"משנכנס אדר מרבין בשמחה" חברים, אני רוצה לאחל חודש טוב ומוצלח, עם שמחה אמיתית בלב! איש המתח
א איש המתח New member 19/2/15 #1 "משנכנס אדר מרבין בשמחה" חברים, אני רוצה לאחל חודש טוב ומוצלח, עם שמחה אמיתית בלב! איש המתח
D DogsPCI New member 19/2/15 #4 הלו איש המתח, מה שלומך? אדר שמח לך ולכולם יפה מצידך שחשבת עלינו... . ולמי שאוהב ראפ - מצרף לכם שיר שיעיף לכם ת'תחת . תנו לו קצת בבאס .
הלו איש המתח, מה שלומך? אדר שמח לך ולכולם יפה מצידך שחשבת עלינו... . ולמי שאוהב ראפ - מצרף לכם שיר שיעיף לכם ת'תחת . תנו לו קצת בבאס .
P puma141 New member 19/2/15 #6 אשכרה למדתי! ההבדל בין מבושם לשיכור.... ההבדל בין להבין שאתה מהווה דוגמה-לבין.....חוסר המודעות. ןעוד כמה דברים...
אשכרה למדתי! ההבדל בין מבושם לשיכור.... ההבדל בין להבין שאתה מהווה דוגמה-לבין.....חוסר המודעות. ןעוד כמה דברים...
א איש המתח New member 19/2/15 #7 אז כמה למזוג לך...פום?   ***** ד"א, מה דעתך, להעתיק את התגובה החיובית הזו, לרשומה המדוברת? "למען יראו וייראו!"
אז כמה למזוג לך...פום?   ***** ד"א, מה דעתך, להעתיק את התגובה החיובית הזו, לרשומה המדוברת? "למען יראו וייראו!"
P puma141 New member 19/2/15 #8 אני אנסה...לא מבטיחה 2 כוסות יין-ואני קצת יותר ממבושמת חחחח אתה מכיר את התפר בין הזמן שנדמה לך שהיין לא משפיע-אבל אז זה נוחת עליך? אז זה קרה לי פעם אחת.... למדתי לחכות לו........בלי להלעיט את עצמי.....
אני אנסה...לא מבטיחה 2 כוסות יין-ואני קצת יותר ממבושמת חחחח אתה מכיר את התפר בין הזמן שנדמה לך שהיין לא משפיע-אבל אז זה נוחת עליך? אז זה קרה לי פעם אחת.... למדתי לחכות לו........בלי להלעיט את עצמי.....
א איש המתח New member 20/2/15 #10 איך שאת הפתעת אותי.     זמן רב עבר מיס באגינס...   מקווה שהכל טוב אצלך.  
A Anna begins cc New member 20/2/15 #11 השבח לאל. שמחה שיכולתי להפתיע לטובה אכן, עבר זמן רב, אבל החלטתי להציץ כאן לרגע.   שבת שלום, יקירי.
השבח לאל. שמחה שיכולתי להפתיע לטובה אכן, עבר זמן רב, אבל החלטתי להציץ כאן לרגע.   שבת שלום, יקירי.