member
מנהל
נותחת לפני 3 חודשים בדיוק?

ו-24 קילו ב-3 חודשים זה משהו שיוצר דילמה אצל אנשים, האם לסגור עוד, להגביר הקצב וכו'?
את רוצה לחטוף התקף לב?
אין לי בעיה אם המנתח או החברות שלך יחטפו התקף לב. אבל למה את?

על איזו שאננות את מדברת אחרי 3 חודשים בלבד? האם את זוכרת שהחיים נמשכים יותר מ-80 שנה?
האם מטרתך היא להיות רזה במשך שנתיים וזהו? וכל שאר השנים לסבול ולסבול ולסבול ולמות הרבה לפני הסוף?
כי אם את חושבת על יותר משנתיים, את צריכה לדעת שאת התשתית לשנים הבאות מכינים כרגע, ולא כשיגיעו השנים הבאות.
כשאומרים הכן רכבך לחורף - מדובר על הקיץ שלפני!

עכשיו דואגים לקצב שהגוף לא ישתבש ממנו. עכשיו דואגים לבריאות. עכשיו דואגים ליציבות ההתנהגות של הטבעת לאורך שנים.
עשינו ניתוח לא כדי לחבל בבריאות הוושט ומערכת העיכול, אלא כדי לרפא השמנת יתר ולהיות בריאים...
לא צריך "לדאוג" - במשך השנים תהיה חבלה בבריאות הוושט ומערכת העיכול, הם ייחלשו ויהיו תופעות לוואי להיחלשות זו. לא כדאי לזרז ולהחמיר את התהליך הזה כבר מעכשיו. הוא יקרה, תהיי בטוחה...

אם לתינוק בן 3 חודשים, שחברותיה האמהות לתינוק בן שנה, מציעות לה הצעות מסוג זה (שלא לדבר על מה שיועצים לה בטיפת חלב...) - כדאי לה לדבר עם אמהות לילדים הרבה יותר גדולים. ובכלל, כדאי לה ללמוד ידע מקצועי ככל שאפשר, כדי לא להיזון מרעיונות החברה.
אגב, רעיונות החברה הם שהביאו את החברה למצבה הנוכחי, באמריקה ובישראל, של השמנת יתר מורבידית רחבה ונפוצה ושל בעיות בריאות בעולם המערבי, שה' ישמור.

אני מקווה שהמנתח לא ימות/ייעלם בשנה הקרובה. וגם אם כן, יש לו צוות מיומן בהחלט. כך שלסגור עוד אפשר גם בעוד שנה, שנתיים.
לא סוגרים כשיש ירידה מהירה במשקל. לא מחפשים בכוח את הצרות, הן תגענה גם בלי שתחפשי אותן...
על אובססיה לא הייתי מדברת אחרי 3 חודשים, אלא נותנת לתהליך להבשיל ולהראות תמונה ברורה יותר של בעיית התנהגות. תינוק בן 3 חודשים עדיין לא מחנכים (בכל אופן, לא לכיבוד הורים, לנימוסים וכו'...).

קוביd1

New member
בהצלחה בניתוח

סוף טוב הכל טוב ,לקח זמן ,קצת עצבים אבל בסוף הכל הסתדר
מה שנשאר לי לאחל לך שהכל יעבור בשלום ,בקלות בהחלמה קלה ,נשמח מאוד לשמוע ממך ,

קובי

למעלה