מסכמ"ש באיחור
לא סיכמ"שתי בסופ"ש הקודם כי היה לי סופ"ש מאוד עמוס אז אני מסכמ"ש פה על השבועיים האחרונים, תסלחו לי אם יש דברים שכבר הזכרתי חח

משהו טוב שקרה השבוע: השבוע, או שזה היה בשבוע שעבר כי אני כבר לא זוכר (
), חתמתי על חוזה חדש! אחרי מריחות לא קטנות מצד המנהלים שלי סוף סוף קודמתי ונהפכתי לאחראי ארכיון של ערוץ הילדים על סוגיו וערוץ הספורט על סוגיו. זה תפקיד חדש לגמרי שאני והאחראית שלי בונים אותו תוך כדי עבודה ככה שאני מקווה שאעמוד בו כמו שצריך ושזה יהיה שווה את זה.. אה, כן, וגם קיבלתי העלאה בשכר, שעות קבועות ובלי לעבוד בסופ"ש

משהו רע שקרה השבוע: הגיע החורף ולחברה שלי שוב יש בעיות ב"צנרת". ממש לא כיף לראות אותה סובלת ככה ואני מקווה שהמצב ישתפר עכשיו שהיא התחילה לטפל בזה כמו שצריך.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חברה שלי לא תהיה בבית כמעט כל השבוע ):

התחדשות השבוע: הו הו, ועוד כמה שהתחדשתי! קניתי את הפסקול של "משחקי הרעב" החדש והוא ממש אחלה, את My Favourite Faded Fantasy (החדש) של דמיאן רייס, "יריות באוויר" של רז שמואלי ואת "שבע בערב" של דיקלה. תענוג לאוזניים!

סרט השבוע: בשבוע שעבר ראיתי את "שבויה", הסרט החדש שריאן ריינולדס מככב בו, והוא מאעפן פלוס פלוס. סרט כל כך מבוזבז, כל כך מפוספס, כל כך מעצבן בכל כך הרבה קטעים. אני אחסוך לכם עכשיו 42 ש"ח ושעתיים מהחיים - אל תלכו לסרט הזה. אני יכול להרחיב על למה אני חושב ככה, אבל תאמינו לי שאין טעם. אתם לא תהנו.

סדרת השבוע: "גידי ואהרוני הולכים לאכול" או איך שלא קוראים לזה.. אין, זו פשוט קומדיה! סדרה קורעת וגידי מלך

ספר השבוע: אני עדיין על "נעלמת" שהגעתי בו לאיזה טוויסט מטורף וכולי כזה - וואט דה פאק??????? אני חייב לסיים אותו הערב כי אני הולך עם חבר והחברה שלו לראות את הסרט הערב.. לא נשאר עוד הרבה וגם ככה אני ממש נמרח עם הספר הזה חח

שיר השבוע: Yellow Flicker Beat של לורד מההופעה ב-AMA. איזו אדירה היא!

אלבום השבוע: שבוע מוצלח מבחינת אלבומים! שמעתי הרבה מוסיקה והרבה אלבומים אבל האלבום שעשה לי את השבוע הוא When The Pawn... המאסטרפיסי של פיונה אפל.

מאכל השבוע: לא זכור לי משהו מיוחד, עימכם הסליחה

ציטוט השבוע: בערך כל משפט "זקן" שגידי גוב אומר בתוכנית שלו.. די נו, איזה ממורמר

תמונת השבוע: דמיינו אותי מאכיל את אחיין שלי לראשונה.. אין, הוא כזה חמוד, אין דברים כאלה!

תכניות לסופ"ש: אתמול בערב חגגתי לידידה שלי יום הולדת עם עוד כמה חברים, היום אני בבית כל היום ובערב יוצא עם חבר והחברה שלו לסרט. סופ"ש רגוע שכזה.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): בא לי לקחת איזה יום חופש שבו אוכל לישון בלי לכוון שעון ובלי רגשות אשם.