לקראת קטע 4 בטור, שוב עבדו על הספרינטרים

לקראת קטע 4 בטור, שוב עבדו על הספרינטרים

הטור ממשיך במסעו דרומה בלב צרפת. היום מסתיים הקטע הארוך ביותר השנה, 237.5 ק"מ, בעיר לימוז'. המסלול בעיקרו מישורי ולכן הספרינטרים תכננו עליו. אבל ב-600 מ' האחרונים יש עליה של כ-30 מ', כלומר משהו כמו 5% שיפוע. כלומר, חלק מהספרינטרים יתקשו כאן. הימור שלי: בריאן קוקאר שגבר אתמול על סאגאן במאבק על המקום השלישי בספרינט.

מזג האוויר - מעונן חלקית עם רוח קלה

האם אפשר ללמוד משהו מתחילת הקטע?

הרוכבים כבר זינקו לדרכם הארוכה ובינתיים נסיונות הבריחה לא הצליחו. מעניין הרכב רשימת קבוצת בריחה שניסתה את מזלה (ונכשלה):
Maciej Bodnar (Tinkoff), Markel Irizar (Trek-Segafredo), Natnael Berhane (Dimension Data), Andreas Schillinger (Bora-Argon18), Thomas De Gendt (Lotto-Soudal), Julien Vermote (Etixx-Quick Step) and Daryl Impey (Orica-BikeExchange)
יש בקבוצה זו נציגים של קבוצות הספרינטרים טינקוף (סאגאן), דימנשן דאטה (קוונדיש), לוטו-סודאל (גרייפל), אטיקס-קוויקסטפ (קיטל, אלאפיליפ) אוריקה-גרינאדג' (מתיוס). אצל רובן זה די מובן, כי הן מעדיפות להקריב רוכב לבריחה ולהיות משוחררות מרדיפה במשך כל כך הרבה קילומטרים, וסומכות על הקבוצות האחרות שיעשו את העבודה. אותי לפחות, קצת מפתיעה העובדה שטינקוף הצטרפו למשחק הזה. לכאורה, רוב הרוכבים שלהם היו צריכים לעמוד לשירות קונטדור ולהמנע ממאמצים מיותרים שלא משרתים את קונטדור. סאגאן היה אמור לקבל עזרה פה ושם כדי לעזור לו במאבקו על החולצה הירוקה. נסיונות להכנסת רוכבים לבריחות מלמדים אולי על הסטת משקל בקבוצה מתמיכה בקונטדור לתמיכה בסאגאן.

יצאה הבריחה היומית, 4 רוכבים

Oliver Naesen (IAM Cycling) et Alexis Gougerard (AG2R-La Mondiale) contact with Markel Irizar (Trek-Segafredo) and Andreas Schillinger (Bora-Argon18)
בהקשר של הודעתי הקודמת, טינקוף גם מחזיקים בחולצה הצהובה ולכן מצופה מהם לרדוף כדי להגן עליה. יתכן שזו הייתה הסיבה להכנסת רוכב לבריחה, כדי להיפטר מתפקיד המסורתי של קבוצת המוביל. אם כי זה נראה לי קצת בניגוד ל"כללי הטקס" הצרפתיים.

ariasdo

New member
סיום בגבעה מכוון למנוע מהספרינטים לנצח - סאגאן הוא פרילנס

הוא עובד עצמאי - הקבוצה שלו טינקוף לא תומכת בו בקטעי הסיום במסלולים עם הסיומת במאיץ מרובה רוכבים .

הוא אך שהוא מסתדר ומתמרן בין רוכבים של קבוצות אחרות .

לשאר הספרינטרים יש ממש קבוצה תומכת / רוכבים עוזרים להביא את הספרינטר לנקודה המתאימה עבורו בסיום .

אני מצטט את חגי אשלגי מכתבה שלו בשוונג .

"פטר סאגן יודע לעשות כמעט הכל על אופניים. האיש שנולד עם כידון ביד"

אריה סדובניק

משחק הפנטזיה

המנצח היום, מרסל קיטל, נכלל ב-5 קבוצות במשחק ואוהדיו רוו ממנו סופסוף קצת נחת. במשחק ממשיך להוביל ecoride1 עם 412 נק', אך מצמצמים את הפער skicker במקום השני עם 346 נק' ו-rubber duck במקום השלישי עם 338 נק'.

rubber duck

New member
איזה פוטו פיניש

כשראיתי את הפיניש שאלתי את עצמי מה ייקרה אם קוקאר ינצח
האם יפסל על זיגזוג ודחיפה
השאלה לא תענה מאחר ולא ניצח , למרות שהיה קרוב מאדדדדדדד

שרון

למעלה