לבוש ליום רביעי
S shmickey New member 21/12/17 #7 האודי קאובוי!! איזה ג'ינס יפה ובכלל הופעה מגניבה פלוס! מה שכן הייתי מוותרת פה על הקיפול בג'ינס, לטעמי פחות מתאים למגפיים האלה, יש לשמור את הקיפול לסניקרס
האודי קאובוי!! איזה ג'ינס יפה ובכלל הופעה מגניבה פלוס! מה שכן הייתי מוותרת פה על הקיפול בג'ינס, לטעמי פחות מתאים למגפיים האלה, יש לשמור את הקיפול לסניקרס
S shmickey New member 21/12/17 #4 תוכניות לחוד - מציאות לחוד היה לי בתכנון גרביון חצי שקוף, עם שמלת פסים מחשוף וי וג'קט צבאי מעל. אבל... הגרביונים צמודים ולא נוחים והשמלה בכביסה אז את השילוב הנוכחי אני פחות מחבבת אבל זה מה יש   נ.ב. הגרביונים לא כאלה אטומים כמו שהם נראים בתמונה
תוכניות לחוד - מציאות לחוד היה לי בתכנון גרביון חצי שקוף, עם שמלת פסים מחשוף וי וג'קט צבאי מעל. אבל... הגרביונים צמודים ולא נוחים והשמלה בכביסה אז את השילוב הנוכחי אני פחות מחבבת אבל זה מה יש   נ.ב. הגרביונים לא כאלה אטומים כמו שהם נראים בתמונה
H Happy Goth New member 21/12/17 #9 תקשיבי אמור להיות ממש חם היום, תורידי את הגרביונים וזה יהיה מעולה.  
H Happy Goth New member 21/12/17 #8 לא הצלחתי להצטלם כמו שצריך כל שנייה מישהו נכנס לשירותים אז זה מהבוקר בבית לפני שיצאנו לגן. אמא בטייץ דמוי ג'ינס וטוניקת פסים וצעיף עם דוגמא. ילד בקרדיגן ותיק על הגב
לא הצלחתי להצטלם כמו שצריך כל שנייה מישהו נכנס לשירותים אז זה מהבוקר בבית לפני שיצאנו לגן. אמא בטייץ דמוי ג'ינס וטוניקת פסים וצעיף עם דוגמא. ילד בקרדיגן ותיק על הגב
S shmickey New member 21/12/17 #11 זה הרבה יותר טוב מהתמונות הרגילות שלך!!!! אני אומרת שמהיום רק ככה מצטלמים! סופסוף רואים משהו. שניכם מהממים  
זה הרבה יותר טוב מהתמונות הרגילות שלך!!!! אני אומרת שמהיום רק ככה מצטלמים! סופסוף רואים משהו. שניכם מהממים