השרשור הלא קשור

tweedle dee

New member
יאי! אני סאלרימן עם טעם ללא רבב

למרות שאני אישית הכי הזדהיתי דווקא עם הילד מ"קפקפא על החוף"

אבל האמת היא שחלק מהדברים שהם כותבים שם נראים די נכונים, יחסית לשאלונים מהסוג הזה :p

אגב, אהבתי את האופציות שאפשר לבחור מביניהן... ;)

fighterisr

New member
התיאור של זה הוא:

Somewhere out there, some one thinks you have the 100% perfect ear, or nose, or neck, or some other oddly specific feature. They’d build statues in tribute. You’re maybe too humble to notice when people are enthralled by you, but your obliviousness is sort of endearing.

fighterisr

New member
לי יצא

You got: Foxy Older Mentor Living In A Decrepit Country Inn

You’re Hoshino, or Miu, or Colorless Tsukuru’s older suitor. The world (like Murakami’s novels) seem cluttered with love-lorn twentysomethings wondering if they’ll die alone. You’ll lived and seen enough to remind them that things will work out, that life is long. You’re patient with more inexperienced and neurotic people, who are drawn to your wisdom and unflappability.

herouth

New member
לי יצא

Mysterious Artist Who Disappears

מה שרק אומר שכנראה למורקאמי לא היו דמויות משעממות כמוני.

mishel s

New member
הבחור הזה...

יש איזה אחד ביוטוב שהתחלתי לעקוב אחריו כדי לשמוע יפנית אבל לאט לאט אני מבין לאן נכנסתי... הבחור הזה משחק לו עם צעצועים, עם בובות ושטויות ומדבר אליהם (סליחה שאני מפשיט לך את החולצה) וכאלה.
איכשהו, זה נראה לי קצת חולני... אבל אולי זה רק אני :)
אני לא יכול להפסיק לצפות כי זה פשוט משעשע אותי לראות את זה אבל זה משהו ש... קיצור, תראו :

http://www.youtube.com/watch?v=M1-YskD0-HA

mishel s

New member
אז מסתבר שאלו שהרסו את הספרים

של אנה פרנק, לפי מה ששמעתי, הם/הוא בכלל קוראני.

herouth

New member
רגע, זו ידיעה מבוססת, או גזענות של איזה יפני?

כי אני לא רואה שום ידיעה על כך שנתפסו חשודים במקרה. רק ניתוחים שאומרים שכנראה מדובר באדם יחיד על סמך הממצאים בשטח.

למעלה