פורים..ישורת אחרונה ואנחנו נוחתים בשושן

האם יש לנו איזו נציגות במעלות...?

מישהי ממעלות רוצה לשלוח לי תחפושות
ואני בתל-אביב..

לא יודעת כמה ואיזה
האם מישהו מסתובב באזור שם...?

אדרת2

New member
|רעשן
חג פורים חג פורים מתקרב לו...

תחפושות בחיפה- אנחנו כמעט כמעט מסודרים.
תחפושות הועברו לשמעון מבית מאיה.
תחפושות הועברו לילדי הגן הקהילתי בחיפה.
תחפושות הועברו לילדי עולים במרכז עולים בחיפה.

פעילות טרום פורים תתקיים השבוע במרכז לעולים.
משלוחי מנות לילדי גן שמע יועברו ישירות על ידי התורמת תמר במהלך השבוע הבא. סה"כ 15 משלוחי מנות.
אוזני המן יועברו למרכז לקשיש- תרומת מאפיית אריאל בחיפה- תודה ליעל שקישרה ודאגה.

** עדיין זקוקים לתרומת אוזני המן, ואם יש תחפושות אז בבקשה מאיזור חיפה, שכן יש לנו השבוע בעיית שינוע. אם הבנתי נכון בני מגיע הבוקר ואני לא אוכל לפגוש אותו. ובשבוע הבא לא יודעת מתי יגיע, אז תחפושות בבקשה מהאיזור כדי שיהיה קל להעביר למי שעוד יזדקק.

תודה רבה לכל העוזרים,התורמים,השולחים,הכותבים,המשנעים. חג פורים שמח לכולם.

ניסים ציוני - תרומת תחפושות לילדים נזקקים

חג פורים מתקרב ואנו בארגון פתחון לב בניהולו של ניסים ציוני פותחים במבצע איסוף תחפושות למען ילדים נזקקים. אנשי הארגון נתקלים באופן יומיומי בדרישה לבגדים ולמוצרים עבור ילדים, וכאשר מגיע חג הפורים, קיים מטבע הדברים צורך בתחפושות.
הארגון מזמין את הציבור הרחב לתרום תחפושות בסניפי בזאר מכל הלב כדי לאפשר לילדים נזקקים לחגוג את חג הפורים כמו כולם:

בכרמיאל - רחוב לבונה 1, אזור התעשייה. טלפון: 04-9985661.
בנהריה - רחוב הגעתון 33, שדרת דניאל'ס. טלפון: 04-6904865.
בתל אביב – רחוב גולומב 54, טלפון: 03-5377760.
בראשון לציון – רחוב לישנסקי 9, א.ת. חדש, טלפון: 03-9528091.
ברמת גן – רחוב ז'בוטינסקי 81, טלפון: 03-6121633.
כל מי שיתרום תחפושת לבזאר מכל הלב בסניפי רמת גן, תל אביב וראשון לציון יקבל פריט מתנה ממגוון מוצרי החנות!

כמו כן, מקיים הארגון מבצע איסוף ומזמין את הציבור לתרום תחפושות. פעילות זו מצטרפת לשורת פעילויות נוספות עבור משפחות וילדים שקיים פתחון לב – ובהן חלוקת תיקים לבית הספר עבור ילדים נזקקים.

פרטים על ימי איסוף התחפושות

שני ימי איסוף באזור כרמיאל יתקיימו בימים רביעי וחמישי, 19-20/2, במרכז ביג כרמיאל, בין השעות 16:00 ל-19:00. יום איסוף נוסף ייערך בקניון עזריאלי בעכו ביום ראשון, 23/2.

כל מי שיתרום תחפושת ביום האיסוף בעכו, יקבל מתנה – 30 אחוז הנחה לרכישה ברשת "טויס אר אס"!

מבצעי האיסוף ייעשו באמצעות בני נוער המתנדבים בארגון, שידאגו לאווירה שמחה במיוחד וימתינו לתרומות תחפושות עבור נזקקים.

לאחר ימי האיסוף, יהיה ניתן להשיג בחנויות "בזאר מכל הלב" את התחפושות שנתרמו במחירים מוזלים – החל מחמישה שקלים לתחפושת! הכסף עבור התחפושות יועבר ישירות לטובת הרחבת הסיוע למשפחות נזקקות. כמו כן, מתכנן ארגון פתחון לב בניהול ניסים ציוני לקיים בזאר תחפושות בעכו עם מחלקת הרווחה בעירייה, שגם בו יהיה ניתן למכור תחפושות במחיר סמלי.

אדרת2

New member
תברר איתי אם היא מגיעה לכרמיאל או רמת ישי או

או לאן כן באיזור היא מגיעה בצפון ואז אראה אם אני יכולה להגיעה אליה.יכול להיות שהיא כן מגיעה היא או בעלה לאיזור...

3 תחפושות בדרך לת"א (בדואר)

מניחה שיגיעו תוך כמה ימים לכל דורש
מה שצפוי בחבילה:

3 תחפושות
1-תחפושת מיקי מאוס- כנראה תתאים לגיל שנתיים
2-תחפושת מרבה רגליים- תתאים גם כן לגיל שנתיים, שלוש
3-תחפושת (לא ברור איזה) תתאים לגיל 4

אודיע כשתגיע החבילה

אדרת2

New member
קבלתי כעת הודעה-בקשה דחופה בחיפה.

ילדה בכיתה א' ללא תחפושת. היו לי כל כך הרבה והעברתי את כולן. כעת בבקשה למי שגר כאן באיזור אנא חפשו אולי יש עוד משהו שיתאים לילדה בכיתה א??

שלחתי לך את הפרפר היום עם בני בכ"ז

אולי זה יביא תועלת,
כי זה מתאים לכל גיל

אחת מתוך 3 שעושות דרכן אלי בדואר ממעלות

כנראה תתאים
אודיע לך אם זה יגיע בזמן

מיטל 391

New member
אם ישארו תחפושות

אשמח לקבל עבור הפניניג חינמי שאני וחברות רוצות להקים
בגן התיקווה בחופשת פורים

emu99