לא קראתי עדיין אבל בתכנון

Dam Right

New member
My hall of shame

טוב, אני אתחיל, או יותר נכון, אמשיך

אז לא קראתי מעולם את שר הטבעות או את סיפורי נרניה.
קראתי רק את אנדר, אבל נפלתי לשנת נצח בקול למתים, וכמובן לא הגעתי להמשכיו (שמחכים לי על המדף עד עצם היום הזה).
משחקי הכס. אני בשאלה הנצחית האם להתחיל מהספרים או מהסדרה. כמובן שתוך כדי שאני תוהה (כבר שנתיים בערך) - אני עושה לא את זה ולא את זה

מבחר ספריו של טרי פראצ'ט. מודה.
גם ניל גיימן.

וזהו בינתיים, לפני שאשים את עצמי ללעג גדול

שלאתדעו.

שרה״ט וההוביט. ההוביט בקרוב אבל שרה״ט כנראה לא יקרה.. אולי בתקופה ממש יבשה של ספרים. די נוראי ( לפחות לדעתי) שעוד לא סיימתי את חוק הקוסמים ואפילו לא זוכרת איפה נעצרתי. המשחק של אנדר נמצא עידנים ויובלות ברשימת החובה שלי (יותר מטולקין היקר, אם לומר את האמת המרה) ואיכשהו הוא פשוט נדחק לתחתית הרשימה כל הזמן. ויש כמה של סטיבן קינג האהוב עלי. ....אוקיי לא ציפיתי לרשימה ארוכה שכזו. אל תסקלו אותי ._.

shirkhan

New member
"לווייתן" של סקוט ווסטרפלד

הסדרות של סנדרסון, וסידרת הפנטזיה של אריקסון.
שבע השמשות, סנו-קראש
שאר הספרים של המגדל האפל אחרי האקדוחן...
ויש עוד שפשוט נפלו בין המדפים וזמן קריאה מצומצם
אפילו את רשימות מן המאדים לא קראתי (עדיין) למרות שרצתי.

וה*פאשלה* הגדולה ביותר שלי. "היה היה" כרכים 3 ו 4

Yuli Gama

New member
הוביט, האמת גם לא בתכנון

סדרת מלאזן
שאר ספרי c.j.cherryh, בין השאר קריאה מחודשת של סדרת הזר שלה.
הספרים של טוד מקאפרי (אקרא יום אחד, זה זבלונים אבל זה עדיין פרן)
משחקי הכס. לא נוסגעת בזה עד שיסיים לכתוב .... או ימות
שלושה ספרים של פרא'ציט (אומה, אחרון מסדרת השומירים והזה בסגנון של דיקינס, לא יודעת למה עוד לא הגעתי אליהם)
שאר ספרי ג'יין אוסטין, קראתי רק pride and prejudice, EMMA & Sense and Sensibility

pix37

New member
ההמשכים של חולית

אלה שכתב האבא - לא התוספות של הבן.

dingaleboom

New member
המגדל האפל

לסיים את טרילוגיות ההמשך של תומס קובננט. לקרוא את אמבר.

frizzly

New member
המון

פראצ'ט, משחקי הכס, ניל גיימן, אסימוב

בכלליות נכנעתי לזה שאני בתקופה ארוכה של זבלוני ערפדים קוסמים וכולי.

avivs

New member
המגדל האפל בהחלט

שווה קריאה. יצירה מרשימה ומקורית.

כריכרכה

New member
"זה" של סטפן קינג (זה מה שכתוב על הכריכה)

כשהייתי ביסודי רכשתי אותו בחנות ספרים משומשים אבל באיזור עמוד 300 ומשהו עשיתי את הטעות המרה וסיפרתי מקצת שבחו להוריי שבתגובה מיהרו לאסור עלי להמשיך בקריאה והחזירו את הספר לחנות. מאז אני מחכה, אולי בגיל 50 כבר אהיה בוגר מספיק כדי לקראו, אולי לעולם לא..

g l o r y

New member
ברר.

נגיד את זה ככה. הספר הזה אחראי לליצנופוביה שלי.
אימה ודמיון מפותח לא הולכים ביחד. ואפילו לא קראתי את הספר. ראיי את הסרט, אדפטציה גרועה במיוחד מהמילניום הקודם.

אני מתה שייצא לסרט חידוש.

לא יודעת, נראה לי יש הרבה יותר פוטנציאל ביכולות-ליצירת-קולנוע של היום מאשר.. 1980 זה היה, נכון? וגם אף אחד לא יוכל להגיד שזה לא יהיה סרט אימה מעולה D:

g l o r y

New member
די הרבה...

חולית- טוב, כנראה שלא יקרה גם. אבא שלי תיאר את זה פעם כ"ג'יהאד בחלל" ושם נגמר לי מהסדרה. יש לי כזה בבית, רוצה משהו אחר.

הערפילאים- אני אוהבת את סנדרסון אבל איכשהו לא הגעתי לזה מעולם.

ששאו"ק - אני יכולה לשמוע את הרעם המקדים את מטח הרותחין שעומד לרדת עלי, אבל ככל שאומרים לי יותר אנשים לקרוא את הסדרה הזאת, כך בא לי פחות..... לא יודעת למה. נשברתי באמצע הספר הראשון ולא ממש המשכתי אף פעם.

אמבר- אולי פעם.

משהו של לאבקראפט. שמעתי דברים טובים. אני פשוט צריכה להתחיל פעם.

פראצ'ט- קראתי את טיפאני. אני צריכה להתחיל פעם את הדיסק. אין לי כוח...

ועוד רבים וטובים....

כריכרכה

New member
בנוגע לשאוש"ק עשית בחוכמה

אני ממליץ להמתין ולא לקראה אלא לאחר שתסתיים כתיבה, גם אם זה ייקח עוד 20 שנה.

D O 7

New member
את לא לבד בקשר למרטין

גם אני לא קראתי אותו עדיין. כשנהיה לקראת תאריך היציאה של השישי אז אולי אני אחשוב על זה.
חולית הוא בהחלט ספר טוב, אבל אם אני אסתכל על מדד ההנאה שלי מהספר - לא כזה גבוה. קצת אוברייטד לדעתי.

הערפילאים זאת בהחלט סדרת חובה. רק גאון יכול לכתווב דבר כזה.

ניימן3

New member
התחלתי את שאוש"ק פעמיים.

פעם ראשונה באמת נשברתי באמצע ולא הבנתי מה כולם רוצים. פעם שנייה איכשהו נשביתי בקסם (אולי כי לא היה שום דבר אחר לקרוא בסביבה והייתי מוכרח), ואז התמכרתי לסידרה.

שאלה בנוגע למשחקו של אנדר...

יש מצב שאולי מוכרים אותו בספריות בארץ במסגרת מבצע? או שאת כל הספרים המעניינים אין בהנחות של אחד פלוס 25 ספרים שיש בסטימצקי\צומת ספרים.

למעלה