חגגגג שמחחחחח

nettus

New member
פסטיבל סלסה בכינרת

ראשון שני לנוח קצת ואולי לקפוץ עם אבא שלי לראות את אחותי...

svety

New member
סופ"ש כיף
[חפירה]

אתמול בערב הלכתי לעשות עיסוי אצל חבר אהוב שהוא גם מעסה מקצועי, שחרר לי את הגב והקל על חיי בצורה מדהימה - אם מישהי מחפשת מעסה מעולה בהוד השרון - אשמח להמליץ על הבחור, אני בהחלט חוזרת אליו לעוד טיפולים

אחר כך בייב בא אליי, תכננו לצאת למסיבת פורים של העבודה אך למרבה הצער היא התבטלה ברגע האחרון עקב מוות של אחת העובדות. חשבנו סתם לצאת לשוטט בתל אביב ולחפש הרפתקאות אבל כמו שני זקנים נרדמנו.
היום בצהריים קפצו אליי זוג חברים שלנו - הבחורה רצתה לחפור לי על הארון בשביל בגדים גותיים ורצתה שאחותי תעשה לה מחליק. מפה לשם הם היו כאן מלא זמן והיה ממש נחמד ואז הלכנו לאכול בפפריקה והיה שמן וטעים.

בערב נצא עם קבוצת חברים גדולה למסיבת ניינטיז בסאבליים.
מחר אין תכניות, בטח נבשל ונצא לטייל בפארק או משהו...
ראשון עובדת

EVE Lights

New member
היה פורים די ממצה

חמישי - מסיבת דה קינק במוסד. הייתה מוסיקה מחורבנת, אבל לפחות המסיבה לא נגמרה באסון מוחלט

הייתי כוסית נורא עם מחוך וחצאית מיני שכבר עולה עליי ומסכה שווה לאללה. היה כיף.

שישי -
תוכנן ערב כיפי שחבל על הזמן במסיבה פרטית אצל חברים של ה(כברלא)בחור, ואז מסיבה משותפת.
בפועל המסיבה של חברים שלו הייתה שעמום מחץ ואני חתכתי לבד למסיבה השנייה.
שם היה ממש כיף, צילמו אותי עם התחפושת (סוקי סטקהאוס!) ולדעתי יצאו תמונות ממש מוצלחות

זה היה ההיילייט של הערב.
חוץ מזה, הכרתי פייס טו פייס אנשים וירטואלים שהיה כיף והיו אחלה שירים.
והתחילו איתי מלא בחורים שזה תמיד מלטף את האגו.

חתכתי ב- 3 וקצת לאסוף את הבחור מיפו (איפה שהייתה המסיבה הפרטית) והיה ריב כאסחיסטי שחבל על הזמן.
הוא נגמר בזה שפשוט יצאתי מהדירה בטריקת דלת ונסעתי הביתה.

שבת -
א. צהריים עם אבא בסבסטיאן
אני והבחור נפרדנו סופית (ישתבח שמו של האל)
שאר היום עבר במועקה כללית.

היום -
יום כיף בירושלים עם המשפחה
היה פאנן.

מחר חוזרים לשגרה ולעבודה.

טוב האמת שדי התעלמתי מפורים

אבל עדיין היה כיף
ברביעי הייתי במשתה פורים של ליין 'בואנה' (מכירות, אגב? מדהים) והיה טירוף ואח"כ מסיבה ממש מוצלחת, ואז הלכנו לישון אצל מור אני, יערה, ענר וטל ועשינו מסיבת פיג'מות

חמישי- ממור בבוקר יצאנו בטרמפים עד נתניה ליום שכבה ארוך ומכריע על התקופה הקרובה. נשארתי עם גורי לישון בנתניה

שישי- נסעתי הביתה וביליתי המון עם אמא והיה כיף, בערב נסעתי לפגוש את גורי וחברים ולישון אצלו

שבת- בבוקר נסעתי עם יערה לרמלה לקחת את הדברים שלנו, ואז הביתה. בערב הלכתי עם אמא לשופינג ו'רוק בקסבה'.

ראשון- בבוקר עבדנו בעדלאידע בנתניה, משם רצתייי ליום הולדת של אלישי, ואז נפגשנו הגרעין בבית של מיקי.
האמת שכיף

היה כיף לאללה!

קודם כל, חגגנו פורים כפול - גם אצל הוריי במרכז וגם פה בירושלים, מזל שהם חוגגים בדיליי

אז נסענו לשבת להורים שלי, תמיד כיף - אוכל מעולה, לפגוש את המשפחה, להתפנק אצל אמא ואבא... היה ממש טוב. חוצמזה, חבר טוב שלנו במילואים - אז אשתו (שהיא גם חברה שלנו
) הייתה איתנו כל השבת אצל הוריי וממש ניסינו לגרום לה לשכוח מהעובדה שהבחור במילואים כבר שבועיים. היה קשה אבל בסדר. במוצ"ש הלכנו לקריאת מגילה בבית הכנסת של ילדותי, כיף כתמיד, אח"כ מסיבת פורים קורעת לקהילה - מצאנו את עצמנו רוקדים גנגנם סטייל מול כל בית הכנסת! להיט. למחרת - סעודת פורים אצל הוריי, אמא התחרפנההההההה כתמיד והכינה אלף אוכל טעים. התפוצצנו. לקראת הערב עלינו על הרכבת לירושלים, כעבור כמעט 3 שעות היינו בבית. לקראת חצות יצאנו עם חברים למסיבת דוסים בעמק רפאים, חוויה אנתרופולוגית.

אתמול (ראשון בבוקר) - הבחור הלך לעבודה לשעתיים ואני בינתיים סיימתי לארוז את המשלוחי מנות (בלי עין הרע לבחור יש המווון אחים..). יצא כל כך יפה ואני ממש גאה בעצמי, ועוד הכנתי הכל לבד
. נסענו להוריו לסעודת פורים..במילה אחת: OMG. שכונה חרדית בפורים זו אכן חוויה מרנינה. הסעודה עצמה הייתה כיפית, גיסי היה שיכור ברמות אחרות והיה פשוט חמוד ולא הפסיק לחפור, האוכל היה מעולה ואכלנו אלף ממתקים ושטויות בנוסף.

חזרנו הביתה ונשפכנו למיטה אחרי כל הסופ"ש חגיגות הארוך הזה.

חפרתי :)

למעלה