פורים בפתח

פריאל12

New member
דומה במקצת לשאלה לאיזה זמן בחיי הייתי חוזרת..

אז נכון שזו לא בדיוק תחפושת, אבל....
הייתי חוזרת להיות אני לפני 25 שנים, אבל עם הניסיון ועם התובנות של היום :)

אני מתחפשת ל

בדיוק מי שאני אבל
עם בטחון עצמי מלא
עם קבוצה של 10 חברות טובות טובות
ועם אמא שאפשר לדבר איתה

מעניין איך היה מתנהל יום שגרתי כזה

זאת בעצם בכלל לא אני....

היית מנהלת פורום: "אנשים עם בטחון עצמי מצוין

ועם עשרה חברים לפחות" ולא היית מגיעה אלינו כלל.

לי בא

New member
לדני דין

תמיד חלמתי להיות רואה ולא נראית,
יש לי כל כך הרבה חשבונות לסגור עם כמה אנשים שקרנים.

שלחי לי את הרשימה

אני דני דין מטבעי
יכולה להגיע לכל מקום בלי שירגישו ולעשות כל מה שבא לי

בהחלט למדתי לחיות גם עם היתרונות של זה

וחוץ מזה שאם תבקשי מדני דין 79 שלנו את הסיסמה שלו לתפוז
אז באמת תוכלי להתחפש אליו בקלות

לי בא

New member
לא רוצה

רוצה לגלות את השקרנים בעצמי,
תגלי לי את הטריק להיות רואה ולא נראית...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ונהפוכו....

ערב טוב , אני הולך לנפץ קצת את ההמוקבל על תחפושות ומסיכות...פורים הוא בדיוק הפוך מתחפושות ומסיכות...

פורים הוא חג שלא מאורייתא ( מהתורה) ויישאר לנצח ...מה מבדיל בינו לקרנבל בריו?...

ובכן , כל השנה אנו עוטים מסיכות ..בעבודה מסיכה של העובד..עם החברים מסיכה אחרת ..לראיון עבודה יש לנו מסיכה אחרת ולדייט מסיכה אחרת..למעשה כל השנה כל יום אנו משחקים דמויות ..

לעיתים אנטי כולם..לעיתים זורמים עם כולם..לא ממש יודעים מיהו באמת מי , קחו חמישה אנשים שונים הם יציגו בצורה אחרת עם דגשים אחרים את אותו אדם.

בלי להכנס למשמעות העמוקה של פורים כמו מ הוא קשור למכירת יוסף או לחטא העגל ואיך הוא מכפר על שניהם..

אתייחס לעינין התחפושות והמסיכות...בפורים כולנו יודעים יש מצווה לשתות עד לא ידע בין ארור המן לברוך מרדכי....ומה הרעיון?......פשוט מאוד נכנס יין יצא סוד ..פעם בשנה אומרים לאדם שתה (לא לשוכרה שלא נטעה אסור להגיע למצב של חוסר הכרה בכלל..) עד קצה יכולתיך להשאר בשליטה ..אז נראה את האדם האמיתי שבך

התחפושת באה לרכך את זה כי קשה לאדם לחשוף את האני האמיתי שלו ..קל לו יותר שהוא לכאורה במשחק של תפקיד ...ובטח לא למתן את הבושה של אלה שבשעה הזו רואים כי התורה לא חלחלה מספיק אליהם ויוצא מדיבורים שיש להם תפיסות כאלה ואחרות ..שאינן מן האמת של התורה , של ספק שהשם עושה הכל לטובה..או מידות לא טובות של כעס , או מילים לא נאות וכן האלה..
פורים למעשה היום היחיד בשנה שבו רואים מי אנו באמת מתחת למסיכות . בכיפור אפשר לבקש סליחה מחילה וכפרה מכולם..אבל רק השם יודע מה בלב באמת..בפורים עם המצווה לשתות כולם יודעים ...
לכן החג הזה ישאר גם לאחר הגאולה.

ושנזכה להיות אמיתיים כל השנה , מחוברים, מאוחדים תחת האמת האחת שיש לעם ישראל. אמן

להזכירכם טרם החג..יש מצוות משלוח מנות איש לרעהו ומתנות לאביונים. בזמנים קשים אלה המשמעות שלהם גדולה ..במיוחד מתנות לאביונים.

לאדם חזק נפשית

שמתמודד עם החיים ולא כמו עכשיו שאני מתמודדת אבל נשברת בקלות ומרגישה שהכל גדול כלי. הייתי מוכנה גם להתחפש לאדם אהוב.. לדעת מה זה להיות אדם נאהב

elads112

New member
מקווה להנות השנה

שנה שעברה היה ממש מוצלח, הייתה מסיבת פורים מצחיקה בצבא וגם בבית הייתי אחלה מסיבת פורים...
השנה אני לא יודע עדיין מה יהיה, כולם כבר נמצאים באטרף של פורים.. בין אם זה במציאת תחפושת(המשקיעים) ובין אם זה למצוא לוקשיין טוב למסיבה... ואני לא, אני דיי אדיש למצב כרגע.. (גם עסוק עם הפסיכומטרי
:(

למעלה