אביב הגיע פסח בא!

spaysi8

New member
אביב הגיע פסח בא!

חברים יקרים מה שלומכם??

אז.. שאלון קצר לפסח :)

1. האם ניקיתם את הבית ביסודיות לפני פסח (כולל בדיקת חמץ, ביעור חמץ וכו)?
2. האם אתם אוכלים כשר לפסח?
3. איפה עשיתם את ליל הסדר?
4. מי מצא את האפיקומן?
5. מתכננים לטייל בחג או שעובדים/לומדים כרגיל?
6. מהו המאכל האהוב עליכם בחג?

3>חג שמח!

ננסה לענות 1. כן אבל לא כולל הסוגריים

2. לצערי כן בגלל האישה ששומרת ..
3. אצל ההורים שלה וזה היה מוזר כי אבא שלה קורא מסידור של דוסים ומחרטט איפה שלא צריך

4. ת'אמת עכשיו שאני חושב על זה ששכחנו לחפש בסוף

5. לא סובל לטייל בחגים כי לא בא לי לבלות בפקקים ביום רגיל אז בחג .. ממש לא!
6. קציצות פראסה!!!!!!!!

שונא לקרוא לזה כרישה .. זה נשמע כמו מחלת אי ספיקת דם כלשהיא ככה

ותגידי זה רק אני שחושב שהיא נראת כמו בצל ירוק על סופר סטרואידים

זה כי את את רשמת ברומוליקוס בטעות ... אני מניח שאת מדברת על הכדורי מצה שאוכלים עם הרוטב של הדבש לימון הזה

יש לזה כמה שמות

תלוי בעדה שלך

תעשה אפילו חיפוש בגוגל על "ברומוליקוס" ותראה שזה אכן קיים.
וכן.. אנחנו טובלים את זה בסוכר.

Cade Foster

New member
...

1. האם ניקיתם את הבית ביסודיות לפני פסח (כולל בדיקת חמץ, ביעור חמץ וכו)? עזרתי בקטנה.
2. האם אתם אוכלים כשר לפסח? כן
3. איפה עשיתם את ליל הסדר? אצל דודה שלי עם (כמעט) כל המשפחה המורחבת. היה כיף.
4. מי מצא את האפיקומן? בת דודה שלי (בת 8)
5. מתכננים לטייל בחג או שעובדים/לומדים כרגיל? נח
6. מהו המאכל האהוב עליכם בחג? קניידלעך.

spaysi8

New member
קניידלך!

כולנו קיווינו וציפינו וסבתא בסוף לא עשתה (משהו עם איסור "מצה שרויה" או בולשיט אחר)
עצוב :(

1. האם ניקיתם את הבית ביסודיות לפני פסח (כולל בדיקת חמץ, ביעור חמץ וכו)? לא משהו מיוחד, עשיתי ניקיון יסודי לא מזמן ורק הקפדתי להשאיר מסודר לפני שנסעתי צפונה... ביעור חמץ ושוט' אף פעם לא קורה, גם לא אצל ההורים, תמיד נקי פה

2. האם אתם אוכלים כשר לפסח? מאוד מקפידה. לאכול לא כשר. סתם, בדרך כלל מחזיקים בבית איזה חבילת מצות ייצוגית שחצי ממנה נזרקת חודשים אחרי פסח...
3. איפה עשיתם את ליל הסדר? אצל דוד שלי עם המשפחה של אמא, כרגיל.
4. מי מצא את האפיקומן? או, היה רגע דרמטי. בשנים האחרונות אחרי שאני והבן דוד שמעליי כבר גדלנו רק הילדים של דוד שלי מחפשים, השנה הסדר היה בבית שלהם אז בכלל זה היה מרגש... בקיצור, החלטנו להקשות עליהם קצת ואמרנו שהשנה לא עוזרים ואין "חם קר". הם התחילו לחפש בטירוף, ואז לבעלה של דודה שלי נפלט איזה "חם אוהד, חם" ואז אחד מהבנים מצא והשני פצח בקריאות "זה לא הוגןןןןןןןןןןןן אבל אמרו לו חםםםםםםםם דייייייייייייייייייייייי" וגרר איתו את אחותו הקטנה, למרות שהובטח פרס לשלושתם. היה מעניין, בקיצור.
5. מתכננים לטייל בחג או שעובדים/לומדים כרגיל? אני בחופש, טכנית, אבל עובדת כל השבוע על תרגילי בית למבחני כניסה של שנקר.
6. מהו המאכל האהוב עליכם בחג? יש קרב קשה בין קציצות פרסה לקניידלך...

אה, שאלת בונוס למי שקרא- גם אצלכם יש את עניין ה"בהילות יצאנו ממצרים..." עם צלחת הסדר מעל לכל אחד מהמסובים? אתמול התפתח אצלנו דיון אם זה רק אצלנו או שזה קטע מוכר כזה.

spaysi8

New member
חחחחחחחחחח

אצלי לפחות אין את הקטע עם הצלחת.

מה זה הקציצות האלה שכולם מזכירים?!

אוי, זה כזה טעים

והעניין עם הצלחת זה פשוט אחד הקטעים הכי מביכים שאפשר לחשוב עליהם. אצלי יש שני בני דודים שקבוע עושים פאדיחות אחד לשני כשהצלחת מגיעה אליהם ומתעדים את העניין, יש כבר ספריית סרטונים שלמה

showmeyourhands

New member
פסח

1. האם ניקיתם את הבית ביסודיות לפני פסח (כולל בדיקת חמץ, ביעור חמץ וכו)? לא
2. האם אתם אוכלים כשר לפסח? לא בדיוק
3. איפה עשיתם את ליל הסדר? אצלנו במשפחה
4. מי מצא את האפיקומן? אחד מהבני דודים הקטנים
5. מתכננים לטייל בחג או שעובדים/לומדים כרגיל? לומדים
6. מהו המאכל האהוב עליכם בחג? מצה!!

ldgirl

New member
ננסה...

1. האם ניקיתם את הבית ביסודיות לפני פסח (כולל בדיקת חמץ, ביעור חמץ וכו)? עזרתי לנקות את המטבח אבל אצלנו פשוט מנקים בלי כל הדקדוקים על החמץ
2. האם אתם אוכלים כשר לפסח? בבית אוכלים כשר אבל אני לא ממש בקטע...
3. איפה עשיתם את ליל הסדר? אצל סבא שלי והיה קליל ואחלה (הכול נראה יותר טוב אחרי 4 כוסות יין
)
4. מי מצא את האפיקומן? אבא שלי החביא את זה יותר מדי טוב ואף אחד מהקטנים לא מצא... אז הם התחלקו בפרס
5. מתכננים לטייל בחג או שעובדים/לומדים כרגיל? אני בחופש ובסופו נוסעת לאילת עם המשפחה
6. מהו המאכל האהוב עליכם בחג? תכלס... אין! לא אוהבת אוכל כשר לפסח (אבל ממש אוהבת את המופלטות במימונה... אם זה נחשב
)

!!

למעלה