קונספירציות

רותי 11

New member
קונספירציות

בקטע הזה כמובן העולם בערך מחולק ל-2
יש את המאמינים כמובן ויש את אלה שאומרים
שאלה הם סיפורי אגדות.
אלה שמאמינים כמובן די נוח לשכנע אותם שזה
אמיתי אפילו מביאים המון חיזוקים לאותה תיאוריה
לעומת זאת לאלה שלא מאמינים אפילו ההוכחה הכי
חותכת לא עוזרת להם להאמין באותה תאוריה.

למה לדעתכם זה כל כך חלוק כל כך טעון? מה יש באותם
אלה שהם סקפטים לעומת המאמינים?
כמובן שאני לא מוכנה שיעלו כאן דוגמאות של קוסנפירציות
והכי חשוב לשמור על שפה מכבדת
אם יעלו כאן תגובות לא ראויות או שמעלות כאן קונספירציות
אני ישר אמחק אותם

אוקיי אז ככה

לא כל הקונספירציות אמת אבל הרבה מהם אמת. האמת שם עולה על כל דימיון כי זה יוצא מהגבולות שאנחנו רגילים אליהם. לדוגמא ניסויים בבני אדם, חייזרים וכדומה.
( בחייזרים מעדיפה לא לדעת מזעזע מידי...). ממשלת הצללים הרצון לפגוע אנושות באנושות וכדומה. דברים שקשה להעלות על הדעת עם כל השקרים שהרגילו אותנו.
אני משתדלת לא לקרוא על קונספירציות חדשות אבל המרכזיות שהתעסקתי איתם בזמנו אני רואה כל פעם איך הן נכונות ואיך הן מתגשמות מול עיני כמו האג'נדה הירוקה של אובמה שהיו דיבורים מזמן על זה שהם יאשימו את הפחמן הדו חמצני בהתחממות כדור הארץ ויטילו מיסים ושזה יפגע בשכבות החלשות ויכריחו אנשים לנסוע בתחבורה ציבורית מסיבה זו וכולי...
האנשים שעוסקים בדברים האילו דואגים לשדר תדמית אחרת לציבור .
הם דואגים להאביס את הציבור בשקרים או שהם בעצמם מפיצים חומרים ומידע סותרים יש כל מיני שיטות לגרום לאנשים להאמין בשטות.
אני מזמן הבנתי שאנחנו חיים במטריקס ועכשיו אני מחכה שהמטריקס ישבר ושהמין האנושי יצא לחופשי ולצערי אם זה יקרה זה לא יקרה לפני סוף המלחמה.
אבל נקווה שהסוף יהיה טוב

נ.ב.

אגב חלק מהסיבות שחשבתי פעם שהמין האנושי יכחד היא שחוץ מהתכנית הרגילה שלהם להפחית 80 אחוז מהאנושות דרך הרעלה וכדומה ( לא נכנס פה לכל השיטות),
היו דיבורים יותר מפחידים ורמזים בקליפים של תעשיית המוזיקה ( לא נכנס פה שוב לכל הקשר כבר דיברתי על כך בעבר ובגדול האילומינטי שמים רמזים לתכניות שלהם בטלויזיה ובקליפי מוזיקה ולא חשוב ), הם דיברו על תכנית שכעבור מספר שנים הם יהרגו את כל האנושות ויצרו זן של בני אדם ללא רצון חופשי שישרת אותם
אבל עכשיו אני בטוחה שאלוהים לא יתן לזה לקרות בכל אופן בלי אלוהים אין לנו סיכוי אבל אני מאמינה שהוא איתנו ושהוא יכה אותם שוק על ירך.
ולא אכפת לי אם תחשבו שאני משוגעת כרגע ראיתי מספיק בשביל להאמין במה שאני אומרת

ובקיצור אני אופטימית

אופס תמחקי את התגובות שלי

לא שמתי לב שכתבת בלי קונספירציות.

אבל אין לי כוח להגיב שוב בכל אופן--- עצלנות בשיאה

למעלה