חג שני שמח לכולם

חג שני שמח לכולם

את ליל הסדר "חגגתי" במלון בלונדון בדרכי לישראל. טיסה אחת התעכבה, וכל השאר יחד איתה כמובן, ונתקענו ללילה בלונדון. לא נורא, בכל מקרה היינו אמורות לנחות בארץ בשעות הלילה ולפספס את ליל הסדר. היום, חג שני, כל אחי וילדיהם וילדי ילדיהם מתאספים לחגוג יחד. משפחה גדולה בלי דור המייסדים
מאוד שונה בלי אבא שלי בעיקר, שהיה ראש השבט בכל רמח אבריו.
אני בארץ בשביל לפנות את בית הורי. יושבת שעות ועוברת על ניירות, מכתבים ותמונות. מחלקת לערימות לפי אנשים ונושאים. הכל צריך ללכת לאנשהו. כל כך לא פשוט!!!!

חג שמח לכולם ואני מקוה שהאביב כבר במחוזותיכם, כי בארץ, מזג האויר פשוט נפלא!!!!! אני לוקחת לי הפסקות כשזה יותר מידי לי ויוצאת לטייל, לצלם, לשתות קפה עם אנשים. לא יכולה לשבת שעות על גבי שעות עם ההסטוריה הזאת. כבד עלי!!! אבל מזג האויר פשוט נפלא!!!!

La Milagrosa

New member
אוי זה כל כך קשה, המשימה הזאת.

אמא שלי, בת 84, סוף סוף הבינה שהיא כבר לא יכולה להמשיך לגור בדירה שקנתה עם אבי ז"ל מיד אחרי החתונה, לפני יותר מחמישים שנה. אין שם מעלית, אין חניה ויש מדרגות לא רק בבניין, אלא גם בחצר (ככה זה בכרמל. בונים בשיפוע).
היא ישבה שבועות שלמים ומיינה את החפצים והניירת שאותה לקחה איתה לדירה החדשה ששכרה. אני מאמינה שהיא עשתה לנו טובה גדולה בזה.
זה מאד קשה לעשות את זה בלי ההורה.

היא כנראה גם עשתה עבודה גדולה עם עצמה

זה מאוד לא פשוט. לדעתי יותר קל לעשות זאת בלי הורה, כי אין ברירה וזורקים המון
למזלי יש לנו משפחה גדולה וכל אחד לוקח כמה דברים למזכרת וכמה דברים כי הוא רוצה/צריך ועוד המון לפח ובקיבוץ יש חנות יד שניה שאפשר להביא לשם דברים, אז... אבל זה המון המון עבודה

מאחלת לאמא שלך חיים מלאים ובריאות כמה שרק אפשר

למעלה