יאללה שלא יהיה שרשור יתום
שיר השבוע? עדיין עם השיר החדש של מיוז, אבל מסתבר שאינקובוס (שמגיעים לארץ
) הוציאו/יוציאו EP בקרוב, ושניים מתוך ארבעת השירים כבר זמינים באייטונס. אז קניתי, והם בלופ אינסופי.
ציטוט השבוע? (או סתם קטע שהצחיק אתכם) אני רואה את מופע שנות ה70 במאסיביות בזמן האחרון, וקיטי ורד הם ההורים הטלוויזיונים הכי טובים אבר. הם פשוט שילוב מדהים ושני השחקנים פשוט מדהימים, בעיקר דברה ג'ו רופ.
קניית השבוע? אממ שירים באייטונס, האלבום של מיוז בפרי-אורדר.
ספר/מאמר/כתבה טובים שקראתם? הייתי בירושלים וקניתי (ביד שניה) את הספר הראשון של 'שיר של אש וקרח', שזה הסדרה שעליה מבוססת הסדרה 'משחקי הכס', ואשכרה התחלתי לקרוא אותו. זה באנגלית אז לוקח לי יותר זמן, אבל אני משתדל לקרוא 50 עמודים כל יום.
סרט/סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם? מופע שנות ה70 כמו שאמרתי. אבל בנוסף, סוכני שיל"ד חזרו ובגדול והפרק השבועי היה נהדר.
משהו טוב שאכלתם השבוע? להכל אין טעם כל כך אז לא השקעתי בלטעום דברים חדשים.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע? בימים א-ג הייתי סופר פרודקטיבי והספקתי מלא, אבל אז נפלתי למחלה אז ההספק נגדע.
קטע מעצבן שקרה השבוע? חיפוש הדירות הבלתי נגמר. הייתי בדירה שממש נראתה טוב ובמחיר סביר ומיקום אדיר, עם שתי שותפות שהיה איתן וויב ממש מוצלח והכל נראה מושלם, והם לא בחרו בי
. והנסיעה לירושלים הפכה אותי לחולה
.
קטע משמח שקרה השבוע? אמממ לא יודע, לא היה משהו מיוחד. אני חי ונושם?
מסר לאומה? די, הבחירות נגמרו, הפסדנו. עוד ארבע שנים של "בסדר", עם נגיעות של "אמאל'ה" מדי פעם. נתראה בסבב הבא.
תמונת השבוע? שמתי סרטונים, זה מספיק השקעה לשבוע אחד
והשאלה המתחלפת - איך נראית החופשה החלומית שלכם? (משהו ריאלי, לא מעולם הפנטזיה) אני לא אדם של דרישות גבוהות מדי בחו"ל. חברה טובה, אוכל זול, קפה טעים, לונדון. תשלבו את אלה וזאת החופשה החלומית שלי.