פורים!

spaysi8

New member
פורים!

הייוש!
שוב נעדרתי לכמה ימים, הפעם מסיבות אישיות.
מצטערת על הסכמ"ש,
אני גם חושבת על איך לשדרגו אז מקווה שיהיה לי איך להפתיע אתכם בסופ"ש הקרוב.

בכל מקרה-
פורים מתקרב (אצלי הוא כבר הגיע, אני פה בעבודה מחופשת :p)

האם אתם אוהבים את פורים?
מתחפשים? אם כן- למה?
יוצאים? אם כן אז לאן?
תוכניות מיוחדות לסופ"ש פורים?
אוהבים אוזני המן? איזה טעם הכי אוהבים?
הולכים לבית כנסת לקריאת מגילה?
מה התחפושת הכי פרועה שאי פעם יצא לכם לראות/להתחפש?
האם אתם חושבים שפורים זה הזמן להיות מה שמעולם לא העזתם להיות?

יום טוב וחג שמח

yas12345

New member
עונה

אם אתם אוהבים את פורים?.. האמת שמאז שסיימתי תיכון הוא כבר פחות חגי....
מתחפשים? אם כן- למה? שמלה לבנה וכתר ואני נסיכה
יוצאים? אם כן אז לאן? לבית הכנסת וחוץ מזה לא מתוכנן עדיין.. יש מסיבת פורים מאוחרת בבאולינג בהמשך השבוע
תוכניות מיוחדות לסופ"ש פורים? אצל חברים בת''א
אוהבים אוזני המן? איזה טעם הכי אוהבים? לא יכולה לאכול :/ צליאק
הולכים לבית כנסת לקריאת מגילה? בטח
מה התחפושת הכי פרועה שאי פעם יצא לכם לראות/להתחפש? לא זוכרת.. אני כמעט תמיד סולידית
האם אתם חושבים שפורים זה הזמן להיות מה שמעולם לא העזתם להיות? אין לי דעה בעניין... ביום יום אין לי אומץ.. גם בפורים...

בתור ילד מאוד אהבתי את פורים .. עד גיל 18 תמיד התחפשתי (מגיל 18 ועד 21 היתה לי תחפושת קבוע - התחפשתי לחייל מדוגם
) כיום אין לי זמן או ממש חשק ובמקסימום שם מסכה מעפנה מנייר וזייהו

מאחר והילדות שלי הייתה בעיקר בתחילת השמונים אז רופא,קאובוי,אינדיאני,נינגה ולייצן שלטו אז כשהתחפושות היו בסיסיות ולא מורכבות , יקרות ומעפנות או גרוע יותר - זנותיות ביותר כמו היום

לא זכור לי שיצאתי אי פעם למסיבה מיוחדת בפורים ..

בגדול אוזני המן עם פרג או תמיר הולך הכי חזק אצלי אבל גם שוקולד זה נחמד העיקר לא חלווה או אגוזים .. לא משתלב לי טוב

אולי כילד קטן לקחו אותי איזה פעם אחת לשמוע את הקראת המגילה אבל אנ'לא מצליח להזכר בזה כרגע ..

הכי פרוע שהעזתי היה להתחפש בכיתה ו' או ז' לאישה עם שמלה ו"ציצים" מתפוזים ופאה וכיו"ב
(ולא אורי .. זה לא משקף את הנטיות המיניות שלי
)

ולגבי השאלה האחרונה "האם אתם חושבים שפורים זה הזמן להיות מה שמעולם לא העזתם להיות?" אההממ אנ'לא בטוח .. את מנסה לרמוז שבסתר אני אולי רוצה להיות שפוי ?

בדיוק השבוע קראתי כתבה

למה כל כך הרבה נערים נוהגים להתחפש לבנות בגיל הזה ולמה זה לא קורה גם הפוך (שבנות לא מתחפשות לבנים בגיל הזה) . כתבה מעניינת :)

לא זוכרת איפה זה היה

אבל בשורה התחתונה אמרו, וזה הגיוני, שבחברה לא נוטים לקבל גברים שמראים את הצדדים הנשיים שלהם אז זו בעצם הזדמנות בשבילם לעשות את זה בפורים כשזה לגיטימי. לעומת נשים שכן יותר יכולות להראות את הצדדים הגבריים שלהן (קצת אגרסיביות, דורסנות וכו'..) וזה יותר יתקבל בחברה

Cade Foster

New member
אף פעם לא התחברתי לחג הזה

ולכן אף פעם לא באמת התחפשתי

אבל השנה עלה לי רעיון לתחפושת מגניבה. אם נוציא את זה לפועל אולי נעלה תמונות אחר כך.

פורים בפתח ואני ממש לא במתח!

האם אתם אוהבים את פורים? לא במיוחד אבל גם לא שונאת אותו. חג חביב שאני חושבת שכשאהיה מורה אהנה בו יותר.
מתחפשים? אם כן- למה? לא, כבר שנים. לא מרגישה צורך מיוחד וגם לא יוצא לי.
יוצאים? אם כן אז לאן? השנה כנראה כן אבל לא בגלל פורים, אלא בגלל יומולדת לידיד, לאן שיתחשק לו.
תוכניות מיוחדות לסופ"ש פורים? עובדת שישי ועובדת שבת (יאיי!) ובשישי אני מאמינה שאצא. אם מחשיבים גם את חמישי אז יש לי בצהריים משהו של פורים באחת המסגרות שלי שקשורות בלימודים ואחרי זה פגישת הפקה של הקבוצת תאטרון- פגישת כתיבה והסגרות על עצמנו לקראת האירוע.
אוהבים אוזני המן? איזה טעם הכי אוהבים? אוהבת, לא בטירוף כי זו בעצם עוגיה ואני לא כל כך אוהבת עוגיות. האהובים עלי הם השיש- אלה שהבצק שלהם לבן וחום ובמילוי שוקולד. והיתה איזו שנה שאכלתי עם מילוי חלבה והיה ממש טעים ומאז לצערי לא אכלתי כאלה. אה וגם שזיפים טעים לי!
הולכים לבית כנסת לקריאת מגילה? לא
מה התחפושת הכי פרועה שאי פעם יצא לכם לראות/להתחפש? להתחפש בטוח שלא... אבל אני זוכרת תמונות שראיתי מנערים (שהכרתי) שהתחפשו לקונדומים וזה נראה ממש מוצלח!
האם אתם חושבים שפורים זה הזמן להיות מה שמעולם לא העזתם להיות? לא, או לפחות אצלי זה לא מנוצל למטרה הזו. לי יש את התאטרון לאורך השנה!

איך אני אוהבת את פורים

האם אתם אוהבים את פורים? אוהבת? מתרגשת כמו ילדה בגן שבוע לפני.
מתחפשים? אם כן- למה? ברור! השנה אין לי ממש למה, אבל מצאתי איך... אני אהיה מוכרת בלונים בהפנינג שאנחנו עושים בקיבוץ ואכין לילדים בלוני צורות כאלה. השקעתי אבל, תפרתי בלוני בד על אוברול וכאלה.
יוצאים? אם כן אז לאן? לא באמת. אני נשארת בקיבוץ הסופ"ש ויש מלא עבודה להפנינג...
תוכניות מיוחדות לסופ"ש פורים? מממ.
אוהבים אוזני המן? איזה טעם הכי אוהבים? איף לא. הפרג היחידי שאני מוכנה לאכול זה בעוגת פרג-קוקוס של אמא, עם מילוי אחר זה פשוט מיותר.
הולכים לבית כנסת לקריאת מגילה? אני את המגילה שמעתי פעמיים בצבא וזה הספיק לי לאיזה עשור.
מה התחפושת הכי פרועה שאי פעם יצא לכם לראות/להתחפש? אהמ... תגדירי פרועה.
האם אתם חושבים שפורים זה הזמן להיות מה שמעולם לא העזתם להיות? לא מאמינה שהתחפושת מבטאת משהו עלינו כבני אדם. רואה את כל העניין ככיף ושטות נטו.

Light18m

New member
מדוע לא יחול פורים פעמים בשבוע

האם אתם אוהבים את פורים?
כן!
מתחפשים? אם כן- למה?
השנה אין לי רעיון.
יוצאים? אם כן אז לאן?
לפסטיקאלט! המוסד הסגור+מופע הקולנוע של רוקי. מה צריך יותר.
תוכניות מיוחדות לסופ"ש פורים?
משהו אישי ומצעד הזומבים
אוהב הכל
לא
אלוהים, תמונה מצורפת
לא

EdisonGirl

New member
דומה יותר לציון גואל

מי גילה לך שככה נראה אלוהים?

האירוע נשמע מגניב, אפשר קישור? :)

EdisonGirl

New member
יסססס פורים!

האם אתם אוהבים את פורים?
אומר זאת במשפט אחד: "אז למה לא כל יום פורים?"

מתחפשים? אם כן- למה?
לצערי לא. אני כבר שנים מתחפשת לסוגשל רוצח. פשוט נושאת עליי אקדח/אזיקים/סכין.. אבל יש לי כמה תחפושות חלומיות. הן דורשות קצת השקעה ואין לי זמן לזה...

יוצאים? אם כן אז לאן?
ככל הנראה אצא, לאירוע התרמה לבע"ח לעניות דעתי.. חוצמיזה, עבודה, לימודים..

ברור! הכל... הכי? אוף.. לא יודעת... הכל.

בד"כ כן. משתדלת מאוד להספיק כי זה חלק אינטגרלי מאווירת החג

ראיתי מישהו שהתחפש לאדוארד, ממש אמין עם המספריים (טים ברטון). הוא גם שמר על המבט הקפוא הזה. אפילו כשנתנו לו מחמאות, אמר במבט קפוא-אטום "תודה". זו הייתה אחת התחפושות הכי מדהימות ומושקעות שראיתי.

אצל הרבה אנשים זה ככה ובגלל זה אני כ"כ אוהבת את פורים
רואים בחוץ הכל צבעוני, ואנשים הופכים את העור שלהם כלפי חוץ, וסליחה על התיאור, ככה שכל האיברים הפנימיים נשפכים להם החוצה (זה אומר שרוב הבנות זונות חחח אבל כל אחת מסוג שונה, היי). לגביי באופן אישי, אני כל הזמן פורים, ולא אכפת לי מה אנשים יחשבו על זה, כי זה פשוט ססגוני ומעניין לעין, ותתפלאו, אבל קיבלתי מחמאות מאנשים שנראים ממש שמרנים/ערסים, ומעולם לא הייתי מצפה שיאהבו או יעזו להודות בכך.

Puskas

New member
לא כוס התה שלי

אוהב בפורים רק את זה שאמא שלי מכינה מיליון עוגות שאני אוהב אז במשך שבועיים יש לי מה לאכול עם הקפה :)
אני לא מתחפש מאז כיתה ג' או ד' בערך.. לא אוהב את זה ואף פעם לא אהבתי, זה לא בשבילי..
לא יוצא כי מסיבות בפורים זה בזבוז זמן.. כולם מחופשים וזו אווירה שלא מתאימה לי.. אני מעדיף לצאת במועדים אחרים.
בסופ"ש פורים אני הולך לחרוש למבחן... גם כן חג שמח..
לא סובל אוזני המן וזה מעניין כי פרג אני דווקא מאוד אוהב :)
לא הולך לבית כנסת, לא בשביל מגילה ולא בשביל שום סיבה אחרת במהלך השנה.

עונה

האם אתם אוהבים את פורים? כן!!!
מתחפשים? אם כן- למה? לא יודעת אבל אני רוצה להתחפש... יש לי בבית תחפושת של טינקרבל. רק מקווה שאצליח להכנס אליה

יוצאים? אם כן אז לאן? אולי..עדיין לא יודעת
תוכניות מיוחדות לסופ"ש פורים? לשתות עדלאידע ;)
אוהבים אוזני המן? איזה טעם הכי אוהבים? כן!! עם שוקולד או פרג..לא אוהבת עם תמרים
הולכים לבית כנסת לקריאת מגילה? לא
מה התחפושת הכי פרועה שאי פעם יצא לכם לראות/להתחפש? לפני שנתיים אולי הסתובבתי בפורים בשינקין בתל אביב (מומלץ!!!) וראיתי איזה מישהי כמעט ערומה שהתחפשה לדמות באוואטר וכולה היתה צבועה בצבע גוף כחול וזה היה ממש מגניב ! אני פעם התחפשתי למלצרית על רולרבליידס ואני זוכרת שזה היה ממש כיף כי מאד אהבתי לרכב על רולרבליידס
האם אתם חושבים שפורים זה הזמן להיות מה שמעולם לא העזתם להיות? לא.יש אופציות נוספות

חג שמח!!

ebi83

New member
עני פורים???

האם אתם אוהבים את פורים? יאפ, יאפ, יא-אפ.
מתחפשים? אם כן- למה? מתחפש רק במוצ"ש, התכנון הוא זומבי- נראה מה יצא..
יוצאים? אם כן אז לאן? יוצא, לפאב ולמסיבה עם חברים ממקומות כאלו ואחרים.
תוכניות מיוחדות לסופ"ש פורים? כן ע"ע התשובה לעיל

אוהבים אוזני המן? איזה טעם הכי אוהבים? לא חולה על זה, אם כבר אז אגוזים.
הולכים לבית כנסת לקריאת מגילה? בד"כ כן, השנה כנראה שלא בגלל מחסור בזמן.
מה התחפושת הכי פרועה שאי פעם יצא לכם לראות/להתחפש? היו כמה, הכי זכורות זה מישהו במקלחת וכוכב נולד (מישהי יולדת מישהו).
האם אתם חושבים שפורים זה הזמן להיות מה שמעולם לא העזתם להיות? לא, זה יום להוציא את הילד שלך לשחק בחוץ

h a j b i

New member
יאללה

האם אתם אוהבים את פורים? כן. אין כמו תחפושות הזונות למינהם (זונה-שוטרת, זונה-פייה,זונה-פיראט וכו
)
מתחפשים? אם כן- למה? האמת שרק היום עלו לי רעיונות אבל זה מאוחר מידי ומסובך מידי אבל כמידי פורים,יש מצב שיראו אותי עם בגדים בצבעים לא אופייניים מבחינתי

יוצאים? אם כן אז לאן? לא סגור, נראה שלמסיבה מחר, או מחרתיים או בראשון
תוכניות מיוחדות לסופ"ש פורים? קריאת מגילה עם המשפחה המורחבת וכל הבני דודים
אוהבים אוזני המן? איזה טעם הכי אוהבים? לא
הולכים לבית כנסת לקריאת מגילה? ממש לא
מה התחפושת הכי פרועה שאי פעם יצא לכם לראות/להתחפש? לא זכור לי משהו מיוחד
האם אתם חושבים שפורים זה הזמן להיות מה שמעולם לא העזתם להיות? לא, משתדל להעז כל השנה

lolly87

New member
פורים

האם אתם אוהבים את פורים? אני אוהבת את האווירה השמחה, לא אוהבת את הנפצים, ולא אוהבת להתחפש.
מתחפשים? אם כן- למה? אמרתי היום למישהי שהתחפשתי לאחותי ששאלו אותי למה לא התחפשתי במסיבת רחוב.
יוצאים? אם כן אז לאן? הייתי במסיבת רחוב, נחשב?
תוכניות מיוחדות לסופ"ש פורים? להנות מכל רגע בלי קשר לפורים כי אחריו סמסטר ב' העמוס מתחיל.
אוהבים אוזני המן? איזה טעם הכי אוהבים? בטח, אתמול הכנתי אוזני המן בכוחות עצמי בכל מיני טעמים ויצא טעים.
הולכים לבית כנסת לקריאת מגילה? לא..
מה התחפושת הכי פרועה שאי פעם יצא לכם לראות/להתחפש? רק ללכת ברחוב ויש יותר מדי כאלה, כל צעד שני הסתכלתי על בחור\ה וחשבתי לעצמי למה הם עושים את זה לעצמם.
האם אתם חושבים שפורים זה הזמן להיות מה שמעולם לא העזתם להיות? אני משתדלת לעשות ולהיות כל מה שאני רוצה כל השנה, אז לא צריך את פורים בשביל זה.

EdisonGirl

New member
אורי

שכחת לשאול מי מביא משלוחי מנות! כמה! וכמה מושקעים הם!

זהו.

למעלה