הרגלי קניות

הרגלי קניות

אתמול הלכנו לג'רזי גארדנס שזה אאוטלט ענקי עם מלא הנחות שוות למלא מלא חנויות.
היינו שם יותר משש שעות על 2 קומות עמוסות בחנויות. אני שבד"כ לא מוצאת וקונה באינטרנט- באתי ממש חדורת מטרה, ומצאתי את כל מה שרציתי לקנות
- נראה לי שפשוט באתי מוכנה נפשית לכל המדידות וכו'... אני פשוט שונאת למדוד בגדים/נעליים ובמיוחד כשיש לך מיליון שכבות כי קפוא בחוץ- זה לא הכי נעים.

הבחור לא מצא כלום, רק הרבה כמעטים אבל לא היה נוח/במידה המתאימה/אחר.
כמובן שהוא פירגן וצחקנו על זה שהתהפכו היוצרות וסופסוף אני זו שעושה שופינג סוער
.

אני קונה לפי גישה מאוד מסוימת: זה מתאים לי? המחיר מתאים לי מבחינה כלכלית ומבחינת כמות הכסף שאני רוצה להוציא? אם התשובה היא כן ואני חושבת שזה ממש יתרום לארון הבגדים שלי- אני קונה את זה. אני מאוד מהירה עם זה...

הבחור הוא יותר מאלה ששעות נתקע בחנות, מודד, מתלבט שעה, לא תמיד מחליט באותו רגע אלא חוזר אח"כ לחנות...

ובתור מישהי שלא מתה על חווית השופינג, בשבילי זה די עינוי כך שמשתדלים לקנות בנפרד או שאני ממש אהיה מוכנה נפשית לקניות

איך זה אצלכם
האם אתם הולכים לקניות של בגדים לבד/עם חברים/עם בן-ת הזוג
האם אתם הולכים לשופינג עם מצב רוח לקניות או שזה על הדרך, אם מצאתם משהו שאוהבים אז קונים

מהי הגישה שלכם לקניית בגדים
האם אתם מאלה שאוהבים קניות או מאלה שסובלים בקניות

A לוןA

New member
סובל לגמרי

ספנק יודעת- כשאנחנו הולכים לקנות משהו עבורי- מה שמוצאים תוך 4 מדידות תופס. לא מצאנו? אז אין.
כשהיא הולכת לקניות אז זה או עם אחיות/חברות, או איתי, כשאני בבית קפה בפינה עם הלפטופ.

kisslali

New member
גם אצלינו ככה

כשהולכים לקנות לו, מה שמצאנו תוך 10 דקות נקנה, ואם לא, לא נקנה נקודה. עם השנים למדתי שהכי פשוט לקנות לו כשהוא לא בסביבה. זה אומר שאני גם די מחליטה מה הוא ילבש אבל זב"שו - לא מתאים לו, שיואיל בטובו לקנות בעצמו. לעצמי אני קונה רק כשהוא לא בסביבה. אפילו סופר אנחנו עושים בנפרד: הוא בקפיטריה ואני בחנות.
שנינו מרוצים מהסידור הזה אז הכל טוב, ללי

Ginger L Honey

New member
שנינו שונאים קניות של בגדים

עם דברים אחרים זה שונה.
בילי יכול להיות כל היום בהום-דיפו ולהחליט אילו קרשים וקורות לקנות.
כן, כן, קרשים!

כבר בקרת בחנות HomeGoods?
או איך שאני קוראת לזה, גן-עדן

גם בקנויות יצירה כמו מייקלס אני יכולה לעבור בכל המעברים ולחטט בכל מה שיש להם למכור.
ושנינו אוהבים חנויות שקשורות בתחביבים שלנו.

אבל בגדים אנחנו שונאים למדוד.
כפי שאמרת, בעיקר בחורף, אני לא רוצה אפילו להוריד את המעיל.
בקיץ פחות גרוע, אני בד"כ מודדת מעל הבגדים שאני כבר לובשת, ככה באמצע החנות, אפילו לא נכנסת לתא מדידה. אני מתעבת תאי מדידה!
אני כן אוהבת לחפש ולקנות עבורו בגדים. והוא מבחינתו מבסוט מזה, הוא מעדיף שאלך לקנות בשבילו.
הלוואי שהיה מי שילך ויקנה עבורי

למעלה