1. האם ניקיתם את הבית ביסודיות לפני פסח (כולל בדיקת חמץ, ביעור חמץ וכו)? לא משהו מיוחד, עשיתי ניקיון יסודי לא מזמן ורק הקפדתי להשאיר מסודר לפני שנסעתי צפונה... ביעור חמץ ושוט' אף פעם לא קורה, גם לא אצל ההורים, תמיד נקי פה
2. האם אתם אוכלים כשר לפסח? מאוד מקפידה. לאכול לא כשר. סתם, בדרך כלל מחזיקים בבית איזה חבילת מצות ייצוגית שחצי ממנה נזרקת חודשים אחרי פסח...
3. איפה עשיתם את ליל הסדר? אצל דוד שלי עם המשפחה של אמא, כרגיל.
4. מי מצא את האפיקומן? או, היה רגע דרמטי. בשנים האחרונות אחרי שאני והבן דוד שמעליי כבר גדלנו רק הילדים של דוד שלי מחפשים, השנה הסדר היה בבית שלהם אז בכלל זה היה מרגש... בקיצור, החלטנו להקשות עליהם קצת ואמרנו שהשנה לא עוזרים ואין "חם קר". הם התחילו לחפש בטירוף, ואז לבעלה של דודה שלי נפלט איזה "חם אוהד, חם" ואז אחד מהבנים מצא והשני פצח בקריאות "זה לא הוגןןןןןןןןןןןן אבל אמרו לו חםםםםםםםם דייייייייייייייייייייייי" וגרר איתו את אחותו הקטנה, למרות שהובטח פרס לשלושתם. היה מעניין, בקיצור.
5. מתכננים לטייל בחג או שעובדים/לומדים כרגיל? אני בחופש, טכנית, אבל עובדת כל השבוע על תרגילי בית למבחני כניסה של שנקר.
6. מהו המאכל האהוב עליכם בחג? יש קרב קשה בין קציצות פרסה לקניידלך...
אה, שאלת בונוס למי שקרא- גם אצלכם יש את עניין ה"בהילות יצאנו ממצרים..." עם צלחת הסדר מעל לכל אחד מהמסובים? אתמול התפתח אצלנו דיון אם זה רק אצלנו או שזה קטע מוכר כזה.