סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

DAN1EL

New member
אז אני מניח שאני אתחיל...?

משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכר.
משהו רע שקרה השבוע: ההגשה שלי נדחתה בגלל שהאוניברסיטה החליטו שהספריה בפגרה עכשיו, ולא רק בחגים, אלא גם בחול המועד. כאילו, הם מודעים לזה שאלפי אנשים באוניברסיטה צריכים בימים אלה להגיש עבודת סמינר?
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לסיים עם הסמינר הזה סוף סוף.
התחדשות השבוע: "בורחסטיין", ספר חדש בהוצאת זיקית.
סרט השבוע: מרתון היצ'קוק נמשך.

ראיתי שוב את "משפט פראדין", "רבקה", "ורטיגו", "פסיכו", והערב אנעל את המרתון עם "הציפורים".

סדרת השבוע:

ספר השבוע: "המיזנתרופ" של יונתן יבין.
שיר השבוע: Drake - Worst Behaviour
אלבום השבוע: חרשתי על WTT של קאנייה וג'יי-זי ועל Nothing Was The Same של דרייק.
מאכל השבוע: ארוחות חג וזה.
ציטוט השבוע: אין.
תמונת השבוע: הגיף הנפלא הזה מתוך הדבר הנפלא שכאן. I CAN'T. ראיתי את זה כבר 3 פעמים.
תכניות לסופ"ש: כל מיני דברים שאני צריך לעשות.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): הפורום ממש מת לאחרונה. אני מרגיש שרק אני וערן מתפקדים פה.

ערן1987

New member
סיבה סופר טיפשית לדחייה

בכמה זמן דחו לכם את ההגשה? אגב, על מה בכלל הסמינר שלך?
&nbsp
הגיף משעשע
ומסכים איתך לגבי הפורום.. אנשים קצת נרדמים וחבל, הוא היה בהאצה בחודשיים האחרונים וראיתי שיפור לא קטן.

DAN1EL

New member
זה הקטע! שהם לא דחו לנו את ההגשה!

ההגשה היא בנובמבר.
יכולתי להגיש בכיף לפני זה, ובשאר הזמן להיות בחופש.
אבל לא. לספריה היו תכניות אחרות.
&nbsp
והצלחת לראות את הגיף?

ערן1987

New member
WTF? אז מה הקטע?

לכמה זמן הספריה סגורה בכלל?
&nbsp
וראיתי את הגיפ בקישור שצירפת ולא בהודעה עצמה

DAN1EL

New member
בקישור שצירפתי יש גיף אחר.

לגבי הספריה - היא הייתה סגורה, כמו שכתבתי, למשך כל תקופת החגים, כולל חול המועד.

ערן1987

New member
יאללה!

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי איזו הצעה בעבודה שאני לא יודע מה לעשות איתה.. בכלל, אני שוקל את צעדיי טוב טוב אז נראה מה יהיה. חוץ מזה, האחיין שלי הוא הדבר הכי חמוד בעולם

משהו רע שקרה השבוע: בתחילת השבוע עזרתי לחברה שלי לקחת משהו מחברה מת"א אז החלטנו על הדרך לאכול המבורגר בוולפנייטס שבאבן גבירול (על כך בהמשך
) ואח"כ קינחתי בפרישייק מוצלח מאוד מאיזו פרישייקייה.. הלכתי לי 2-3 דקות עם הפרישייק, לא סיימתי אפילו חצי - ואז נכנס לי ביד רוכב אופניים שהפיל את הפרישייק ואפילו לא הסתכל לכיוון שלי או התנצל. צעקתי לו שהוא אידיוט, הוא המשיך לנסוע, הסתובב לאחור עם הראש ואמר "סליחה" אגבית שכזו. איזה אהבל.

לא מספיק? חה, יש עוד. 5 דק' אחר אני וחברה שלי הולכים לאוטו שלי ו.. לא מוצאים אותו. מסתובבים מקצה לקצה, מצד לצד, ולא מוצאים אותו. בסוף התברר לנו שגררו אותו וכוס אמק אערס, בסדר? מזל שהייתה עדיין תחבורה ציבורית, נסענו לחניון הדולפינריום והוצאתי אותו משם. אבל זה ממש מעצבן ובעיקר כוס אמק אערס!!

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חברה שלי התחילה הבוקר לצלם את סרט הגמר שלה, וו הו!! כל השבוע הבא היא לא בבית, מחר ומחרתיים אני מגיע לעזור לה ואני ממש ממש שמח בשבילה, סוף סוף כל הלחץ יירד ממנה ויהיה בסדר :) גם הספקתי לשמוע מחברים שאיתה שהיא ממש בסדר ושיש זרימה טובה. כיף לשמוע!

התחדשות השבוע: קיבלתי הזמנה מ-eBay של Coexist של ה-XX ואת Alive 2007 של דאפט פאנק ושניהם גדולים! כיף כיף

סרט השבוע: ראיתי אתמול בקולנוע 2 סרטים במבצע של "ידיעות אחרונות" שבו כל כרטיס עלה 15 ש"J בלבד. קיצר, התחלנו עם "נקודת שיוויון" (עם דנזל וושינגטון) שהוא יותר דרמת אקשן מאשר אקשן נטו. סרט מוצלח, מהנה ולא משעמם לרגע. השני הוא "וויפלאש", סרט אדיר עם אחת מסצנות הסיום הטובות והגאוניות ביותר שראיתי מזה שנים. סרט שכולו למידה לעשייה קולנועית ועם זאת הוא יכול לפנות לכל צופה, הוא מרתק, אדיר וחובה לאוהבי מוסיקה. סופר מומלץ!

סדרת השבוע: נאדה

ספר השבוע: "נעלמת", אני עדיין תקוע עליו.. קצת איטי, מודע לזה.

שיר השבוע: לא משהו ספציפי

אלבום השבוע: האלבום של "גיא ויהל", עשוי מאוד מוצלח

מאכל השבוע: אכלתי 4 המבורגרים שונים השבוע אז אני מניח שההמבורגר הוא מאכל השבוע שלי
אכלתי (לא בסדר מסוים) במקדונלד'ס, וולפנייטס (סוף סוף! אחלה המבורגר), בלאק (שהיה טעים בהרבה משזכרתי) ולא זוכר איפה עוד חח

ציטוט השבוע: אם רק הייתם שומעים את הקללות שלי לעבר הבחור ההוא שהפיל לי את הפרישייק

תמונת השבוע: מצאתי את זה במקרר שלי לפני כמה ימים.. נראה אתכם מנחשים מה זה

תכניות לסופ"ש: עכשיו בעבודה עד 23:00 אז לא יותר מדי..

אחר (או: מסר חשוב לאומה): לכו ל"וופילאש"! מגיע לסרטים כאלה שיצפו בהם

DAN1EL

New member
המבורגרים

טוב, כבר אמרתי לך תתחדש על הדיסקים.

&nbsp
בהצלחה לחברה שלך עם סרט הגמר!
&nbsp
רשמתי לפני את ההמלצה שלך על "וויפלאש".
האמת שממש לא חשבתי ללכת לראות אותו, אבל עכשיו בגללך אני כן אצפה בו.
&nbsp
ואיכס, מה זה לעזעזל בתמונה?

ערן1987

New member
חח תודה על הכל

שמע, "וויפלאש" הוא אדיר, באמת. יש עוד כחודשיים וחצי לסוף השנה וכבר עכשיו אני חושב שהוא אחד הטובים ביותר של 2014. שני החשקנים הראשיים בו מתחרים ביניהם מי טוב יותר, המוסיקה היא פשוט תענוג לאוזניים, הצילום פשוט משפריץ אהבה על כל סצנה (במיוחד על המוסיקליות שבהן) ואני לא צוחק איתך אבל כשנגמר הסרט רציתי למחוא כפיים ורק בגלל שהדליקו את האור תוך שנייה לא עשיתי את זה חחח.. באמת, זה סרט שכל מחמאה שהוא יקבל תהיה כל כך מוצדקת.
&nbsp
ונו, נסה לנחש מה זה בתמונה
זה מאכל, כמובן חח

RTur

New member

משהו טוב שקרה השבוע: אתמול עשינו ארוחה משפחתית גדולה אצל דוד שלי והיה ממש כיף, עם חלק מהם לא נפגשתי כבר די הרבה זמן.
אה ושלשום עשינו ערב משחקי קופסה/קלפים עם כמה חברים והיה ממש מצחיק!
משהו רע שקרה השבוע: לא יודע, עוברת עליי איזו תקופת "חוסר חשק" כזאת. אין לי כוח לשום דבר ואני לא מרגיש מספיק "יעיל" ופרודוקטיבי
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: זוג חברים הכי טובים שלי מתחתנים ביום חמישי. מצפה לאירוע כיפי!
התחדשות השבוע: כלום
סרט השבוע: אממ.. שר הטבעות ה.. שני. וגם לא סיימתי אותו, כי הייתי צריך ללכת
אני אשלים אותו בקרוב.
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: Marc Anthony - My Baby You - זה השיר סלואו לחתונה של החברים ואני הולך לשיר אותו אז שמעתי אותו מלא כדי ללמוד

Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj - Bang Bang
Beyonce & Jay Z - Drunk In Love
Ke$ha - Warrior
אלבום השבוע: לא שמעתי ממש אלבומים השבוע. Beyonce - Beyonce התנגן אצלי באוטו ושמעתי אותו איזה פעמיים במהלך הנסיעה. זה הכי קרוב ל"אלבום השבוע" שיש לי
. אני הולך לישון עם החדש של ניקול שרזינגר ביומיים האחרונים אבל אני כל הזמן נרדם תוך כדי השיר השני בערך אז לא באמת שמעתי אותו
חחח
מאכל השבוע: המבורגר Home-made שאמא הכינה
ציטוט השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
תמונת השבוע: אין
תכניות לסופ"ש: להקליט את השיר חתונה למקרה שהסאונד של הדיג'יי באולם יהיה רע ולא אוכל לשיר לייב
אחר (או: מסר חשוב לאומה): בטח כתבתי על זה פה כמה פעמים בעבר אבל בשנה האחרונה הייתי באנסמבל דיסני ברימון, אז הנה ביצוע של מחרוזת שירי הרקולס "I Can Go The Distance" ו- "From Zero To Hero" מההופעה שלנו ב"שבלול". אני בתור הרקולס (אחלה טייפ-קאסט אה? חח
), קרן פז ובר חן בתור המוזות ועמרי גרינברג בתור.. שאניקווה
. זה די מצחיק.

ערן1987

New member
תקופת חוסר מעש יכולה להיות נחמדה עד שלב מסוים

מקווה שזה יעבור לך מהר :)
&nbsp
קראתי איפשהו שביונסה תשחרר מהדורה מרובעת (!) ל"ביונסה", זה נכון? אם כן, מה זה בעצם אמור לכלול?
&nbsp
ואחלה ביצוע

RTur

New member
לא שמעתי על המהדורה המרובעת

אבל אם זה נכון אז אני מנחש שזה בטח יהיה דיסק + דיוידי/בלו-ריי עם הקליפים + הופעה חיה (אולי ה-Mrs. Carter Tour? מה שהיה לפני הטור עם ג'יי זי. זה לא שוחרר עדיין) + אממ.. לא יודע חח

duffa

New member
רוצה להיות אופטימית

אבלללל חוזרים לשגרה ובא לי לישון, זה רע.

ערן1987

New member
גם שגרה יכולה להיות טובה :)

השאלה מהי ואיך מתנהלים מולה.. תהיי חזקה!

DAN1EL

New member
יהיה בסדר. :)

מה פירוש "חוזרים לשגרה"?
לימודים?
&nbsp
ואת חדשה פה? :)

למעלה