קצרצרים

קוביd1

New member
בוקר טוב רוחלה את בסגירה שנייה כמה הסגירה ?
יש כאלה שמתחילים להרגיש הגבלה בסגירות יותר גבוהות וזה כנראה המצב אצלך.
אין כזה דבר לרדת מהר אפילו שאת לפני חתונה ,כמו שלאעלית את המשקל ביום אחד לא תרדי ביו ם אחד.
המהירות מן השטן ככה אומרים הבדואים ,והם יודעים מה הם אומרים ,צריך לרדת בשכל לקחת את הזמן שלא יגרמו נזקים בריאותיים שתצטערי עליהם אחר כך ,לא לסגור את הטבעת עד כדי חנק בשום מקרה .
כמו שכתבתי בעבר מילת המפתח ס.ב.ל.נ.ו.ת

קובי

אופירA

New member
מנהל
ניתוח מטרתו לרזות בבריאות לאחר שהגענו כבר למשקל חולני.
כשחולים לא עושים חשבונות של "אני רוצה לרדת מהר כי עוד מעט חתונה", כי חשבונות כאלו רק הביאו אותנו להיות חולים (ירידת בזק, חוסר יכולת לשמור על התוצאה לטווח הארוך ובהמשך עלייה עם תוספת. כך במשך הזמן הופיעה מחלת ההשמנה המורבידית). כשחולים וצריכים ניתוח, כבר עושים חשבון של בריאות לטווח הארוך.
ניתוח אינו עוד דיאטת בזק שסופה להיגמר בהשמנה חוזרת תוך זמן קצר. הניתוח מיועד לעזור לנו להוריד עשרות ק"ג במשקל, ולשמור על התוצאה לטווח הארוך. כי אם לא נשמור על התוצאה, ונעלה במשקל שוב עשרות ק"ג, מה יעזור לנו להוריד אותם? עוד ניתוח? כל שנתיים נעשה ניתוחים שונים ומסוכנים כדי לרדת במשקל?... בגלל חתונה?

בניתוח טבעת הקיבה הוגבלה ע"י טבעת, והמעבר יהיה צר יותר ויותר בתהליך הדרגתי, שאין להאיצו כי אז מפספסים את המטרה של הניתוח (כנ"ל). להאיץ את הגבלת המעבר זה כמו לעשות עוד דיאטת בזק בסגנון צום מלתעות, ולהפסיד את היתרון של הניתוח.

הרבה אנשים לא ירגישו הגבלה מספקת או אפילו הגבלה כלשהי אחרי סגירה שנייה. התהליך ממושך יותר מאשר 2 סגירות.
כמו כן, התהליך תלוי גם במרפאה בה עשית את הניתוח. אפשר לשאול איפה נותחת ומה היתה הסגירה בכל אחת מ-2 הפעמים שהלכת לסגור?

אני ממליצה לך להתקשר לטל' שלי, ולקבל ליווי לתהליך בריא ונכון, ע"י הדרכה שאין נותנים אותה אצל הרופאים והמרפאות, כי לא יודעים לתת אותה.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

בתיקה

New member
לכל חברי הפורום שלום

רציתי לענין אתכם בקבוצה חמה ומקסימה שמתקיימת בפייסבוק,אשמח על בקשתכם להצטרף אלינו שם הקבוצה מטובעי שר הטבעות,אפשר לבקש מימני חברות (בתיה ורנר)ואז אוכל לצרף אתכם ,ועם פגעתי כאן באיזה שאי צורה סליחה,אני פשוט חושבת שכל קרש הצלה במצב של מנותח ,מקוצר קיבה ,שווה.תודה לכולם.

ניתוח פלסטי אצל דר חייק

אשמח מאד לקבל המלצות ואו חוות דעת על דר חייק . תודה מראש.

a n a t i 3 3

New member
היי חברים

אפשר בבקשה את הטלפון לקביעת תורים לסגירת טבעת באסותא....

בראשון ו/או בת"א

מישהו יודע במקרה את הימים והשעות?

תודה מראש
ענת

פורומים חדשים ב
|תפוז|

אין זמן טוב יותר לחזרתה של "ארץ נהדרת" למרקע מאשר תקופת בחירות. אילו דמויות חדשות יהיו? מה יהיה הלהיט החדש שכולם ידברו עליו? אילו ביטויים חדשים יכנסו ללקסיקון שלנו? לרגל עליית העונה החדשה, אנו שמחים לפתוח מחדש את פורום ארץ נהדרת. אתם מוזמנים לקפוץ לבקר
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=601

mash18

New member
בוקר טוב

היי שלום אני מנותחת קיצור קיבה כבר קצת מיותר משנה. ירדתי 40 קילו. בחודשים האחרונים זה התפקשש בלי לגעת בקיבה כאילו שאני יכולה לעבוד אלייה. לפתוח או לסגור התחלתי לאכול מה שלא אכלתי שנה לחם בורקסים ועליתי יותר מעשר קילו. אני נכנסתי לעצב בגלל זה ופשוט לא בא לי לעשות כלום כמו פעם לפני הניתוח. לא יודעת אם לסגור שוב אני מפחדת שזה יהיה יותר מידי. וגם כרגע אני אוכלת איך שבא לי. מה עושים במצב הזה?

tzfat

New member
אני!

עברתי ב8/08/11 מתיחת בטן
וב30/07/12 הרמת שדיים.
חברת מכבי ואחרי ווועדה של הסרת עודפי עור
וסיאוב אני פניתי דרך אימייל ל״קבילות״ וניצחתי.
נותחתינבשיבא; היו לי סיבוכים וטיפלו בי במסירות נפש.
מחלקה קטנה עם צוות מעולה כמו משפחה!
אין על הדוקטור!
לו יכולתי להמשיך להתנתח איזורים אחרים בשיבא- בין רגע הייתי עושה.
אם תרצי לדבר איתי,
אני ציפור לילה...
052-522-9372
מקימי מצפת
וכן נסעתי מצפת לשיבא וגם לביקורות.

קוביd1

New member
בוקר טוב MASH 18

דבר ראשון ברכות על הירידה במשקל 40 ק"ג יפה מאוד
יש עלייה בנפח הארוחות צריך לסגור ,אני לא יודע כמה את סגורה ,באם את סגורה הרבה תסגרי ב1/2 ותראי מה יקרה
בשביל זה יש טבעת שיכולים לסגור ולפתוח בהתאם

אשמח לשמוע מה קורה איתך

קובי

אופירA

New member
מנהל
אין לי מושג על איזה מצב את מדברת

גם לא תיארת את המצב ברור, וגם אין מספיק פרטים שאפשר ללמוד מהם מה בדיוק צריך לעשות.

עדיף בשיחה טלפונית שתלמד את כל הנושא במשך השנה + שמאז הניתוח, הדרך שבה ירדת ומה בדיוק קרה בחודשים האחרונים. אם לא מבינים את הבעיה בדיוק נמרץ, לא מבינים את הפיתרון הנכון.

טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

אופירA

New member
מנהל
שלום בתיה

תודה על ההזמנה.
לא אצטרף לקבוצה, מאחר שתקוותי היא לחיות לאורך שנים ללא חשבון בפייסבוק.
למה את חושבת שפגעת ומתי?

אני מאחלת לקבוצת מטובעי השר, להשכיל לשרש את המנטרות הרווחות בקרב אנשי מסדרון השר וחברי צוותו, ולעקור מן השורש את האדרת האנורקסיה/בולמיה שבממלכתו, ואת הנטייה של "לעזאזל הבריאות בעתיד".

למעלה