בנות יקרות-צריכה עזרה.

מלכה90

New member
בנות יקרות-צריכה עזרה.

יש לי מיקסר קנווד שתמיד אני לשה איתו בצק ויוצא נהדר.
בפעמיים האחרונות -לשתי איתו בצק לקובנה (מהבלוג של -על קצה המזלג) ומשום מה הוו לישה לא סוחב את הקמח.
ז"א אני נאלצת לעצור את המיקסר כמה פעמים (סה"כ לישה 10 דקות)-שתמיד אפילו לא עצרתי פעם אחת-הבצק תמיד
יצא לי נהדר. המתכון הוא אותו מתכון .לא נגעתי בוו הלישה ,וכן הוא מגיע לתחתית המיקסר.יש למישהו פתרון?תודה

almogi

New member
כמה זמן יש לך אותו ?

התופעה שאת מתארת מעידה על כך שהמנוע נמצא בסוף דרכו. תננסי לרחרח מקרוב ולנסטת להריח ריח של חריכה מהמיקסר.
אם הוא ישן (יותר מ 5 שנים) - כנראה שהוא בסוף דרכו. במקרה זה הייתי ממשיך להשתמש בו עד שימות ואז קונה חדש.
אם הוא חדש יותר שווה אולי לבדוק אפשרות של תיקון.
אם הוא באחריות - לרוץ איתו לחנות.

ולמה השובניסטיות הזאת ? לבנים אסור לכתוב פה ???? זה פורום ל
בלבד ???

מלכה90

New member
היי בוקר אור - ותודה על התשובה שלך.

יש לי אותו 3 שנים. אבל גם אם עברו 5 שנים- זה לא מוגזם שהלך מנוע? חשבתי שקנווד זו חברה טובה.
אין שום ריח של חריכה שאני משתמשת בו .יום טוב

bali

New member
מנהל
כשהיתה לי בעיה דומה בKMIX

הבאתי אותו למעבדה ונאמר לי שדווקא הרצועה היא זו שעשתה בעיות... היה צריך להחליף אותה.

אם את מרגישה שהמיקסר לא סוחב כדאי לקחת אותו לבדיקה, חבל שתהרסי אותו או תחמירי את הבעיה הזו.

וקנווד היא חברה טובה, אבל בימנו כל החלקים מיוצרים במזרח הרחוק והאיכות קצת יורדת. כבר אין קנוודים (או מיקסרים של חברות גדולות וטובות אחרות) כמו של פעם שהחזיקו 30 שנה בלי למצמץ...

מלכה90

New member
תודה רבה. ביום שישי -לשתי איתו

ושוב היתה הבעיה.לאחר 2 דקות עצרתי את המיקסר,עירבבתי במרית ושוב הפעלתי את המיקסר והסתדר מצויין.יום

bali

New member
מנהל
אם הוא לא עקבי בתפקוד עם הבצק

לא הייתי ממשיכה להעביד אותו בלי שיבדקו שהוא בסדר.
זה מתחיל בקרטוע קל ויכול לעלות לך במיקסר עם מנוע ששבק חיים או עם בעיה אחרת שהתיקון שלה יהיה יקר ומעצבן.

123diet

New member
לא להמר להרוס

אני לא הייתי ממהרת להרוס כל כך מהר את המיקסר
מאחר וקנווד היא חברה באת שווה, תרימי טלפון לחברה ופשוט
תתארי להם מה שכתבת כאן. והם כבר יתנו לך את הפיתרון
להביא למעבדה או...

וגם כשמביאים למעבדה תבקשי שיתנו לך הערכת מחיר לפני שעושים
תיקון שעולה מעל X ש"ח. כך שתוכלי להחליט אם שווה לתקן או לא

למעלה