חג פורים שמח

אצלנו אכזבה קשה.

בוני קישטה את הבית במה שיש לנו בתיבת החגים, אבל לא רצתה לעשות כלום מעבר לזה.
בשבת הכנו אוזני המן וארזנו משלוח מנות לחברים.
אתמול רציתי להכין איתה ליצנים ולראות את סיפור המגילה, אבל היא לא היתה בענין, וזה נראה לי עונש מבחינתה. אני לא רוצה ליצור אנטי אז עזבתי.

מקוה שאצלכם יותר שמח

הכנתי כמות של מפעל אוזני המן

כבר לא יכולה לראות אוזני המן יותר

אפילו הכנתי אוזני המן ללא גלוטן לחולה צליאק מהעבודה של הבעל

&nbsp
מבחינת חגיגת חג פורים- הייתי בקרנבל חגיגי בבית הכנסת שבו אני מתנדבת, אני הייתי אחראית על פינת FUNNY FACES על בלונים- היה מאוד כיף ונחמד, חוץ מזה שפיתחתי את הריאות היטב כי כל רגע ההורים ביקשו שאני אנפח את הבלונים לקטנים יותר. למזלי יש אמא מקסימה שתמיד דואגת לי ודאגה לי לשתייה כל הזמן כשראתה כמה הדוכן עמוס

&nbsp
וחברה הביאה לי משלוחי מנות, אני הכנתי רק לבייביסיטר ושיעורים פרטיים. תכננתי לאפות ולהכין לחברות פה משלוח מנות אבל לא ממש הספקתי להתעסק עם זה.

rona73

New member
גם אני הכנתי המון אוזני המן.

כרגע הכנתי עוד אוזני המן לילדים.
את כל סיפור המגילה הילדים לומדים בבית ספר .מחר יש ההצגה לכבוד פורים בבית ספר וקרנבל פורים ביום ראשון.

libbyorganizer

New member
אני שבעתי מפורים...

השנה כמו בכל שנה, חפרו לילדים בגן כל השבוע:
לימדו את הילדים את סיפור המגילה והם המחיזו אותו לילדי הגן הקטנים יותר, הילדה שלי היתה אסתר ( אהההה.....רגע גאווה מס' 1 )
יום שני - יום שבו לובשים בגד של חולצת ספורט אהובה ( הילדה לבשה חולצה של הפטריוטס שזכו בסופר בול )
יום שלישי - חובשים כובע מצחיק או מסדרים את השיער בצורה מצחיקה (הילדה הלכה עם שני פסים כחולים בשיער)
יום רביעי - פיג'מה דיי (בערב, מסיבה ענקית בבית כנסת, אני התחפשתי ל olaf in summer, הכנתי את החצאית לבד ! אההה רגע גאווה מס' 2 )
יום חמישי - יום התחפושות ( הילדה התחפשה לטייסת ) + מסיבה בגן (לא הלכנו)
ביום ראשון שוב תהיה מסיבה לכל ילדי הגן, אליה נלך.....
עשינו אוזני המן עם הילדים למשלוחי מנות, לא נשאר כלום אחרי רבע שעה אז היום עשיתי שוב לבד
....
חג כייפי אבל מתיש !!!

למעלה