יאללה!
משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי איזו הצעה בעבודה שאני לא יודע מה לעשות איתה.. בכלל, אני שוקל את צעדיי טוב טוב אז נראה מה יהיה. חוץ מזה, האחיין שלי הוא הדבר הכי חמוד בעולם
משהו רע שקרה השבוע: בתחילת השבוע עזרתי לחברה שלי לקחת משהו מחברה מת"א אז החלטנו על הדרך לאכול המבורגר בוולפנייטס שבאבן גבירול (על כך בהמשך
) ואח"כ קינחתי בפרישייק מוצלח מאוד מאיזו פרישייקייה.. הלכתי לי 2-3 דקות עם הפרישייק, לא סיימתי אפילו חצי - ואז נכנס לי ביד רוכב אופניים שהפיל את הפרישייק ואפילו לא הסתכל לכיוון שלי או התנצל. צעקתי לו שהוא אידיוט, הוא המשיך לנסוע, הסתובב לאחור עם הראש ואמר "סליחה" אגבית שכזו. איזה אהבל.
לא מספיק? חה, יש עוד. 5 דק' אחר אני וחברה שלי הולכים לאוטו שלי ו.. לא מוצאים אותו. מסתובבים מקצה לקצה, מצד לצד, ולא מוצאים אותו. בסוף התברר לנו שגררו אותו וכוס אמק אערס, בסדר? מזל שהייתה עדיין תחבורה ציבורית, נסענו לחניון הדולפינריום והוצאתי אותו משם. אבל זה ממש מעצבן ובעיקר כוס אמק אערס!!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חברה שלי התחילה הבוקר לצלם את סרט הגמר שלה, וו הו!! כל השבוע הבא היא לא בבית, מחר ומחרתיים אני מגיע לעזור לה ואני ממש ממש שמח בשבילה, סוף סוף כל הלחץ יירד ממנה ויהיה בסדר
גם הספקתי לשמוע מחברים שאיתה שהיא ממש בסדר ושיש זרימה טובה. כיף לשמוע!
התחדשות השבוע: קיבלתי הזמנה מ-eBay של Coexist של ה-XX ואת Alive 2007 של דאפט פאנק ושניהם גדולים! כיף כיף
סרט השבוע: ראיתי אתמול בקולנוע 2 סרטים במבצע של "ידיעות אחרונות" שבו כל כרטיס עלה 15 ש"J בלבד. קיצר, התחלנו עם "נקודת שיוויון" (עם דנזל וושינגטון) שהוא יותר דרמת אקשן מאשר אקשן נטו. סרט מוצלח, מהנה ולא משעמם לרגע. השני הוא "וויפלאש", סרט אדיר עם אחת מסצנות הסיום הטובות והגאוניות ביותר שראיתי מזה שנים. סרט שכולו למידה לעשייה קולנועית ועם זאת הוא יכול לפנות לכל צופה, הוא מרתק, אדיר וחובה לאוהבי מוסיקה. סופר מומלץ!
סדרת השבוע: נאדה
ספר השבוע: "נעלמת", אני עדיין תקוע עליו.. קצת איטי, מודע לזה.
שיר השבוע: לא משהו ספציפי
אלבום השבוע: האלבום של "גיא ויהל", עשוי מאוד מוצלח
מאכל השבוע: אכלתי 4 המבורגרים שונים השבוע אז אני מניח שההמבורגר הוא מאכל השבוע שלי
אכלתי (לא בסדר מסוים) במקדונלד'ס, וולפנייטס (סוף סוף! אחלה המבורגר), בלאק (שהיה טעים בהרבה משזכרתי) ולא זוכר איפה עוד חח
ציטוט השבוע: אם רק הייתם שומעים את הקללות שלי לעבר הבחור ההוא שהפיל לי את הפרישייק
תמונת השבוע: מצאתי את זה במקרר שלי לפני כמה ימים.. נראה אתכם מנחשים מה זה
תכניות לסופ"ש: עכשיו בעבודה עד 23:00 אז לא יותר מדי..
אחר (או: מסר חשוב לאומה): לכו ל"וופילאש"! מגיע לסרטים כאלה שיצפו בהם