למטרה רצינית בלבד: מחפש בחורה מלאה/שמנה ומאוד נשית
אני מחפש רווקה מלאה/שמנה בגוף (דגש על מלאה מאוד במקומות ה'נשיים') שצעירה ממני בהרבה שנים (נימוקים לכך בבלוג שלי) בעלת מראה ואופי נשיים, נעימה, חמה ופשוטה (במובן החיובי של המילה) כאמור למטרה רצינית בלבד. עוד פרטים על מה שאני מחפש בבת-זוגי אפשר למצוא בקישור
הזה (קישור לבלוג שלי שמוקדש לחיפושי).
אני רווק (אקדמאי (תואר ראשון במתמטיקה ומדעי המחשב)) לא צעיר, אבל יש אומרים/ות (לא אני..) שנראה צעיר (פחות מגילי) ושעיר (אני לא מיועד לאוהבות חלקים...
). כבר מזמן מיציתי את הלבד... ואני מחפש את הביחד, אבל לא 'סתם' ביחד אלא כזה שבאמת יתאים. עוד קצת פרטים עלי בקישור
הזה (כנ"ל).
ובקשר לשאלות בעניין פורים
ואלכוהול
.
אמנם אצלנו היהודים נהוג לשתות אלכוהול (למשל בפסח), אבל הידעתם שאלכוהול אסור באיסלם ולא בכדי, בכמות לא מבוקרת זה לא טוב... "אם שותים.." וגו'.
מה שכן, אפרופו זוגיות, אלכוהול ומידתיות, הידעתם/ן שכוס יין אחת (ורק אחת!) עשוייה לכאורה להפוך אתכם/ן לאטרקטיבים יותר, כך לפחות לפי מחקר מסויים (כמוציין
כאן).
אני שותה רק קצת יין אדום מידי פעם (לא יותר מכוסית (או אף פחות) ביום ורק כמה פעמים בשבוע, אם בכלל). לא שותה וויסקי/וודקה/ערק. בירה אולי פעם בשנתיים...
יש כמדומני איזו אמירה כזאת "אין דבר כזה בחורה לא יפה, יש לא מספיק וודקה".. על שיקול הדעת שעלול להשתבש עם השתיה (לכן יש הגיון באיסור שהוזכר לעיל). להבדיל, זה הזכיר לי את
השיבוש בהעדפות שעלול להיות אצל נשים שלוקחות גלולות (למניעת הריון) בקשר להעדפות שלהן כלפי גברים.
לכן... אני מעדיף שאני ובת-זוג פוטנציאלית נחליט בשיקול דעת צלול וטבעי ולא נושפע, עד כמה שסביר וניתן, באופן מלאכותי
.