שרשור שאלות 23.5-26.5

malikago

New member
מייק אפ וקרם הגנה מהשמש

היי,
איך מסתדרים עם מייק אפ וקרם הגנה מהשמש? מה בא לפני מה?
אני יודעת שברוב המייקאפים יש מקדם הגנה, אבל בכל זאת, האם זה מספיק גם כשנמצאים משך זמן ארוך בשמש?
אחרי כמה שעות לשים שוב מייקאפ? קרם נגד השמש?
תודה!

lirone9

New member
עונה

קודם כל, זה לא נכון שברוב המקרים יש במייקאפ מקדם הגנה. דווקא ברוב המייקאפים אין מקדם הגנה או שהוא נמוך מאוד (עד 15SPF) ובמקרה כזה הוא לא מספיק.
בעיקרון מקדם ההגנה יבוא לפני הנחת המייקאפ - לאחר קרם לחות מניחים את מקדם ההגנה וממתינים לספיגה. ברגע שהוא נספג את יכולה להניח מעל מייקאפ.
אומרים שצריך לחדש מקדם הגנה במהלך היום, אבל לדעתי זה ממש בעייתי להוסיף מקדם הגנה מעל מייקאפ. הפתרון הוא להשתמש במקדם הגנה גבוה (אפילו 50 SPF) בימים שבהם את נחשפת לשמש להרבה שעות. יש גם פודרות שמכילות SPF שאותן ניתן לחדש מעל המייקאפ. אני אישית לא התנסיתי באחת כזאת אז אני לא יודעת להגיד עד כמה זה יעיל.
בהצלחה

לאוון יש מייקאפ טוב, עם SPF50.

זה לא עונה לשאול תששאלת :)
אבל זה פתרון שלי כרגע,
קניתי אתמול בעקבות המלצה והוא ממש אחלה ליום יום (אני איתו כבר 3 שעות). הוא גם מגן מפני קרני UVA, מה שלא כל המייקאפים והקרמים עושים.

אל תסמכי רק על קרם הגנה, לשהות ממושכת בשמש צריך גם כובע.

חידוש המייקאפ תלוי במקדם ההגנה, בגדול זה כל שעה.

magicpie

New member
מחפשת מי פנים

היי
למישהי יש המלצה למי פנים שעוזרים לנקבוביות?

haley

New member
אני רוצה לקנות פלטת טריו שתהיה

לי בשביל איפור סמוקי אייז/מראה מעושן *ליום-יום*...כלומר לא משהו דרמטי או כהה מדיי....אני קצת מסתבכת בנוגע לאיזה גוונים כדאי לי, חשבתי על גוונים חומים וזהובים, אבל אני אשמח אם למישהי יש רעיון טוב יותר..אני עם שיער כמעט שחור, עור בהיר מאוד ועיניים כחולות (כחול אמצע כזה...לא בהיר בהיר ולא כהה/עמוק). אשמח להצעות תודה!

BrokenLight

New member
מייקאפ של סופט-טאץ'

לאחרונה ניסיתי את המייקאפים של סופט-טאץ' והם מצאו חן בעיניי, במיוחד המייקאפ נטול השומן.
התחושה היא שהוא מתקבע על העור בצורה טובה מאוד, דבר שהיה לי חסר במייקאפים קלילים יותר של בורז'ואה וטרו-מאץ' של לוריאל למשל.
אם מישהי התנסתה בו לאורך זמן, אשמח לקבל חוות דעת לגבי העמידות שלו, אם הוא מחצ'קן או משהו כזה וכו'.

תודה :)

laalaalalala

New member
חברה טסה לארה"ב,חייבת רשימת ממתקים -

היי אני קוראת שקטה כאן, חברה שלי טסה לארה"ב וכמובן שאני צריכה להכין לה רשימת קניות .. פתאום הלכתי לאיבוד, היו כ"כ הרבה דברים שהתבאסתי שאני לא יכולה להשיג בארץ ובאתרי המשלוחים ופתאום כולם נעלמו ממוחי :(
אז אשמח את תזרקו שמות של ממתקים שחובה לקנות אם טסים לחו"ל או סתם מוצרים שזולים שם משמעותית ..

o0o0Luni0o0o

New member
מסקרה נמרחת

אני לא חובבת איפור גדולה, ולא מבינה בזה כלום חח
תמיד כשאני שמה מסקרה אחרי שעה כל המתחת של העיניים שלי שחור.. בגלל זה אני כבר נמנעת מלשים.
ועם עיפרון שחור בעין למטה בכלל.. כבר מלא זמן אני לא שמה גם כי אחרי 5 דק' כבר בקושי רואים את זה וגם כי כל הלמטה נהיה שחור.
ואני לא מבינה איך אצל בנות אחרות זה לא ככה? חח

o0o0Luni0o0o

New member
עוד משהו..

יש לי מסביב לעיניים כהות כזו, גם מלמעלה וגם מלמטה,וזה ממש מכוער. אפשר איכשהו להבהיר את זה בצורה שתראה טבעית?

o0o0Luni0o0o

New member
אבל הבנתי שזה גורם לנשירת ריסים

יש לך המלצה על מסקרה שלא עושה את זה? או לפחות כמה שפחות עושה את זה?

BrokenLight

New member
אני לא מספיק מתמצאת לצערי,

אבל כמה דברים שחשבתי עליהם:

1. את יכולה לנסות לשים מסקרה רגילה, אבל רק בקצות הריסים ולהקפיד על שכבה דקה שלה, אולי זה ימזער את הבעיה.
3. אפשר לנסות למרוח קצת פודרה או בסיס כלשהו באזור העפעף.אני לא מאפרת ולא כל כך מבינה בזה לעומק,
אבל אולי המאפרות פה בפורום יוכלו להמליץ על בסיס כלשהו שאפשר להניח באזור העפעף, שגם יכול לטשטש את הכהויות שמהן ציינת את סובלת.
ייתכן שזה יגרום לפחות לחות באזור ולכן גם לפחות מריחה של המסקרה.
2. לחפש מסקרה עמידה במים, אבל כזו שהיא עדינה יחסית ולא יוצרת שכבה עמידה וקשה להסרה. תנסי את המסקרות של קליניק, אני חושבת שהן יחסית עדינות.

lilo4

New member
זו שמועה לא נכונה

אני משתמשת קבוע במסקרות עמידות במים- ואני לא רואה שום נשירת ריסים מואצת בגללן.
פשוט חשוב מאוד להקפיד להסיר את האיפור כמו שצריך בערב עם מסיר איפור לעיניים. אני אוהבת מאוד את המסיר הדו פאזי של לייף או של קרליין, גם של גרנייה טוב- וכולם זולים. יותר קשה להסיר מסקרה עמידה, לכן אני לוקחת צמר גפן עם קצת מסיר איפור [צריך לנער אותו טוב לפני שמשתמשים, כל פעם מחדש] ואז מצמידה את הצמר גפן לעפעפיים עצומות למשך כמה שניות, זה עוזר מאוד לפרק את המרכיבים של המסקרה מהריסים. ואחרי זה מנקה בתנועות עדינות. חשוב לא לשפשף חזק- כי זה מה שגורם לנשירה של ריסים.

שאלת גם על עיפרון, גם עלי שום דבר לא מחזיק... את יכולה לנסות את העפרונות העמידים של קרליין, שהם הכי עמידים שאני מכירה.
אני אישית משתמשת היום באייליינר ג'ל- זה מוצר במרקם ג'ל, מגיע בצנצנת קטנה. מורחים אותו עם מברשת בנפרד, ובד"כ הוא הרבה יותר עמיד מאשר עפרונות. יש למייבלין אחלה אייליינר ג'ל, הוא מגיע בשחור וחום, וגם מגיע עם מברשת קטנה. ואז לוקחים ממש מעט חומר על המברשת ומורחים בעדינות באזור שרוצים לתחום, כמו עם עיפרון.

o0o0Luni0o0o

New member
אז אני באמת אנסה את המסקרה העמידה

ונראה איך זה יהיה.. מסיר איפור צריך נוזלי או שאפשר עם המגבונים האלה?
יש לי את אייליינר ג'ל של מאק עם מברשת טובה, אבל לא הסתדרתי עם המברשת בגלל זה לא השתמשתי בו בכלל.. אולי אני אנסה אותו שוב
תודה!

lilo4

New member
אני לא ממליצה על מגבונים

הם לא מצליחים להוריד איפור כמו שצריך. כדאי לך לקנות מסיר איפור נוזלי, חשוב שהוא יהיה דו פאזי... אלה שהמלצתי עליהם [קרליין, לייף וכו'] בד"כ במבצעים ואז הם עולים משהו כמו 20 שקל שזה סבבה לגמרי.

אולי תנסי להחליף מברשת? זה עוזר...

o0o0Luni0o0o

New member
אני אנסה עוד פעם אחת עם המברשת שלי

ואם לא אסתדר אני באמת אחפש אחרת.
ותודה אני אחפש את המסירי איפור האלו בסופר פארם:))

bloody shoes

New member
את שמה מסקרה בריסים התחתונים?

אם כן אז יכול להיות שזו הסיבה...

דבר נוסף - יכול להיות שהאיזור הזה של העפעפיים שומני , בין אם בצורה טבעית או מקרם או אפילו הזעה וגם זה יכול להשפיע על ההמרחות שלה.

אני יכולה להגיד לך שעם ההיי אימפקט של קליניק זה לא קרה לי.. ועם כמה מסקרות יוקרתיות יותר זה דווקא כן קרה.. בקיצור תנסי אותה היא דיי מומלצת

למעלה