מסכמשת יציאה מעבדות לעבדות
שיר השבוע? יש כמה:
Kelly Clarkson - Good Goes the Bye
Kelly Clarkson - Bad Reputation
Kacey Musgraves - Biscuits
Little Big Town - Girl Crush
החרישה הכי מאסיבית אבל היא על ביסקיטס
אני מאוהבת בשיר הזה!
ציטוט השבוע? (או סתם קטע שהצחיק אתכם) יש אצלנו איזה בחור דתי, אז אחד הכופרים האחרים שגרים פה החליט שבא לו להיות צדיק לרגע אז הוא הכין לעצמו מצה עם שוקולד ולפני שהוא אכל הוא שאל את הבחור הדתי מה מברכים על מצה, אחד העובדים האחרים זרק לו שמברכים המוציא, אז הוא מתחיל "המוציא לחם מן הא.. אה רגע, זה לא לחם, המוציא מצה? ככה מברכים? מה מברכים על מצה??" אז מישהו אחר בא להסתלבט עליו אז הוא עושה לו כזה "בורא פרי הכרס"
וואי והיה עוד איזה קטע שהרס אותי מצחוק אבל אני לא יודעת אם זה יהיה מצחיק בכתב כמו שזה מצחיק כששומעים את זה אבל אספר בקצרה שהלכתי עם חברה של בן דוד שלי לאיזה וור-האוס ענק שעמד להיסגר והיו שם כל מיני דברים למכירה בזול, קיצר היא ראתה שם איזה אופנוע ים ענתיקה ורצתה לשאול כמה הוא עולה אבל לא באמת ידעה איך קוראים לזה באנגלית אז היא עושה לו כזה "האו מאץ' פור דה מאטה צ'יקל פור דה ווטר?" אני מסתכלת עליה כזה ועושה לה "מוטורסייקל?" והיא כזה "כן נו, מאטה צ'יקל" והיא מתעקשת על המאטה צ'יקל הזה ואז מסתבר בכלל שזה ברוסית והבחור שם הסתכלת על שתינו כאילו אנחנו סתומות בחוסר הבנה טוטלית ואז הוא כזה מסתכל לכיוון של האופנוע והוא כזה "אה, דה ג'ט סקי" והיא עושה לו "נו, מה שאמרתי, מאטה צ'יקל"
קניית השבוע? הנסטלי, כלום. אבל הצלחתי לשונרר פוסטר ענק של חופשיות על הבר. בהתחלה הם רצו שאשלם עליו אבל בסוף השגתי אותו בחינם. אז יאיי!
אה בעצם קניתי חבל כביסה באיקאה. וכשאני אומרת קניתי אני מתכוונת שאמרתי שאני צריכה חבל כביסה ואנג'לינה קנתה לי. זה נחשב?
ספר/מאמר/כתבה טובים שקראתם? נו באמת
סרט/סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם? לא היה נקמה ולא היה וואנס. נגמרו לי החיים
אבל האמת שעכשיו ראיתי את הפרק של האנטומיה ששודר בשישי והיה פרק סבבה.
משהו טוב שאכלתם השבוע? פסח בארה"ב זה כמו יום כיפור. אי אפשר לאכול כלום
אבל שלשום בן דוד שלי הזמין את כולם לצ'יז קייק פקטורי אז אכלתי את העוגת גבינה שלהם עם השוקולד לבן והפטל וזה היה מושלם כמו תמיד
והיום כשסוף סוף נגמר פסח הלכתי להתפרע עם איזה עוגית שוקוצ'יפס לבן של מיסס פילדס. גאדד זה הדבר הכי טעים בעולם
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע? לא
קטע מעצבן שקרה השבוע? הצלחתי לחרב יחסים של חצי שנה בשעה וחצי
קטע משמח שקרה השבוע? לא קטע אבל בן דוד שלי כפרעליו, כמה אני אוהבת אותו! הוא משמח אותי! והיום ברנדי קלארק הציעה לי חברות בפייסבוק. חשבתי שאני עומדת למות
התפנגרלתי במול כמו ילדה קטנה
התחלתי לדפוק ריקוד ניצחון בהתלהבות שגרר אחריו הרבה מבטים תוהים וילדה חמודה בת שלוש שהחליטה להצטרף אליי לריקוד גם בלי לדעת מה הסיבה
מסר לאומה? Own your own crazy
תמונת השבוע? אין לי כוח לתמונות
והשאלה המתחלפת - מימונה או ליל הסדר? אתמול הייתה הפעם הראשונה בחיי ש"חגגתי" מימונה. זו הייתה מימונה מצומצמת שכללה בעיקר מלא אלכוהול וסתם איזה משהו בצקי לא מוסבר שנראה כמו פיתה שסירבה לתפוח ומסתבר שצריך לאכול את זה עם דבש וחמאה אבל כשניסיתי זה היה דוחה ועשה לי בחילה. אז אני חושבת שאני אלך על ליל הסדר. אין כמו ליל הסדר
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0