שירשור היכרויות מרץ 2015 - פורימי במיוחד!!

Matzeket

New member
שירשור היכרויות מרץ 2015 - פורימי במיוחד!!

אחרי חודש ארוך במיוחד של 28 יום שלמים (ועוד קצת)- שוב אנחנו כאן!

ה י כ ר ו י ו ת מ ר ץ 5 1 0 2

מחפשים בן זוג.? חברות?
מחט בערימת שחת?
את הבחור מאחורי הליצן או הליצנית מאחורי הבחורה?!

זה השרשור בשבילכם!!

קצת על עצמכם
קצת על מה שאתם מחפשים

וכמובן- למה התחפשתם ובאיזו תחפושת הייתם רוצים למצוא את הצד השני?!

חוץ מזה,
כמיטב המסורת של פורים- מה אלכוהול עושה לכם?!
מה הדבר הכי ....דבר שעשיתם כששתיתם?
מה אתם אוהבים לשתות
ובמה תשקו את הצד השני?!

פ ו ר י ם ש מ ח ! ! ! !

nitsansh

New member
השאלות שלך לא רלבנטיות לחסרי ניסיון אלכוהולי..

tzachy

New member
למטרה רצינית בלבד: מחפש בחורה מלאה/שמנה ומאוד נשית

אני מחפש רווקה מלאה/שמנה בגוף (דגש על מלאה מאוד במקומות ה'נשיים') שצעירה ממני בהרבה שנים (נימוקים לכך בבלוג שלי) בעלת מראה ואופי נשיים, נעימה, חמה ופשוטה (במובן החיובי של המילה) כאמור למטרה רצינית בלבד. עוד פרטים על מה שאני מחפש בבת-זוגי אפשר למצוא בקישור הזה (קישור לבלוג שלי שמוקדש לחיפושי).
אני רווק (אקדמאי (תואר ראשון במתמטיקה ומדעי המחשב)) לא צעיר, אבל יש אומרים/ות (לא אני..) שנראה צעיר (פחות מגילי) ושעיר (אני לא מיועד לאוהבות חלקים...
). כבר מזמן מיציתי את הלבד... ואני מחפש את הביחד, אבל לא 'סתם' ביחד אלא כזה שבאמת יתאים. עוד קצת פרטים עלי בקישור הזה (כנ"ל).

ובקשר לשאלות בעניין פורים
ואלכוהול
.
אמנם אצלנו היהודים נהוג לשתות אלכוהול (למשל בפסח), אבל הידעתם שאלכוהול אסור באיסלם ולא בכדי, בכמות לא מבוקרת זה לא טוב... "אם שותים.." וגו'.
מה שכן, אפרופו זוגיות, אלכוהול ומידתיות, הידעתם/ן שכוס יין אחת (ורק אחת!) עשוייה לכאורה להפוך אתכם/ן לאטרקטיבים יותר, כך לפחות לפי מחקר מסויים (כמוציין כאן).
אני שותה רק קצת יין אדום מידי פעם (לא יותר מכוסית (או אף פחות) ביום ורק כמה פעמים בשבוע, אם בכלל). לא שותה וויסקי/וודקה/ערק. בירה אולי פעם בשנתיים...

יש כמדומני איזו אמירה כזאת "אין דבר כזה בחורה לא יפה, יש לא מספיק וודקה".. על שיקול הדעת שעלול להשתבש עם השתיה (לכן יש הגיון באיסור שהוזכר לעיל). להבדיל, זה הזכיר לי את השיבוש בהעדפות שעלול להיות אצל נשים שלוקחות גלולות (למניעת הריון) בקשר להעדפות שלהן כלפי גברים.
לכן... אני מעדיף שאני ובת-זוג פוטנציאלית נחליט בשיקול דעת צלול וטבעי ולא נושפע, עד כמה שסביר וניתן, באופן מלאכותי
.

tzachy

New member
היא אישה מושכת לטעמי

אגב לדעתי הכותרת של הכתבה לא נכונה, כי אם אני זוכר נכון יש מישהי אחרת שמחזיקה בתואר הזה.

אני פחות אוהב לתת דוגמאות (למרות שאני עושה זאת) כי יש לי מה שאני מכנה "דרגות חופש" (גמישות מסויימת) בנושא.
כמו כן, אדם מורכב מהרבה פרמטרים גם חיצוניים, גם אישיותיים, כך שזה לא פרמטר אחד שקובע (אם כי פרמטר אחד יכול לפסול (אצלי)). זה המכלול שקובע. לא אבחר בבת-זוג רק בגלל גודל איבר מסויים, אבל בהחלט יש לי העדפות ברורות בתחום הזה.
כבר יצא לי להכיר בחורות שחיצונית היו בכיוון של מה שאני מחפש ואח"כ החלטתי שזה לא זה בגלל מאפיינים אישיותיים. קשים חייו של מי שאוהב משהו נדיר...

loveava

New member
ליצן עצוב

היי מה נשמע?

נעים מאוד אני איתי, מרמת גן , בן 27...
אני מחפש להכיר מישהי, לנסות לדבר,אולי לצאת לסרט או משהו כזה... והכל למטרה של קשר רציני.
אני טיפוס רגיש ומאוד אוהב לעזור וכמו שכתבתי אני סוג של ליצן, תמיד מצחיק את כולם , אבל נשאר עם העצבות...
זה ישמע אולי מוזר אבל הייתי רוצה להתחפש לאחד שיש לו חברה....אבל את יכולה למצוא אותי עם כובע נחמד, ואשמח למצוא אותך בדיוק כמו שאת , בלי המסיכה !
אני לא אוהב לשתות אלכוהול, אבל אני מכור לקוקה קולה...
לגבי השאלה במה הייתי משקה אותך ? קצת שאלה מפחידה, אני חייב להגיד... אבל סביר להניח שהייתי שואל אותך מה בא לך לשתות ומזמין אותך לזה
!

Reyn

New member
"מחט בערימת שחת" זה תיאור מדוייק למה שאני מחפש

אני מניח שהרוב כאן זוכרים אותי, אבל למקרה שיש כאן קוראות סמויות או כאלה שלא מכירות...
אני בן 26, גר בין ירושלים לת"א (אבל אין לי בעיה להגיע למרכז), טיפוס ביתי, חילוני ושמאלני, אוהב חיות, סדרות טלוויזיה, ספרים, מחשבים, מד"ב ופנטזיה.

עד לאחרונה הייתי חסר כל נסיון, אחרי שנים של חיפוש זוגיות רצינית בלי פשרות. בשלב מסויים הרגשתי שהגיע הזמן להתנסות, ועכשיו יש לי טיפה נסיון. אבל עוד לא הייתי בקשר רציני, ואני מזדהה עם חסרי וחסרות נסיון, בעיקר אם זה נובע מאורח חיים ביתי, ביישנות או בררנות.
אני עדיין פתוח להתנסויות, אבל ממשיך לחפש זוגיות רצינית ומחוייבת עם מישהי בראש כמו שלי, רהוטה ואינטיליגנטית, עם השקפת עולם דומה ותחומי עניין משותפים.

לא התחפשתי כבר הרבה שנים - בתור טיפוס מופנם כל העניין של תחפושות ממש לא מדבר אלי :X
אני אוהב משקאות חריפים מבוססי-אניס (ערק, פסטיס וכו'), אבל שותה רק לגימה בשביל הטעם. מעולם לא השתכרתי, ואני די נרתע מהתרבות של "לדפוק ת'ראש" עם אלכוהול או סמים.
בקיצור, uptight control freak.

Starman3

New member
היכרות

היי,

בן 29 מאזור המרכז, סטודנט לתואר שני.

מחפש להכיר, עדיפות היא לקשר רציני

החג לא יצא לי להתחפש. אבל מבטיח להתחפש בשנה הבאה :)

איזה תחפושת הייתי רוצה אצל הצד השני? משהו פשוט אבל מתוחכם

אוהב לשתות בירה - גולדסטאר בעיקר. לא נוהג להשתכר
אם בא לך אז שלחי הודעה כדי להכיר

חג שמח

Michelle31

New member
הי ופורים שמח, מחפשת להכיר בחורה...

אני חנונית על, ובתור שכזו התחפשתי השנה ל- luna lovegood (דמות חביבה במיוחד מהארי פוטר...)
נחמדה, קצת ביישנית, תמיד הייתי טובה בלשמר קשרים קיימים וגרועה בלהכיר חדשים חחח
הניסיון הזוגי שלי לא מאוד מרשים, אבל מהמעט שהיה למדתי כמה דברים על עצמי: אני אוהבת לקחת את הדברים לאט ובהדרגה ("מה שמתבשל לאט מתבשל טוב"), ומסתבר גם שאני לא בן אדם מאוד מיני - סקס לא כזה חשוב לי...
אני מחפשת מישהי שיהיה לי נורא כיף לדבר איתה ולצחוק איתה, מישהי שתהיה חברה טובה ושיהיה לנו קשר רגשי חזק, מישהי שאוכל להתכרבל איתה על הספה ולצפות במרתון של חברים. או שובר שורות. או כל סדרה טובה אחרת

לגבי האלכוהול - כמובן שבתור חנונית אף פעם לא השתכרתי ממש, אבל מדי פעם אני נהנית מפיג'לינג סאוור

ולא, לא הייתי משקה אף אחד בשום דבר... חוץ ממים אולי. אומרים שזה בריא.

ReaL Fun

New member
חצי שנה

סטונדט בן 27 מהאוניברסיטה הפתוחה, לומד פיזיקה.
סקרן משקיע במה שאני עושה ויותר מידי סבלני. מקשיב, מכיל ואוהב סיפורים טובים.
&nbsp
מחפש זוגיות עם מישהי וכיף לדבר איתה, משהי דעתנית עם ראש פתוח והרבה הומור. כי אני מאמין שזוגיות זה אנחנו נגד העולם.
&nbsp
ואלכוהול?
אלכוהול זה רצון ולא צורך , ורק עם חברים.

למעלה