שרשור שאלות לסופ"ש!! 15.8

MyRun

New member
תאילנננננד!

ההורים החליטו להיות בני 20 ולטוס ל3 שבועות...
יש המלצות? לקים מקומיים טובים או פירמות ידועות שאתן יודעות שמשתלם לקנות?

RAvenn

New member
ciate ברשת..!

הייי, שאלה קטנה, האם מישהי יודעת מאיפה ניתן לקנות להזמין ברשת לקים של סיאט?

תודה רבה

denush

New member
הלבנת הציפורן

אחרי העיצוב הצהוב שבוע שעבר, כמובן שהלק של ג'ייד הצהיב לי את הציפורניים בטירוף.
מישהי המליצה פה פעם על שיטה להלבנת הציפורן - משהו עם סודה או לימון? אני לא כל כך זוכרת ואשמח אם מישהי שזוכרת או מכירה שיטה לניקוי הצהוב הזה תוכל להמליץ! תודה!

Bonushkie

New member
שמעתי שמשחת שיניים עוזרת

לוקחים מברשת שיניים ישנה ומשחת שיניים(רצוי מלבינה) ומצחצחים עד שיורד הצבע.

ניסיתי את זה פעם שעברה שהיה לי כתם(ירוק זוהר חחח) וזה הצליחה להוריד את הצבע.

yatusha

New member
שאלה של מתחילות / לק ג'ל

אף פעם לא הלכתי למניקור וטיפוח הציפורניים שלי דיי בסיסי ומסתיים באוסף לקים לא קטן.
לאחרונה יצא לי לקרוא ולשמוע על לק ג'ל ונשמע שהוא הפתרון האידאלי עבורי, אבל אני לא רואה את עצמי הולכת למישהיא כל 3 שבועות ומשלמת לה שתמרח לי לק.

שיטוט באייבי מראה שניתן לקנות ערכה של לקים ב-65 ש"ח ומנורת לד ב-55 ש"ח חומר להסרה עולה דולרים בודדים ואני תוהה אם אני מפספסת משהו כי הכל פשוט מדי.

משהיא אולי התנסתה בלשים לק ג'ל בבית?
האם רשימת הקניות שלי הגיונית? האם חסר משהו?

טיפים, עצות והמלצות יתקבלו בברכה.

denush

New member
שלום!

ייתכן ומישהי התנסתה, אני אישית לא מבינה בלק ג'ל,
אני ממליצה לך לנסות להיוועץ בפורום השכן - ציפורניים בניה וטיפוח, ייתכן ויוכלו לעזור לך שם יותר. בהצלחה!

OPI Nail Envy

טוב, הציפורניים שלי במצב כ"כ זוועתי שהן מתפצלות כבר מאמצע הציפורן ושום מחזק שאני מנסה לא עוזר אז הזמנתי סוף סוף את ה OPI Nail Envy מביוטיזון.
קראתי בבלוג של אור מקיף שצריך כל יום להוסיף שכבה אז איך אפשר למרוח לק?
איך אתן משתמשות בו?

Bonushkie

New member
אז ככה

ההמלצה היא שבמשך שבועיים(או יותר אם יש צורך) באמת לא שמים לק אלא רק נייל אנבי לפי ההוראות. אחרי זה אפשר פשוט להשתמש בו כבסיס, וזה עדיין יעבוד אפילו אם זה לא באותו קצב של טיפול לפי ההוראות. שמים את זה יום כן יום לא, ביום הראשון 2 שכבות ואז אחרי יומיים עוד שכבה עד שעובר שבוע ואז מורידים ומתחילים מחדש.

וכמובן אחרי שהנייל אנבי עשה את שלו והציפורניים במצב טוב מומלץ להפסיק להשתמש בו, יותר מדי חיזוק יכול לגרום להיחלשות של הציפרניים. ברגע שאת מרוצה מהתוצאות או שתשתמשי בנייל אנבי גרסאת maintenance שלא אמור לחזק אלא רק לשמור על התוצאות לאורך זמן, או פשוט לחזור להשתמש בבייס הרגיל שהיה לך עד עכשיו.

lilo4

New member
לגבי ההמלצה השנייה..

האמת שזה פעם ראשונה שאני שומעת שיש בעיה להשתמש במחזק ציפורניים על בסיס קבוע, אני משתמשת כל הזמן במחזק בתור בסיס, אחרת הציפורניים שלי פשוט נשברות

Bonushkie

New member
באתרים בחו"ל כותבים את זה הרבה

שאלתי בחנות בארץ ואמרו לי את אותו הדבר, שיותר מדי יכול דווקא לעשות נזק, לפחות עם נייל אנבי. לא יודעת לגבי מחזקים אחרים, תמיד שאומרים את זה זה על נייל אנבי.

lilo4

New member
תודה על ההסבר

תמיד טוב ללמוד משהו חדש. במקרה שלי הנייל אנבי מחזק לי את הציפורניים מצוין, אבל לקים לא מחזיקים עליו
אני מחכה שהנוכחי יגמר [או לפחות יהפוך להיות ממש סמיך ודילולים כבר לא יעזרו] ואז אני מתכוונת להחליף למשהו אחר

Bonushkie

New member
גם לי יש לפעמים את הבעיה הזאת

שלשום שמתי לק ואתמול בערב שמתי לב שהתקלף לי גוש די גדול מאחת הציפורניים, די מבאס כי יצא די חמוד. אני שוקלת להפסיק להשתמש בו כי במקרה לי אני לא בטוחה ב100% שאני עוד צריכה אותו, חצי ציפורן זה גדילה חדשה וזה נראה בריא, וחצי הרוס משיופים ואין מחזק שיחזיר אותם למצב שהם היו לפני כן(למרות שכן חזק יותר ופחות כואב מאז שהתחלתי להתשמש בו). הלוואי שבאמת היה משהו שמאיץ את הגדילה(יש של סאלי האנסן אבל לא יודעת אם זה עובד), זה מה שאני באמת צריכה.

lilo4

New member
לגבי זה של סאלי הנסן

השתמשתי תקופה ארוכה במחזק שלה [זה בבקבוק זהב] וממש אהבתי אותו. אני לא יודעת להגיד אם הוא באמת מאיץ צמיחת ציפורניים או לא

הבעיה שלי איתו שהוא הצהיב לי את הציפורניים מאוד... קניתי עכשיו מחזק אחר מסדרה אחרת נראה לי, בבקבוק זהב. נקווה לטוב

Name Of a User

New member
לאחרונה יש שמועות על Duri Rejuvacot

אומרים שהוא ממש טוב והציפורניים אורכות מהר ובריא איתו.

אני מחכה לשלי שיגיע מ-Beautyzone
מקווה שהוא באמת טוב כמו שאומרים!

lilo4

New member
לא חובה להוסיף עוד שכבה

בהוראות של הרבה מחזקים תמצאי הפרדה בין שלב שיקומי לבין שלב רגיל. כשהציפורניים במצב רע ההמלצה היא בד"כ לקצר אותן כמה שאפשר ולא להשתמש בלק בכלל במשך תקופה מסוימת. ההמלצה היא בד"כ משהו בין שבוע לחודש, תלוי במחזק ותלוי בציפורניים שלך. ההמלצה הזו היא בגלל שהלק בת'כלס לא בריא לציפורניים, ואם הציפורן ממילא במצב לא טוב אז הלק עוד יותר יחליש אותה. יש לי את הנייל אנבי, אני לא ידעתי שממליצים למרוח כל יום שכבה חדשה, אבל פעם עשיתי את זה במקרה במשך יומיים ושמתי לב שהציפורן באמת הרבה יותר חזקה.
אם את לא רוצה לוותר על הלק, פשוט תשתמשי בו בתור שכבת בסיס- את מורחת שכבה אחת ומעליה את הלק הצבעוני שאת רוצה, וכשתורידי את הלק פשוט תמרחי שכבה חדשה של מחזק. במצב של הציפורניים שלך אולי כדאי למרוח ישר שתי שכבות של מחזק, רק ליתר ביטחון.
לגבי התפצלויות של הציפורן- מהניסיון שלי מחזק לא עוזר לזה. יש לשיק סרום לטיפוח הציפורן שעושה עבודה מעולה אבל קשה מאוד למצוא אותו בארץ. לפני כמה חודשים הזמנתי מאייהרב שמן לציפורניים שמבוסס על שמן עץ התה, וגם המטרה שלו היא לעזור לחזק אותן ולמנוע התפצלויות. לטעמי הוא יותר טוב מהסרום של שיק, זה המוצר-
http://www.iherb.com/Jason-Natural-Nail-Saver-Tea-Tree-0-5-fl-oz-15-ml/6237
את כל המוצרים בסגנון הזה צריך למרוח על ציפורניים נקיות, ההמלצה היא לתת להם להיספג לחלוטין אבל זה לוקח כמה שעות ואני לא מחכה כ"כ הרבה זמן בחיים. אני משאירה אותם בערך חצי שעה, לפעמים קצת יותר, מעסה קצת את השמן על הציפורניים ואז שוטפת. אחרי שהציפורניים נקיות את יכולה למרוח שוב לק כרגיל.
אני מורחת את השמן בערך פעם בשבוע-שבועיים. בגלל שהציפורניים שלך במצב לא משהו כרגע, אני הייתי ממליצה לוותר על לק לפחות לתקופה של שבוע-שבועיים, ולמרוח את השמן אפילו פעם ביום, ואז למרוח שכבה של מחזק. או לחילופין, למרוח את השמן כל שלושה-ארבעה ימים, ובזמן הזה למרוח כל יום שכבה חדשה של מחזק. בכל מקרה את השמן חייבים למרוח על ציפורן נקייה לגמרי

Nightingale5

New member
צריכה המלצה למסיר לק לא מסריח מדי

וכזה שקל לשטוף עם סבון מהידיים לאחר ההסרה
כל הנוזליים האלה שהשתמשתי בהם מהסופר פארם (כולל של לייף) פשוט לא יורדים לגמרי והריח לא עוזב גם אחרי 5 שטיפות ידיים עם סבון
פשוטה מכה!

למעלה